Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

taip esu taupi ta netgi patvirtina ir artimiausi zmones
Atsakyti
As nesu taupi blush2.gif O taip noretusi to ismokti g.gif
Atsakyti
Bandau būti taupi, rolleyes.gif bet išeina kaip visada.... doh.gif biggrin.gif Taip skant, pinigai kišenę spaudžia. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nesu taupi, taciau kas menesi sau pasizadu but taupesne, zinoma jei nebutu vyro kuris "padeda" kai isleidziu savo pinigus buciau taupesne, bet dabar yra kaip yra tongue.gif
Taupysiu nuo kito men mirksiukas.gif
Atsakyti
Man be šansų būt taupiai doh.gif
Atsakyti
Ne is tu, kur gaili sau gardesnio kasnelio...Prisizadu - nu va rytoj tai jau tikrai nebepirksiu, o rytoj - taip pat kaip vakar... Nesisvaistau i kaire ir i desine -gyvenimas to neleidzia.
Atsakyti
Netaupi as.. verysad.gif gadina mano gyvenima si savybe.:/ biggrin.gif jei pamatau koki daikta,kuris man patinka,negaliu nurimti,sapnuoju naktim dienom kol pagaliau nusiperku.. blink.gif Ypac nervina ispardavimai rubu parduotuvese.Skudurine ona as,negaliu atsilaikyt,prisiperku ko nereikia.cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersonic-: 30 sausio 2008 - 14:31
O as esu taupi, bet kai jau pradedu leisti pinigus doh.gif
Bei vistiek kazka susitaupau biggrin.gif
Atsakyti
sau nieko negailiu, bet man kazkaip ramiau gyventi , aki turiu susitaupiusi pinigeliu
Atsakyti
as tai labai taupi ax.gif net sakyciau kartais per taupi doh.gif
Atsakyti
Nesu taupi, o reikėtų.... blush2.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau ir, manau, kad niekada nebusiu taupi doh.gif Perku ko reikia ir ko nereikia doh.gif Labai bloga savybe, bet nieko negaliu su savimi padaryti blush2.gif
Atsakyti