Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 06, 21:25)
Tik blogai jog nepasididina nuotraukytės g.gif

jos tik tokio formato buvo smile.gif

QUOTE(sigita.p @ 2007 12 07, 09:54)
Sveikos. Jai ka parasyk pas mane lapukas pasodintas yra. Dar turesiu red lantern ir nedatroga

turesiu omeny, pati pasimerkiau 2 lapukus, tik zinau, kad ne laikas, kotukai i puvima, tai ziuresim kas cia gausis g.gif

QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 07, 12:01)
Kompa pas mus atjunge ,tai vis varlinejau svecio teisemis... ax.gif Geda,bet svetimam kompe savo vardu nemokejau prisijungt...paprasciau buvo naujai prisiregistruot.. blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ciocia tu ciocia, reikejo paspausti prisijungti, jis salia registruotis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutė Vaiva - Rimulė... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 12 07, 12:19)
jos tik tokio formato buvo smile.gif

Formatas nė prie ko, išsisaugok pas save, ir talpink pagal šia nuorodą http://keep4u.ru/ ir tada galėsime pasididinti, tai ateičiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 07, 12:45)
Formatas nė prie ko, išsisaugok pas save, ir talpink pagal šia nuorodą    http://keep4u.ru/ ir tada galėsime pasididinti,  tai ateičiai... mirksiukas.gif

oho, kiek darbo blush2.gif kartais tingisi rolleyes.gif
o siaip ir dabar gali issisaugot pas save ir pasididint per ta kee4u g.gif

as jauciuosi kaip meska doh.gif mane kazkaip vis i miega traukia lotuliukas.gif
Atsakyti
taip jau iš karto ir pasidariau, užtai ir pabrėžiau jog ateičiai... mirksiukas.gif

o dėl meškos, jei tik turi laisvo laiko, gulk ir miegok, nes to niekas už tave nepadarys.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 07, 13:23)
o dėl meškos, jei tik turi laisvo laiko, gulk ir miegok, nes to niekas už tave nepadarys.... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerai, kad pabreziai, kad uz mane to nepadarys tongue.gif kazkaip apie tai net nepagalvojau doh.gif

o galima purksti motininius lapus su topazu g.gif
Atsakyti
Paveizėjau tas foto, labai gražu, ......... bet kokia išvada peršasi...

Maskva yra kaip mažiausiai 5 Lietuvos. Ir tai - TIK vienas Rusijos miestas - tegul ir megapolis!
Mūsų situacijoje tokio kiekio auginti praktiškai neįmanoma. Bet ir - ar REIKIA? O ten - per visą Rusiją realizuoja toooooookiais kiekiais smile.gif)) Pramoninis sanpaulynas. Tipo - Žiežmarių gėlės bigsmile.gif

bigsmile.gif Bet aš ramiai renku kolekciją, ir kaifuoju, jomis namuose po lempomis sustatytomis grožėdamasi. Liuks!

Liucerna, ačiū už Afrikinį eilėraštį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ten kur tos pramonines, tai ne Maskvoj schmoll.gif kazkur toli uzsieniop, nepamenu miesto doh.gif o parde tai Maskvoj, tipo lb daug kam ji patinka ir malonus aptarnavimas ir jauties kaip namie, bent jau taip buvo aprasyta rolleyes.gif
Atsakyti
Vis tiek silpna nuo Maskvos parduotuvės... Jau tikra manija.
Ačiū visoms labai, kurios mane girdi ir skaito, man tai labai ir svarbu, ir brangu. blush2.gif blush2.gif smile.gif
Tai mergaitės, kaip suprantu, galinčių susibėgti į krūvą iki Naujųjų nelabai bus? Tai gal po visų švenčių? Ar tempsim iki pavasario verysad.gif verysad.gif blink.gif ?
Atsakyti
Liucerna,mes galim susibėgt bet kada mirksiukas.gif o kitos dauguma iš kitų miestų ir su vazoniukais nelabai palakstysim doh.gif aš jei kur keliauju su vazoniku,tai šaltkrepšyje įsidėjus,šauniai jie ten jaučiasi smile.gif
Atsakyti
del susibegimo tai as neeeee schmoll.gif
i Kauna varysiu greiciausiai tik sausio men. ir tai po klinikas duosiuos ir jau apie vazoncika tai net be kalbu, nes teks tampyti dicki, o poto operacija laukia, tai as niekaip schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 07, 14:57)
Ar tempsim iki pavasario verysad.gif  verysad.gif  blink.gif ?

Man tinkamiausias metas pavasariop. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 07, 10:33)
taip tai Liucernos eilės  wub.gif  Kita knygelė būtinai turi būti apie sanpaulijas  thumbup.gif   Nors poeziją ne visą suprantu  blush2.gif  bet šita man labai patinka  thumbup.gif

wub.gif Neitiketina.... wub.gif
Pati nepatikejau savo rytine mintim, nes, galvoju, kad tokie zmones neturi laiko internetiniams plepesiams....

Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 07, 15:57)
Vis tiek silpna nuo Maskvos parduotuvės... Jau tikra manija.
Ačiū visoms labai, kurios mane girdi ir skaito, man tai labai ir svarbu, ir brangu. blush2.gif  blush2.gif  smile.gif
Tai mergaitės, kaip suprantu, galinčių susibėgti į krūvą iki Naujųjų nelabai bus? Tai gal po visų švenčių? Ar tempsim iki pavasario verysad.gif  verysad.gif  blink.gif ?

Liucerna, sirdele, zemai lenkiu galva pries tavo kuryba.... wub.gif Esu sena ir slapta tavo gerbeja... blush2.gif Siaip nelabai ka ismanau apie poezija ir specialiai poezijos knygu neperku, bet tavo eiles visada perskaitau, kur tik randu. Ir man jos labai labai wub.gif ... kaip ir visa tavo veikla.

Atsiprasau uz "Off topic" ... ax.gif

As visai noreciau dar siais metais pasipliurpti - aisku, kuo greiciau, kol dar neuzgriuvo Kaledine karstlige.... Tik dar ir "inkara" atsitempciau, greiciausiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 07 gruodžio 2007 - 16:26