Kagi. Turim savo geriausius draugus, tai pas juos daigtai yra perkami tiesiog tam, kad pirkti. Jie gerai uzdirba, JAV palyginus daigtai nera brangus, tai jinai ir sluoja viskas kas po ranka. Visokiu zaislu vaikams be saiko, visokiu nesamoniu. namai uzversti, svaros nerasta, tiesiog baisu. Man tai baisu darosi kiekviena karta pas juos vaziuoti, nes as esu visiska priesingybe. As tikrai negailiu pinigu tam kam reikia, ir jeigu pirksiu koki daigta, tai visada geros kokybes ir dazniau brangu, nes zinau, kad ilgiau ir geriau tarnaus. O to ko nereikia niekad neperku. Man kuo maziau rakandu namuose, tuo geriau, nes daugiau vietos, viskas atrodo tvarkinga, neapkrauta. Tiesiog toks mano stilius. Netaupom kokybiskam maistui, pramogoms, sportui. Svarbiausia apmoketi visas menesines saskaitas, idedam dali i taupomaja, o likusius isleidziam kaip norim.
as seip jau kai nusprendziu kad taupysiu kazkokiam tikslui ir grieztai uzsispiriu tai tada centa prie cento dedu. bet jei ne ir piniginej yra pinigu tai jie ten ilgai neuzsibuna, taciau nemegstu nesamoniu pirkinet. geriau kazka vertingo, bet pirkti megstu. pats procesas malonus

Aš ko gero esu taupi sau, t.y. jei reikia ko nors man, tai ilgai svarstau ar reikia, ar TIKRAI reikia... Bet va savo vyrui, mamai, sesėms, savo namams niekada negaila
O taip yra todėl, kad pinigus pakankamai sunkiai uždirbu ir vis prisimenu laikus, kai pačiai trūkdavo litų net pavalgymui, gal todėl negaila saviems, bet rūbams, kosmetikai, grožiui išleidžiu tik tada, kai labai būtina. Užtat vyras džiaugiasi, sako, kad geresnės žmonos ko gero niekur nebūtų radęs

Labai noreciau buti taupi, bet kai turiu laisvu pinigu, tai butinai juos isleidziu

Paskutiniu metu pasidariau labai taupi
bet ne maisto sąskaita,aš valgau nedaug,vyrui padarau naminio maistelio,pravažiavimas man nekainuoja,vaikštau į darbą pėstute,nes netoli.Vyras neblogai uždirba,tai mano pinigėliai kažkaip ir nusėda kortelėje,tik už butą sumoku.Žiūriu neblogai prisitaupiau,reiks dabar leist

gerbiu tuos zmones,kurie yra taupus.man kol kas taupumas yra neimanoma misija

AS VIS PASIZADU TAUPYTI,BET..... SLIDUS TIE PINIGAI KASKOKIE:)
Kai susimastau, kad reikia pataupyti, tai pataupau ir siaip megstu juodai dienai pinigeliu tureti
Bet va kai su MB isvaziuojam i parduotuves, tai visko reikia nereikia prisiperkam

Žaviuosi, Nosferatu, mokėjimu taupyt. Skaičiau dar kartą, maniau, kad 320Lt užtenka. Pasirodo 32Lt... Nustebinai. Mano vienas išėjimas į parduotuvę tiek kainuoja
.Jei prie maisto produktų dar prisideda skalbimo , higienos priemonės... Su MB skaičiuojam, mums mėnesiui vien maistui reikia 800LT(4asmenų šeimai). Juk du vaikai, valgom įvairų maistą( jiems ir sūrelių, ir jogurtų, ir sausainių reikia). O kur dar vaisiai, riešutai ir pan. Vaikai nelabai valgo tik morkas ir lietuviškus obuoliukus.Per šventes ...tai išvis tyliu.

jo...Lietuvoj isviso viskas ziauriai brangu.nebelieka kitos iseities,kaip tik buti taupiam :)Ir viskas dar brangs desimt kartu