Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 17, 21:44)
, paremti. o kuo tai jau fantazijos reikalas, dantų krapštuku, sumuštinių smeigtuku, pagaliuku nuo ledų...

o Rima dar gera dave ideja su ausu krapstuku thumbup.gif

merginos help.gif nebezinau ka daryt doh.gif patarkit ax.gif
turiu kera treileri ir jis mirksta dabar stiklinei, galvojau isleis saknytes cool.gif o jis vis tik puna, jau pjausciau kelys syk, gal man ji geriau pasodint g.gif nes turejau ir ne viena lapuka treileriu ruzvu ir melynu, visi supuvo, na suprantu kad ziema savo daro doh.gif na nenoriu prarast kero schmoll.gif cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Dacor @ 2007 12 17, 22:05)
Aš ir nagaliu atsidžiaugti.Darysiuos lentyna sanpaulijom.Lauksiu dabar meistro....idomu,ar ilgai jis ja darys? Taip noretusi greičiau  biggrin.gif

o mano meistras, tai sako as tau padarysiu, bet zinant jo tempus, tai as tik syptelejau ir pasakiau, kad gal as jas nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
Nusipirkti paprasciausia ir man butu.Bet norisi ,kad ne tik patogu butu,bet ir grazu...Pirktiniu kol kas nemaciau graziu.Nors viena Jyske buvo visai neblogai galima pritaikyti,tik kad labai daug vietos uzima.
Reikia placios sienos laivos,o as jos neturiu.,..
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 17, 23:19)
o Rima dar gera dave ideja su ausu krapstuku thumbup.gif
merginos help.gif nebezinau ka daryt doh.gif patarkit ax.gif
turiu kera treileri ir jis mirksta dabar stiklinei, galvojau isleis saknytes cool.gif o jis vis tik puna, jau pjausciau kelys syk, gal man ji geriau pasodint g.gif nes turejau ir ne viena lapuka treileriu ruzvu ir melynu, visi supuvo, na suprantu kad ziema savo daro doh.gif na nenoriu prarast kero schmoll.gif  cray.gif

Pabandyk naujai nupjauti, padezinfekuoti silpnoje margancovkėje (rožinės spalvos), pjūvio vietą pabarstyti smulkinta anglimi arba cinamonu ir įkišk į drėgnus kiminus ir - į šiltnamiuką.

O ką gali žinoti - gal zoraza ims ir ... išsigandęs tavo atkaklumo ... išgyvens wink.gif
Atsakyti
Alyvuoge gal pasidalinsi patirtim ,kaip pridengei lempas ,kad akių nespigintų... 
Rimule,kažko madro neišgalvojau smile.gif paparasčiausiai išpjovėm tos pačios plokštės juostelę ir prisukom,maniškis labai plačias padarė 12 cm. pločio,laisvai užtektu per puse kokiu 6cm. 4u.gif kazkada rodziau foto,bet matyt tuo metu buvai ištremta be kompo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 17 gruodžio 2007 - 22:58
QUOTE(rena @ 2007 12 17, 14:04)
na juk nenoriu, kad ji man visas sventes prabambetu, kad to ar ano neisvaliau, o siaip tada ji pati pradeda valinet ir daiktus man pradeda perstatinet doh.gif o man sitas nepatinka schmoll.gif

Pabandytu maniske pabambet... pasluoste i dantis ir... pirmyn, jei nepatinka ax.gif Bet mano mama ir pati daznai atvaziuoja man padet, nes as viena tiesiog neiveikiu savo namu doh.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 17, 14:58)
Rena, visos (ar beveik visos) mamos yra supermamos, jos nori sutvarkyti,  pertvarkyti ir patvarkyti vaikų gyvenimus, turbūt tai natūralu. Norėčiau, kad laiku pati įgaučiau stabdžius, kai dukra jau tvarkysis savarankiškai. Tačiau suprantu ir kita: nė vienam žmogui pasaulyje aš nerūpėsiu taip a s m e n i š k a i  kaip mamai, ir tai labai branginu.

Liucerna, jau kaip graziai ir, svarbiausia, taikliai pasakei... As kartais apie tai pagalvoju kitu kampu - kad ir man senatveje reikes iskesti tai, kuo dabar mes skaudinam savo mamas ir anytas: vienatve, nereikalingumo jausma, kaltinimus senamadiskumu ar kisimusi i kitu gyvenima. As irgi galvoju apie tai, kokia mama/anyta nenoreciau tapti. Bet tai, turbut, neisvengiama...

Rima, tik dabar isigilinau i tavo parasa... Ir kas galetu pagalvoti?!.. bigsmile.gif
Atsakyti
Žvaigždė Sanpaulija

Devynis vakarus devynis rytus
devynis pragaro ratus – ties langu
budėsiu aš kol žiedą brangų
ar žvaigždę rasiu namuose nukritusią

ir jau tada žinosiu – nėr kur trauktis
ir to stebuklo – žiedo – verta laukti
net ir tamsoj kuri sudyla saulėje –
man vieną rytą įsišvies sanpaulija

Ramios nakties ir dosnios rytdienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif Liucerna thumbup.gif Labai taiklai pasakyta bigsmile.gif Labai gražus eilėraštukas wub.gif

Tesiant lentynų temą lotuliukas.gif vakar daug šypsojausi blush2.gif laikiau tongue.gif Ir šiaip vaikščiojau aplink vyrelį biggrin.gif ,Kad tik darbo nemestų ax.gif Visą vakarą tris lentynas suko thumbup.gif
Ale juokingiausia jog iš seno turėjau vieną lempą .... mirksiukas.gif prisuko bambėdamas ax.gif matyt susigaudė jog tos lempos patyliukais parkeliaus ir į kitas lentynas lotuliukas.gif Nelabai jau jis čia džiaugiasi ,mano lempom -sako šiltnamį padarysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 18, 08:06)
Labas rytas mergaites  4u.gif Liucerna  thumbup.gif Labai taiklai pasakyta  bigsmile.gif Labai gražus  eilėraštukas  wub.gif
Tesiant lentynų temą  lotuliukas.gif vakar daug šypsojausi  blush2.gif laikiau  tongue.gif Ir šiaip vaikščiojau aplink vyrelį  biggrin.gif ,Kad tik darbo nemestų ax.gif Visą vakarą tris lentynas suko  thumbup.gif 
Ale juokingiausia jog iš seno turėjau vieną lempą .... mirksiukas.gif prisuko bambėdamas  ax.gif matyt susigaudė jog tos lempos patyliukais  parkeliaus ir į kitas lentynas  lotuliukas.gif Nelabai jau jis čia džiaugiasi ,mano lempom -sako šiltnamį padarysiu  rolleyes.gif

Labas rytas. Maniskis tai net neitaria kas jo laukia pries naujukus. Kaimyne atiduoda dvi knygines lentynas tai jam teks jas kabinti. O jis pas mane ne is meistreliu jurgeliu tai gaus vargti. Norejau dar paklausti kiminuose esancius lapukus reikia laikyti slapius ar gali buti truputi sausesni? As baisiai bijau perlaityti tai galvoju kad nedlaistau visu ar tai pavojinga sanpaulytems?
Atsakyti
Kiminai neturi perdžiūti ,turi but ne šlapi o drėgni biggrin.gif Iš tikro sanpaulijom kenkia ir perdžiūvimas ir perliejimas...Kažkaip reikia rasti aukso vidurį.Pabandyk pradžioj žymėtis kas kiek laiko lieji.Pavyždžiui palieji ir eini kasdien piršteliu dregme tikrindama . Kitą syk lieji trečioj ar ketvirtoj dienoj.Pajausi pagal žemės drėgnumą laikas lieti ar dar ne.matai nuo daug ko priklauso kaskiek laiko lieti .Ir nuo vazonų bei augalų dydžio ,nuo šildymo .ir net nuo žemes sudėties.
O kaip laikai savo sanpaulijas .Ar yra kiminų žemes paviršiuje,ar šiltai gyvenate..nuo viso šito ir priklauso tavo liejimo įpatumai 4u.gif
Atsakyti
Liucerna nuostabus eilėraštis wub.gif ačiū,man prie rytinės kavos pats tas smile.gif ir net akyse nušvito,o taip žiauriai galvą skauda doh.gif Rimule,su tais vyrais visais turbūt tokios problemos doh.gif reikia kaip vištai aplink kiaušiniį suktis,kad tik nemestu pradėto darbo,o maniškis tai ypač mėgėgas doh.gif kažkada pradėjau skaičiuot kiek darbų namie ir lauke pradėta ir nedabaigta,suskaičiavau iki 10 susinarvavau ir toliau nebeskaičiavau lotuliukas.gif Siandien vyrelis pažadėjo parvešt medžiagą lentynoms,žiuresim,nes jau vos ne 2 sav.nervus tampo,vis nera kada gun_bandana.gif Nežinau ar čia man tik vienai taip būna,bet prieš šventes kažkokia "prieš šventinė depresija"prasideda,noriu į kokią negyvenama sala pabegt cool.gif kas su manim??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 18 gruodžio 2007 - 08:48
Žinai ir man depresija... ax.gif vakar Sigute akis atvėrė doh.gif iki kalėdų tik savaitė verysad.gif ..darbų milijonai ....[nors neperdaugiausiai tik baisiai atrodo]o aš į depresiją -baisu nuo minties jog teks prie puodų ir indų pratupeti.....galvoju kaip mano mama sukdavosi g.gif pas mus vaikystėj per kaledas kažkaip paprasčiau buvo.....[nors manu mano mamai ko gero taip neatrodė] Einu kavos gert ir darbų planuotis ,nes nesinori pervargt prieš šventes tongue.gif

Maniškis vyrelis paprastai pradėtus darbus baigia pats [man tik šiukšlės lieka ir tai ne visada] bigsmile.gif Ale rasti jiems laiko tai jau problema....Kad ir vakar galvojau padarys visas lentynas ,bet nesigauna taip greit ,kaip norėtūsi.. verysad.gif g.gif
O ką daryt .kad neburbėtų lempas gėlėm pamatęs ax.gif na nesupranta jis doh.gif Gerai jog dar gėles pripažino.... bigsmile.gif nors vakar klausia ,kam tau tiek daug -ir šypsos lotuliukas.gif gerai kad užduodamas tokius durnus klausimus šypsosi ,nes niekada negauna normalaus atsakymo -tik mano "reikia" blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš tai palauksiu,kol į namus pradės balandžius temptis ir vis klausiu,kam tau jų tiek reikia lotuliukas.gif sakė,kad užteks 60-70vnt. nepatingėsiu užlipt paskaičiuot lotuliukas.gif kažkaip netikiu,kad bus tiek,jei porų tada jooo.... doh.gif
Atsakyti