Virtus ryžius reikėjo sudėti į faršą-būtų gerai tikę kotletams, taip pat galima į saldžą sriubą arba -mišrainė su krabais

QUOTE(Mil@na @ 2011 12 11, 22:08)
Virtus ryžius reikėjo sudėti į faršą-būtų gerai tikę kotletams, taip pat galima į saldžą sriubą arba -mišrainė su krabais 

dėkui

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 11, 23:11)
dėkui
nieko kitą kart žinosiu. čia vis rašė, kad iš likusių košių kepa blynus, pabandžiau nepatiko, kitą kart žinosiu 

mano drauge i kotletus deda ryzius, man labai skanu

mb ryzius kotletuose issyk isbrokyjo

QUOTE(milaaa @ 2011 12 11, 22:29)
mano drauge i kotletus deda ryzius, man labai skanu
tiesa sakant, nesu valgius skanesniu kotletu, nei jos kepti
tai as padariau gudriau
ryzius pries dedama i farsa sublenderinau(sudejau tyre), tai kai nemate, buvo skanu 

bet tikrai turetų būti skanu, nes man patinka balandėlių mėsa su ryžiais

gerai vyrą apgavot

Butu gerai, kad kas naujoj temoj apibendrintu patarimus, nes ju per kelias temas buvo net labai geru. del isradingo likuciu panaudojimo, ir as pritariu. Pas mus dazniausiai nesuvalgyta mesa keliauja i koki troskini, o nedavalgytos koses ivairios, apkepamos keptuveje su papildomais priedais - desra, desrelem, kiausiniu ir kt.
QUOTE(wilioke @ 2011 12 12, 08:19)
Butu gerai, kad kas naujoj temoj apibendrintu patarimus, nes ju per kelias temas buvo net labai geru. del isradingo likuciu panaudojimo, ir as pritariu. Pas mus dazniausiai nesuvalgyta mesa keliauja i koki troskini, o nedavalgytos koses ivairios, apkepamos keptuveje su papildomais priedais - desra, desrelem, kiausiniu ir kt.
patarimų, pasiūlymų tikrai labai gerų buvo temose ir net labai daug. todėl abejoju ar kas ryšis tokiam dideliam darbui kaip apibendrinimas

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 11, 22:34)
bet tikrai turetų būti skanu, nes man patinka balandėlių mėsa su ryžiais
gerai vyrą apgavot

gerai vyrą apgavot

koteltukai galimi ir su kitokiomis likusiomis kruopomis. juk vien mėsos nevalgysi

norėčiau jūsų nuomonę išgirst
aš kiekvien šeštadienio rytą namuose 9iki10val dirbu už 20lt.kaip manot ar verta. nes niekaip nesudėlioju tašku ant i. suprantu, kad 20lt pinigai, bet juk reik atsikelt anksčiau, ypač jei buvai svečiuose ar svečių turėjai tai sunku, pius esi pririšta prie to šeštadienio laiko

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 14, 17:06)
aš kiekvien šeštadienio rytą namuose 9iki10val dirbu už 20lt.kaip manot ar verta. nes niekaip nesudėlioju tašku ant i. suprantu, kad 20lt pinigai, bet juk reik atsikelt anksčiau, ypač jei buvai svečiuose ar svečių turėjai tai sunku, pius esi pririšta prie to šeštadienio laiko 

tik pati galit atsakyt: jei jums verta - vadinasi verta, jei ne - tai ne

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 14, 19:06)

manau verta uz 1val gaut 20lt
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 14, 17:06)

Pinkrose,
kas šeštadienį arba sekmadienį darau tą patį. Jei kyla klausmas, ar verta, gal valandos įkainis per menkas???
Gal galima butu suzinoti koks tai per darbas? Ir as noreciau, vienas kitas litas nepamaisytu