Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

ai čia šiom dienom užpanikavau, kad nieko nespėju verysad.gif pradėjau viską dėliotis planuotis ir toks durnas klausimas iškilo, į kurį vyras nuolat atsako ,,tau sprest" doh.gif galvoju paklausiu kitų nuomonės blush2.gif
20lt nemažai, per mėnesį 80lt thumbup.gif na bet tas šeštadienio rytas, man tragiškai skamba doh.gif
o darbas nėra sunkus, tik smegenėlesreik pamankštint ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 14, 21:23)
ai čia šiom dienom užpanikavau, kad nieko nespėju verysad.gif  pradėjau viską dėliotis planuotis ir toks durnas klausimas iškilo, į kurį vyras nuolat atsako ,,tau sprest" doh.gif galvoju paklausiu kitų nuomonės blush2.gif
20lt nemažai, per mėnesį 80lt thumbup.gif  na bet tas šeštadienio rytas, man tragiškai skamba doh.gif
o darbas nėra sunkus, tik smegenėlesreik pamankštint ir viskas mirksiukas.gif

Turėjau panašų darbelį, irgi šeštadienį. O man visai patikdavo, žiūrėk, nebus darbelio, prasivoliosi lovoj iki 10, nei ką pailsėsi per tą valandą, o čia ir pinigų uždirbi. Aišku, jei jau visai nepajudinamas darbas tai nekas, aš galėdavau jei tekdavo kur išvažiuoti ar turėdavau kitokių planų tiesiog nukelti tą valandą.
Atsakyti
Žinot, aš tikrai neatsisakyčiau tokio darbo..Visai norėčiau..
Atsakyti
Bandysiu ir aš prisidėti prie Jūsų taupiųjų.
Anksčiau labai sunkiai eidavosi su taupymu, nes kiek turėdavau tiek ir išleisdavau.
(Šiuos metus gyvendavau iš 1000/mėn viena). Nesusitaupiau visiškai nieko. Tik iš baltų centų apie 20lt. doh.gif

O vat dabar teks veržtis diržus - pradėsim su MB kartu gyventi.
Tačiau reikės taupyti mokslam dideles sumas (labai nenoriu imti jokių paskolų).

Tai sutarėm su MB, kad iš vieno gyvensim kito pinigus dėsim mokslam.
Taigi, bandysim kitą mėnesį išgyventi iš lygiai 835/dviese. blink.gif
(Iš jų apie 400-500 išeis ant buto nuomos ir komunalinių).

Parašysiu kaip seksis. 4u.gif
Atsakyti
as - taupi pioneer.gif labai...
Atsakyti
QUOTE(*Reira* @ 2012 06 10, 01:29)
Anksčiau labai sunkiai eidavosi su taupymu, nes kiek turėdavau tiek ir išleisdavau.
(Šiuos metus gyvendavau iš 1000/mėn viena). Nesusitaupiau visiškai nieko. Tik iš baltų centų apie 20lt.  doh.gif

Taigi, bandysim kitą mėnesį išgyventi iš lygiai 835/dviese.  blink.gif

Na labai labai nelengva turetu buti... Bet jei ryzotes abu, tai kazkas iseis
Atsakyti
labas, ar si tema dar aktyvi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 06 10, 11:57)
Na labai labai nelengva turetu buti... Bet jei ryzotes abu, tai kazkas iseis

Ryžomes abu, bus sunku, žinau, bet reikia kažkaip stengtis dėl ateities. 4u.gif

Džiaugiuosi tiek, kad nekylo niekad klausimai tokie kaip tavo, mano ir pan.
Visada buvo ir yra, jei kartu- tai kartu visur (ir finansuose), nors dar po kolkas ir nesusituokę.

Vat jei pradėtume dalintis tai iškart šnipštas gautųsi ir nei mokslų reiktų, nieko.. Nes bent man tai dviese kryptingai einant daug lengviau nei vienam...
g.gif
Atsakyti
kai noriu ir labai reikia pabunu taupia 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau buvau taupi, o dabar nebemoku taupiai gyventi, rodos, juk visko reikia. Na, neperku bet ko, tačiau ir būtinų prekių amžinai stinga.
Atsakyti
man irgi sunku taupyt, nors siaip neperku bet ko ir bet kiek, bet dazniausiai kokiems menkniekiams iseina, o kai susideda tie menkniekiai ir ziurek jau nemaza suma gaunas doh.gif kartais ir vaikui neatsispiriu ko nors nupirkt, tai knygute kokia, tai lipdukus, tai masinele... nors siaip stengiuos tiek saves, tiek vaiko, daiktais neapkraut ir neskatint vartojimo smile.gif

dabar pradejau apgalvot savaites valgiarasti. is pradziu dienom planuodavau, bet nelabai gaunas laikytis, tai laiko nebera ilgesniam gaminimui, tai dar kas, tai daug maz susigalvoju patiekalus 5-7 dienom, bet nenusistatau, kuria butent diena ka gaminsiu. tiesiog eigoje ziuriu, kaip laiko yra, kokiu produktu galiojimas greiciau i pabaiga eina ir pan. bet vis tiek dar mokytis reikia, nes kad ir kaip planuociau pirkima maisto, vis tiek kazko nereikalingo nusiperku doh.gif

dar man dideles islaidos skaitiniai visokie, zurnalai, knygos ir pan. bet negaliu atsispirkt skaitymui blush2.gif rolleyes.gif

idomu, kaip kitos taupo, smagu, butu atgaivint tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Reira* @ 2012 06 10, 01:29)
(Šiuos metus gyvendavau iš 1000/mėn viena). Nesusitaupiau visiškai nieko. Tik iš baltų centų apie 20lt.  doh.gif

Taigi, bandysim kitą mėnesį išgyventi iš lygiai 835/dviese.  blink.gif

parasykite kaip seksis,nes man cia misija-neimanoma atrodo unsure.gif maistui atemus komunalinius(500lt) beliks 335lt tik (mano nuomone neimanoma ,uz tiek prasimaitint dviem zmonems) o kur dar transportas,buitines,higienos ir kt islaidos...
Atsakyti