Beje,Aldona Puišytė mano kraštietė,baigusi tą pačią mokyklą ,kur aš dirbu ir mokiausi.Labai gerai žinau jos netikrą brolį.Jis buvo mano mamos auklėtinis.Puišytės mama mirė gana jauna.Tėva vedė antrą kartą.
Smagus vakarėlis matau buvęs
Liucerna pakvieskit savo koleges ir visus kam patinka sanpaulijos pas mus
aš ir mielai padovanočiau kokį vaikiuką,kad tik "užsikabintų"
bjauri gi aš ane?
Noriu apkrėsti daugiau žmonių sanpauliniu virusu(ir kaip čia jį pavadinus?
)
Tiesa,užmačiau,kad Niekomu nie dam jau ir antras žiedelis prasiskleidė,pas Liucerna
tik niekaip nesuprantu ko jų lapukai į viršų stiebiasi
pas mane likusios jos sesės ir lapai stati,po lempa auga,bet elektros netaupau
šviesos dar gal net ir per daug gauna,kitos visos ne statmenos

Sveikos pleputes. Gal kas zinot puslapeliu kur galeciau pasiskaityti apie chimeras ir pasigrozeti jomis? gali buti ir ne lietuviskas .Vakar ieskojau tai kelis radau bet ten nieko gero.
Pas mane tai ruosias kelios zydejimui bet neisduosiu dar kokios kai prazys idesiu nuotraukytes.
Labai grazus eilerastukai.
Pas mane tai ruosias kelios zydejimui bet neisduosiu dar kokios kai prazys idesiu nuotraukytes.
Labai grazus eilerastukai.

Jau kaip gaila, kad nesulaukiau Liucernos skaitymu
Toks ribotas laikas pas mane buvo.... Bet, merginos, zinokit , koks ten relaksas buvo
Visai kitas gyvenimo ritmas, visai kitos mintys, toks panirimas is buities i buti... Aciu Liucernai, kad pranese ir pastumejo i si rengini
As taip ir galvojau, kad sanpaulijos sukels furora ar bent jau susidomejima. Kitaip ir negalejo buti-juk dauguma klausytoju ir dalyviu buvo moterys, menininkes, jautrios groziui....

As taip ir galvojau, kad sanpaulijos sukels furora ar bent jau susidomejima. Kitaip ir negalejo buti-juk dauguma klausytoju ir dalyviu buvo moterys, menininkes, jautrios groziui....
Sanpaulijas reikia diegti ir platinti visuomenėje kaip antivirusą blogiui, egocentrizmui, depresijai ir susireikšminimui. Kai kuriems (pvz., man
) tuos "trombus" tikrai pramuša. Aš, žinoma, visų atsiprašau, kad savo nereikšmingais pliurpalais užimu tiek vietos, pati suprantu, kad čia gi ne apie auginimą. Todėl tiesiog primygtinai rekomenduoju Sigutei tą mano ilgą "paklodę" pratrinti.

man rodos kad sanpaulijos veikia gydančiai tik tada kai pliurpi "apie auginimą"
be mūsų pliurpalų ne į temą ,manu nebūtų ir tokio relakso į savo ir visų mūsų sanpaulytes žiūrint...

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 21, 10:20)
Na labai jau neturiu laiko, bet į šia žinutę privalau atsakyti,, aš čia neturiu jokių galių trinti, čia jau ne mano "valdos", beje nieko čia tokio ir neparašei , jog būtų reikalinga trinti, nusiramink.

Na visom sėkmės besiruošiant šventėn,

Rena, Tavo miela katė man visą nosį nulaižė... Ojei, kaip ilgiuosi namuose gyvūno. Vyras man žada ir loti, ir kniaukti, kad tik nesumanyčiau norų realizuoti...
Laistau, laistau, laistau... O Jūs?

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 21, 18:47)
Rena, Tavo miela katė man visą nosį nulaižė... Ojei, kaip ilgiuosi namuose gyvūno. Vyras man žada ir loti, ir kniaukti, kad tik nesumanyčiau norų realizuoti...

ji ne mano

o ka tu cia laistai

Deja, ne į skrandį
, sanpaulijas. kol apeinu, jei tą pačią dieną lieju, kokios pora valandų mažiausiai. O jei pasiskubinu, tai kurią nors išverčiu. Gal reikia lieti kambariais? Na, visaip bandau... kai kurios liūdi, kai kurių po kokį lapą vis nugnybu. Kas Tavo žydi? Rena?

na va
jau mano diedas paseno
:lotuliuk