Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 20, 14:45)
Nusivariau nuo koto -perdažiau beveik viską ką norėjau,varau tvarkytis rolleyes.gif

o as dar susiplanavus kokia nors viena patalpa susitvarkyt, ziuresim ar siandienines normas ivykdysiu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 20, 01:25)

Prašau 17 val. kas galite, laikykite kumščius ar špygas.

Liucerna aš su tavimi mintimis tikrai buvau , kaip matai pagal žinutės parašymo laiką... 4u.gif Tau tikrai turėjo puikiai pasisekti thumbup.gif

Taigi nuo savęs tau skiriu savo palangės gražuolę... wub.gif

user posted image....user posted image
Atsakyti
graziu gelyciu pridejot wub.gif
teks man orchem grozetis, nors sitos pamalonina savo ziedeliais thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ten mūsų Liucernai sekasi ax.gif biggrin.gif wub.gif
Bėgu dirbt toliau ,nors kojos jau nelaiko ...jaučiu ,kad savo plano neužveiksiu .. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ot kaip gaila,kad per vėlai užmačiau apie eilių skaitymą,būčiau tikrai atlėkus "pasirelaxint" wub.gif bet "špygas"spėjau palaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip norisi baltų Kalėdų wub.gif wub.gif

...............user posted image....user posted image

Tai gražuolės Gillian, Ma's White Elephant .... wub.gif tongue.gif

Liucerna, brangute kaip tu laikaisi, nors kokia žinia duok apie renginį, smalsu g.gif bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Aha ,Liucerna,kaip ten jums sekasi.
Atsakyti
Parašykit ,kam dar neatsidaro mano albumai.Man tai rodo.
Atsakyti
Mama Danute relaksui būt gerai jūsų gėliukai -ale rimtai nemokiu atidaryt.. blush2.gif

Nežianu ,jau ant nosies kalėdos ....o sniego ar bus doh.gif Galvoju gal tas pilkumas neviltin varo.,... g.gif
Atsakyti
Ačiū už špygas, kumščius, žiedus Supermamose, palaikymą, už Mamcės apsilankymą muziejuje, tik greičiausiai iki mano skaitymo neišlaukė, turėjo išbėgti vaikiuko pasiimti. Nenusidėsiu pasidžiaugusi, kad sekėsi p u i k i a i. Rašytojų vakaro tema tapo sanpaulija. Mes su A. Ruseckaite skaitėm tokį naują žanrą, tai visi lūžo iš juoko: sanpaulijos (t.y. Ruseckaitės) ir mano, sanpaulijų globotojos, laiškus viena kitai. Pabaigoj padovanojau Aldonai Octavią (turiu dvi), ir eilėraščius skaičiau tik "sanpaulinius". Baisiai gera, kad nieko sunkaus, ir žmones pralinksminome. Po vakaro jau trys moterys - aktorė, pianistė ir poetė – klausinėjo manęs, kaip padėti sanpaulijoms, kurias jos turi... Viena uždžiovinta ir paskui užlaistyta (klasika, taip dukrelė aktorei padarė, kai ši grįžo po 2 savaičių gastrolių iš Paryžius), kita 12 metų (!) nepersodinta, BALTA, žydi be sustojimo. Ėmiau veržtis po vakarėlio į svečius pas pianistę Audronę, nepriėmė, sakė, duos lapuką pavasarį. Žodžiu, visiems buvo daug linksmybių ir džiaugsmo, o labiausiai - man pačiai...
Pabaiga iš viso klasiška: poetė Aldona Puišytė atidavė vieną savo eilėraščio rankraštį (eilėraštis nuostabus, egzistencinis), kur paminėtas žodis "sanpaulija". Tai tuojau naktipiečiams Jums jį ir perrašysiu, nesvarbu, kad ne apie pačią sanpauliją, bet labai gražiai paminėta, ir įsivaizduokite – visai netyčia atsinešė į skaitymą! 4u.gif
Papildyta:
Aldona Elena Puišytė

Pauzė

Daiktų tik atspindys dienos paviršiuj.
Tylus pasaulis. Mirksnis balto nieko.
Tik sniegena lyg žiedlapis ant sniego.
Sanpaulijos tik violetas viržių,

Žydėjimas blyškus senoj giraitėj...
Gudruolių knygos – nieko man nesako.
Tik šerkšnas krenta ant snieguoto tako.
Trumpa diena, o gruody temsta greitai.

Toksai buvimas – ypatingas mirksnis,
Kai nieko nežinai ir jau – neklausi:
Kodėl ir kam? Tylos gelmė ir pauzė...
Tik siela budi. Tik žvaigždynai mirksi.

Gal pauzėj telpa amžinybės saikas? –
Nutyla, kas dejavo čia, kas skundės.
Baltai pražydus – tylumos – sekundė
Per sniegą bėga tartum mažas vaikas.

Atsakyti
Liuceran super thumbup.gif eilėraštukas ...tai ką pasirodo mylinčių sanpaulijas yra žymiai daugiau nei mes manėme ... bigsmile.gif lotuliukas.gif
šauni jog padovanojai sanpauliją.... wub.gif
Atsakyti
Na tai ką, labai smagu jog taip gražiai viskas praėjo, o svarbiausiai kad jaučiasi jog tu laiminga. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti