Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

nu kaip man keista Rimule, matyt su vaivos niku doh.gif tongue.gif
Atsakyti
mamce,kas tavo" inkaras" mirksiukas.gif je- ne paslaptis 4u.gif

as tai savo slaptazodi pamirsau, blush2.gif o ir skaiciuku neradau ,tam velnio laptope doh.gif [geda man technika ,ne man ] verysad.gif

tai kaip jus ten su ta kava ,organizuojates ar ne - ax.gif ir as noriu blush2.gif blush2.gif gal kas ir atvežtu mirksiukas.gif

na rimulei" VAIVA ""visai nekaista-paprasciausia cia mano vardas....grys RIMULE ,kai remontai baigsis ..vyras kompa is tremties parnes... tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiva 88: 07 gruodžio 2007 - 17:45
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 07, 17:41)
na rimulei" VAIVA ""visai nekaista-paprasciausia cia mano vardas....grys RIMULE ,kai remontai baigsis ..vyras kompa is tremties parnes... tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesvarbu koks ten nikas, svarbiau, kad tas pats zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
Alyvuoge ir Vaiva88 (t .y. miela Rimule), mes susibėgti galime pagal Jūsų galimybes, jei kas iš kauniečių prisijungs, tai tarsimės. Vaiva, esi iš iš Kėdainių, taigi mes labiau priklausome nuo Tavęs. Jei niekas daugiau kol kas negalės, sieksimės trise per AŽ. smile.gif
Miela Mamce, dėkui už gražius žodžius. Dėl „plepesių“ – juk kalbame ne apie bet ką, apie S A N P A U L I J A S, ir jas auginančias Fėjas, o tai ne tas pat, kas bet kurie kiti internetiniai liurlenimai. Tarkime, kokių nors laikraščių komentarų neskaitau niekada.
Kas naktipiečiais rūpinsis? Ar dar anksti jaudintis?
Atsakyti
Baigiasi mano gelyciu zydejimas, visos ruosiasi pamiegoti ziemos miegu, nebezydi, tik vienintelis ziedelis Jan Madam telikes....
user posted image

Turbut bus mazoka naktipieciams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvute: 07 gruodžio 2007 - 23:12
Kaip gražu...
Bet ne pas mane verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 07 gruodžio 2007 - 23:13
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 07, 18:41)
mamce,kas tavo" inkaras" mirksiukas.gif  je- ne paslaptis  4u.gif

"Inkaras" - tai 8 men. lelius lotuliukas.gif . Kur man ji palikti?... Nebent savaitgali ar velai vakare galiu SB uzkabint ant kaklo.... ax.gif

QUOTE(Dacor @ 2007 12 08, 00:12)
Kaip gražu...
  Bet ne pas mane  verysad.gif

Va, va, ir as noreciau turet kaip tik tiek sanpauliju - kad visada svetaines langas butu pasipuoses zydinciu dekoru biggrin.gif Kazi, o kiek tada procentaliai daugiau reiketu tureti krumeliu g.gif ? Juk vienos zydi, kitos ilsisi? Gal dvigubai ar trigubai?..
Atsakyti
Laisvute, kokia verianti Jan Madam spalva...
Dacor, labai pradžiuginai. 4u.gif 4u.gif
Mamce, įtariu, kad Tavo "inkaras" susitikus mums labiau rūpėtų už augalus. Gal mąstom apie gruodžio vidurį? g.gif
Atsakyti
Na Laisvutė labai jau pagražinai savają Jan Madam, tai dėka apšvietimo g.gif
Manoji Jan Madam iš naujo krauna žiedynus, beje labai trumpai tepoilsiavo.
Atsakyti
O mane vis stebina savo žiedais Stormy Weateruser posted image
ir Ode To Beautyuser posted image
Atsakyti
Hmmmm...

Kadangi mane nenorite į kompaniją priimti, tai ką padarysi.
Reiškia - susitiksite tik trise arba tos, kurios arčiau Kauno gyvenate sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 07, 19:37)
Alyvuoge ir Vaiva88 (t .y. miela Rimule), mes susibėgti galime pagal Jūsų galimybes, jei kas iš kauniečių prisijungs, tai tarsimės. Vaiva, esi iš iš Kėdainių, taigi mes labiau priklausome nuo Tavęs. Jei niekas daugiau kol kas negalės, sieksimės trise per AŽ. smile.gif

Atsakyti
Rima, taigi neatsišaukei! doh.gif Būtinai lauktume absoliučiai VISŲ NORINČIŲ PASIMATYTI! Puiku, neįtikėtina, jei atvažiuotumei. 4u.gif
Kolei kas viskas tik derybos ir pasiplanavimai. Aš prisiderinčiau, man geriau apie vidurį mėnesio. Jūs, visos galinčios, siūlykite!
Atsakyti