Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 27, 10:49)
Iš linksmų nutikimų...

lotuliukas.gif nuotaika net pakeliai thumbup.gif

o mano keras (tas baltas, treileris), na puna ir nieko jam negaliu padaryt doh.gif viska padariau pagal Rimos instrukcija, bet matyt ziemos laikas savo daro verysad.gif
na as dar iki galo nepasidaviau schmoll.gif nupjoviau visai kota, nes visas pajuodaves ir minkstas buvo doh.gif nzn, kas is to iseis, bet ikisau i kiminus ir siltnami, bet manau gal geriau i celofana man ikisti ir po lempa pastatyt? g.gif kaip jus manot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 27 gruodžio 2007 - 14:16
po lempa -tai tikrai gerai .....
Atsakyti
einu perdesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai reiktų papildomai stalinių lempų prisipirkti.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2007 12 27, 15:47)
Man tai reiktų papildomai stalinių lempų prisipirkti.

o as vis dae lentynu ikalbineju, tai kaip ir pasiraso, jau varem pasiziuret, nieko padoraus nera, tai teks i didmiesti varyt ax.gif nes kol jis pats sukonstruos, tai manau man ju ir nebereiks hihihi.gif
Atsakyti
Rena ax.gif kaip nebereiks bigsmile.gif aš galvoju tu čia apie pavasarį ,o ne apie savo sanpaulijų išparceliavimą mirksiukas.gif

Geriau parašyk ,kaip tau sekėsi anas ligones pilkais centrais gydyti g.gif su iliustracijom. ax.gif
Atsakyti
[quote=Liucerna,2007 12 27, 11:49]
Iš linksmų nutikimų:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif is vazoneliu sriubos ir as nenoreciau valgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif o stai is lekstutes slizikai turetu but visai skanu..
Kazin ,jei pabandyciau,ar seimyna neisigastu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Liucerna! Bet ir vyrelis humoro jausmo stoka nesiskundžia user posted image

Atsakyti
Aš tai vis galvoju g.gif ar nesumąstėt kuri ,ta proga ir sriubos iš salpaulijų lapelių ax.gif ar arbatos iš sanpaulijų žiedelių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 27, 20:46)
Rena  ax.gif kaip nebereiks  bigsmile.gif aš galvoju tu čia apie pavasarį ,o ne apie savo sanpaulijų išparceliavimą  mirksiukas.gif

na as turejau omeny, kad kol jis man jas sukonstruos, tai jos pas mane ir nuvys nuo tokiu augimo salygu doh.gif nuo tos temperaturu kaitos ir sviesos stokos doh.gif

QUOTE(Dacor @ 2007 12 27, 20:54)
Kazin ,jei pabandyciau,ar seimyna neisigastu biggrin.gif  biggrin.gif

tu atsargiau, o tai isvesti gali... doctor.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 27, 22:14)
Aš tai vis galvoju  g.gif ar nesumąstėt kuri ,ta proga ir sriubos iš salpaulijų lapelių  ax.gif ar arbatos iš sanpaulijų žiedelių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na kolkas nera ka man ten skabyt schmoll.gif lapai ir taip patys puna doh.gif
teks palaukti mano seimynai firminiu patiekalu hihihi.gif

ryt parodysiu vaizdine ligoniuku medziaga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 28, 00:08)
ryt parodysiu vaizdine ligoniuku medziaga ax.gif

Dėk RS l"igų ir kitų blogybių" temoje - gal kas patars profesionalų patarimą?
Kai RS forume daugiau mūsų susirinkti pradėjo, ten dažniau užsibūnu...
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 12 28, 00:25)
Dėk RS l"igų ir kitų blogybių" temoje - gal kas patars profesionalų patarimą?
Kai RS forume daugiau mūsų susirinkti pradėjo, ten dažniau užsibūnu...

o as ten beveik neuzeinu blush2.gif vis laiko trukumas (cia tipo radau priezasti ax.gif ).

Na einu fotkint vaizdine medziaga smile.gif
Atsakyti