Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

Na,laikau save taupia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cruizita @ 2008 01 03, 14:58)
Na,laikau save taupia ax.gif

bigsmile.gif Manau kad esu taupi ypač mėgstu naujus pinigus kurie išlenda iš aparato. Ypač patinka 200lt.arba 100lt. po kiek laiko juos keičiu į 500lt kupiūrą, o tada jau viskas "vadinasi pinigų neturim". Taip ir tauposi, tik dabar galvoju kad jie nuvertės ir tiek naudos bebus. g.gif
Atsakyti
Manau kad tikrai esu taupi ax.gif
Atsakyti
nesu. nuolat pasivaidena, kad pamečiau kokį stambesnį banknotą doh.gif
Atsakyti
Esu tikrai taupi. Gal kartais ir per daug smile.gif Bet kartais būna, kad atsileidžiu ir tada prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
na manau kad esu taupi... perku tik tai kas reikalinga... kazkaip vyras mano labai islaidauja..
Atsakyti
Jei galit taupyti mokančios 4u.gif , pasidalykit patirtimi kaip jūs taupot? Na, pavyzdžiui ką gaminat valgyti, kad sutaupyt... Man tai norisi skaniau pagamint, šeimyną palepint ,o viskas taip brangu g.gif
Atsakyti
apie tai visas SM subforumas yra. aš vis paskaitau, bet praktiškai kažkaip neišeina man pritaikyt. esu iš prigimties "pluskė" (čia bobulė mano taip vadina moteris išlaidūnes) smile.gif
Atsakyti
Aš esu tokia netaupi, kad mano netaupumas jau nebetelpa į jokius rėmus unsure.gif Ir net nežinau, kaip su tuo kovoti, reikia nereikia, perku. Aišku, nėra šeimos, nėra nuosavo buto,už kurį reiktų mokėt, tai ir išlaidauju. Tragedija.
Atsakyti
Ačiū, Irėja,už nuorodą 4u.gif Jau skaitau...
Atsakyti
as nesu taupi blush2.gif
Atsakyti
Anksciau buvau labai taupi, o dbr viskai priesingai unsure.gif
Atsakyti