Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Sveikos mielos sanpaulijų mylėtojos,
Na ką pradedame prieš šventinę savaitę.
Tad nieko nuostabaus jei rečiau užklysime čia, nes darbų darbelių, planų planelių visos turime, ir juos reikia laiku padaryti, atidėti jau nebėra kada. lotuliukas.gif

Rimule nu tu čia su tom primierkom gerai pasidarbuosi, patogiai įsikursi, bus ir augaliukam ir patiems jauku.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 17, 10:11)
Kur visos, bene į poliklinikas išlakstet  ax.gif  g.gif nesirkit tiktai  mirksiukas.gif

na jau reikia ta tvarka is pagrindu darytis doh.gif tingiu blush2.gif bet reikia, mama patikrinimui atvaziuos tongue.gif
Atsakyti
Aš tai šendien fotkinau savo palanges su visu pelesių biggrin.gif [norejau nakčiai jus pagązdint] negi pulsiu valyt .... tongue.gif reik juk parodyt kas pasidaro kai kiuriose gryčiose [ pvz mano ] per tris savaites ,kai sanpaulijos ant palangių per tankiai sustatytos...oras necirkuliuoja...Išeina jog ant palanges teperatūra viendai nepasiskirsto ir šalta ,ir peleja .Ko pasekoj augalam šalta ,o pelesis mano sveikatai kenkia.... Ale fotiko batareika užsilenke ,dabar tik vakare foto sesiją baigsiu... g.gif
Šianakt nemiga kankino ...vis spoksojau į vyro sumaistrautą lentyną prie kompo... g.gif ax.gif bandžiau vis saviškį iškvost ,kur geriau sanpaulijom lentyną pritvirtint... lotuliukas.gif O tas kaip žuvis,kur pasakysi -ten prisuksiu doh.gif Aš jam sakau man staigiai reikia ax.gif O jis pareiškė ,kad staigiai tik iš "plaukiojančių grindų"lentelių išeina doh.gif tai aš matyt iš to rūpesčio ir sumislyjau thumbup.gif Tikiuosi vakare sukonstruos .... ax.gif reiks prižadet kalnus pyragų wub.gif Panaudosim viską kas po ranka .. bigsmile.gif lotuliukas.gif Kažkur dar ir viena dienos lempa mėtosi ....reik tik pačia lempą nusipirkt.....ir varžtų......
Oi užsisvaigau -žiūrėk pareis ir pareiks ,kad neturi laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 17, 11:15)
Aš tai šendien fotkinau savo palanges su visu pelesių  biggrin.gif [norejau nakčiai jus pagązdint] negi pulsiu valyt .... tongue.gif reik juk parodyt kas pasidaro kai kiuriose gryčiose [ pvz mano ] per tris savaites ,kai sanpaulijos ant palangių per tankiai sustatytos...oras necirkuliuoja...Išeina jog  ant palanges teperatūra viendai nepasiskirsto  ir  šalta ,ir peleja .Ko pasekoj augalam šalta ,o pelesis mano sveikatai kenkia.... Ale fotiko batareika užsilenke ,dabar tik vakare foto sesiją baigsiu... g.gif

Tikiuosi vakare sukonstruos .... ax.gif reiks prižadet kalnus pyragų  wub.gif

pas mane ziuriu irgi pelesis atsirades, juk langus sandariai uzdarius ir bijau praverti, kad gelytes nesusaltu doh.gif

maniskiui jokie pyragai nepadetu schmoll.gif jam tik hormonai siauteja doh.gif tik padavai tongue.gif
Atsakyti
Rena, tikrai nesimiegojo po susitikimo blush2.gif Kokia Tu šaunuolė, kad mamos žodis dar Tau šį tą reiškia 4u.gif
Rimuleee, ir taip galvą sukiojau, ir anaip, nesuprantu, kur ten bus sanpaulijos Tavojoje sekcijoj?
O mane siaubas pradeda imti: pakeliu vazoną – skraido maži vaiduokliai, na, kokie du trys. Ne drozofilos, jas atskiriu, perliejau permanganatu, o nuodais namų sąlygom kaip ir bijau. Skraido taip labai neaukštai, jų nedaug, bet pastebiu jau dažnai. Ir tai vienam kambary. Jame ir šilta, ir sausa. Sugalvojau, turėsiu paruoštą fotoaparatą, gal kada pričiupsiu nufotografuoti, nors mažai šansų, kad lauks, kol paspausiu fotiko užraktą.
Atsakyti
Ai biggrin.gif Liucerna biggrin.gif Jei nesupratai ,kur ten sanpaulytes gyvens ,tai dar truputį pakankinsiu tongue.gif ax.gif kol pasigamins tos lentynos... biggrin.gif
Pas mane irgi tvarkymosi metas... mirksiukas.gif Tik matot aš prie kompo prisedu kojas pailsint blush2.gif O dar liko smulkių darbų po remonto.....

Tiesa Rena .langus aš atidarineju....kelis syk per dieną.kad ir dabar vienas langas atverstas gal jau 2 valandos...prikūreno labai mirksiukas.gif Pelesis pas mane gaunasi ten kur langai įstatyti [kaip ir per siūles] ir kur plastikine plange su langu liečiasi.. g.gif
Atsakyti
Liucerna, ir aš esu pastebėjusi tarp sanpaulijų kelis neatpažintus skraidančius objektus. Mąstau, ar jau reikia ko nors imtis? Esu gavusi tokį profilaktinį receptą: askofeno ar citramono tabletę ištirpinti 5 litruose vandens ir palaistyti augalus? Gal reikėtų dėl viso pikto? Ką manot dėl tokios apsaugos, merginos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 17 gruodžio 2007 - 12:35
Savo objektus aš tručijau Nimeziliu. ax.gif Tiesa atsirado jie pas mane kai žemę pakeičiau.... g.gif
Kadangi daug tručo nesinori namie ,tai grįžau prie savo senų įpročių kaitint žemę... mirksiukas.gif Beje ne pati sugalvojau ,o keliuose rusų saituose skaičiau... tongue.gif
Ankščiau molinius vazonus orkaitėj kaitindavau....sanpaulijų plastmasinius ir reiktų kuo nors išplaut ,kad kokių bacilų neliktų...ale kuo ...mergaites pagalvojam.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 17, 11:59)
Kokia Tu šaunuolė, kad mamos žodis dar Tau šį tą reiškia 4u.gif

Sugalvojau, turėsiu paruoštą fotoaparatą, gal kada pričiupsiu nufotografuoti, nors mažai šansų, kad lauks, kol paspausiu fotiko užraktą.

na juk nenoriu, kad ji man visas sventes prabambetu, kad to ar ano neisvaliau, o siaip tada ji pati pradeda valinet ir daiktus man pradeda perstatinet doh.gif o man sitas nepatinka schmoll.gif

o tu ju paprasyk papozuot lotuliukas.gif

QUOTE(ausrazs @ 2007 12 17, 12:34)
Esu gavusi tokį profilaktinį receptą: askofeno ar citramono tabletę ištirpinti 5 litruose vandens ir palaistyti augalus? Gal reikėtų dėl viso pikto? Ką manot dėl tokios apsaugos, merginos?

idomus dalykelis g.gif
siaip zinau analgino deda i h2o, tam kad rozes ilgiau stovetu (skintos, vazoje)
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 17, 12:51)
Kadangi daug tručo nesinori namie ,tai grįžau prie savo senų įpročių kaitint žemę... mirksiukas.gif

vakar skaitinejau apie kaitinta zeme, bet kazkaip neuztaikiau, apie tai kaip tai daryt doh.gif
placiau jei galima ax.gif
Atsakyti
sveikos,
aš visa apsipatenkinus assa.gif assa.gif
gavau naujų gėliukų biggrin.gif
Labai ačiū Indrei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 17, 13:07)
aš visa apsipatenkinus  assa.gif  assa.gif
gavau naujų gėliukų biggrin.gif

tai jau girkis iki galo bigsmile.gif kokiu gavai g.gif
Atsakyti
Mermaid ir red lantem, dvi maxsimines biggrin.gif
gal pamenat, rašiau, kad darbiniai bernai kol sirgau, manąsias nugalabijo, todėl esu labai labai patenkinta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti