Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Kerpena, žaviuos Tavimi: penki vaikai – brangiausios "sanpaulijos", o dar ir žemėse augini! 4u.gif ax.gif
Kiminais apsukusi labai mažytes šaknis ir aš esu vos įžiūrimus keis vaikiukus išgelbėjus. Net ir įsišaknydina, atrodo, saugiau.
Tai ar būtų galimybių ir norų apie gruodžio vidury pasimatyt „prie arbatos ir vazonėlio“ Kaune, ar nukeliam po visų švenčių? Tik pamaniau, kad keistis vaikiukais ar jau suaugusiomis dabar ne pats palankiausias metas, nebent žmonės vietiniai arba mašinuoti. Kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 05, 19:55)
Man  labai patinka margalapės, tik niekaip naetkapstau pavadinimo.... g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

O mano Beachcomber user posted image user posted image
gerai, kad lapuka pasimerkiau, tik neaisku ar iseis vaikiuku is jo gaut g.gif
Atsakyti
o va kokia Maskvoj yra "sanpaulijos namai" parduotuve rolleyes.gif
user posted image
user posted image user posted image

temperatura ten palaikoma pastoviai 24 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 gruodžio 2007 - 19:20
user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rena tai ką, galim šiandien ir neiti miegoti, sunkiai užmigsim, nu ir pavarei dozę naktipiečių, šaunuolė. drinks_cheers.gif
Kaip norėtusi tuose nasmuose pabuvoti. lotuliukas.gif wub.gif

Tik blogai jog nepasididina nuotraukytės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 gruodžio 2007 - 21:27
aš tai net žado netekau blink.gif na ir rojus,sunkiai iškrapštytų mane iš tų namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka siandien radau "Kauno dienoj" ! Pusryciams... wub.gif

NUBUDIMAS

Iš nevilties mane išgelbės augalai,
Septynis mėnesius ties savo langu
Kasdien regėsiu šviesą, aistrą būti... Dangų
Jai pažadėsiu, liesdama aksomą lapų.
Lauksiu...
Ir vieną rytą
man Afrikos žibutė prasiskleis.

(D.Zelčiūtė)

Nenustebciau, jei autore butu viena is jusu... ax.gif Jus tokios kurybingos, brangiosios wub.gif
Atsakyti
taip tai Liucernos eilės wub.gif Kita knygelė būtinai turi būti apie sanpaulijas thumbup.gif Nors poeziją ne visą suprantu blush2.gif bet šita man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 07, 10:33)
taip tai Liucernos eilės  wub.gif  Kita knygelė būtinai turi būti apie sanpaulijas  thumbup.gif  Nors poeziją ne visą suprantu  blush2.gif  bet šita man labai patinka  thumbup.gif

thumbup.gif Na šaunuolė Liucerna,kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 06, 15:52)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

O mano Beachcomber user posted image  user posted image
gerai, kad lapuka pasimerkiau, tik neaisku ar iseis vaikiuku is jo gaut g.gif

Sveikos. Jai ka parasyk pas mane lapukas pasodintas yra. Dar turesiu red lantern ir nedatroga
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 07, 09:33)
taip tai Liucernos eilės  wub.gif  Kita knygelė būtinai turi būti apie sanpaulijas  thumbup.gif  Nors poeziją ne visą suprantu  blush2.gif  bet šita man labai patinka  thumbup.gif

Tai mūsų visų ŠVIESULIUKAS... wub.gif wub.gif wub.gif
Šaunuolė ne tik eilės gražios, bet ir sanpaulijos pas ją augti pamilo... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif tai aš RIMULE...
Kompa pas mus atjunge ,tai vis varlinejau svecio teisemis... ax.gif Geda,bet svetimam kompe savo vardu nemokejau prisijungt...paprasciau buvo naujai prisiregistruot.. blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O neiskenčiau ir prisijungiau LIUCERNOS eiles perskaicius bigsmile.gif šaunuole 4u.gif 4u.gif Labai gražu ir eiles ir pasakos ,o svarbiausia ,kad iš visu kūrinukų ,meilė sanpaulijom alsuoja.... thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti