Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

Sutaupyti nemoku, visada atsiranda kur išleisti. g.gif
Atsakyti
galima sakyti, kad esu ne tik kad netaupi, bet dar ir švaistūnė blush2.gif Labai ant savęs dėl to pykstu, bet niekaip negaliu liautis išlaidavusi. Guodžiuosi tuo, kad leidžiu pinigus ne tik dėl savęs, bet mėgstu nudžiuginti ir sau artimus žmones bei draugus įvairiomis dovanėlėmis ar staigmenomis rolleyes.gif Iš tiesų tai matyt gyvenimas dar nebuvo privertęs kaip reikiant susiveržti diržus (labai tikiuosi, kad ir neprivers biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 12 spalio 2008 - 21:21
Jei turiu kokį tikslą, kam taupyti, tuomet galiu ir "neėdusi" sėdėti, bet sutaupysiu, iškart automatiškai atsisakau visokių nereikalingų niekalų pirkimo.
Atsakyti
labai priklauso nuo situacijos, šiaip pinigai labai greitai malonumams išeina (nekalbu apie rūbus, kosmetika ir pan.) - nors jei konkrečiai ko nors reikia, galiu sutaupyti per pakankamai trumpą laiką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 12 spalio 2008 - 22:15
Nemoku taupyti. Kai tik gaunu pinigėlių, iš karto atsiranda kur juos išleisti. Dažnai ant savęs dėl to pykstu
Atsakyti
Visko pasitaiko ax.gif
Taupyti gerai ir tai labai protinga, nu bet taip smagu leisti pinigus bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau leisti pinigus tikras smagumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkaip kai atleidi virvutę ,tai garantuotai paišlaidausiu, bet šiaip stengiuos taupyt ax.gif
Atsakyti
As taj ivardinciau save taupia,neperku nereikalingu niekuciu. Stengiuos pirkt kokybiskus daiktus,kad tarnautu ilgiau smile.gif
Atsakyti
aš vis neapsisprendžiu ar aš taupi ar ne. šiaip kaikur moku taip gerai prasisukt,kad net pati stebiuosi. deja dažniausiai sutaupytus pinigėlius išleidžiu kitiems niekučiams. žodžiu sutaupau vienur išlaidžiu kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
esu taupi sau unsure.gif
Atsakyti
va, ko nemoku tai nemoku blush2.gif kiek turiu tiek isleidziu.
Atsakyti