Niekam as jos nerekomenduoju, pati jos nedauginu, lapo nemerkiu, kai jau pasens ir baigsiu su sia rusim. Gal foto ir neblogai atrodo, bet realiai grozio is jos nera
. Auga letai, is dvieju sodintu lapu viena vaika vos vos isauginau, ji nerverta tiek vargo. Cia ne tik mano vienos nuomone, teko girdeti panasiai atsiliepianciu.

Valio, pagaliau sventes baigesi
Tiesa sakant, nusibodo jau man tos dagiadienes....
Malonu grizti i normalu kasdienybes RITMA.
Todel, pereinant nuo visu sventiniu temu i musu "specializacija", noriu paklausti, ar tiesa, kad sanpaulijos nemegsta vietos keitimo? Man taip sake drauge, kuri jau ilgokai augina kelias paprastas sanpaulijas. As kol kas sito nepastebejau, nors saviskes tampau kas keli menesiai vis ant kitos palanges (vasara, kur maziau saules, ziema, kur daugiau...) Ka pasakysit, profes?

Tiesa sakant, nusibodo jau man tos dagiadienes....

Todel, pereinant nuo visu sventiniu temu i musu "specializacija", noriu paklausti, ar tiesa, kad sanpaulijos nemegsta vietos keitimo? Man taip sake drauge, kuri jau ilgokai augina kelias paprastas sanpaulijas. As kol kas sito nepastebejau, nors saviskes tampau kas keli menesiai vis ant kitos palanges (vasara, kur maziau saules, ziema, kur daugiau...) Ka pasakysit, profes?
Nežinau, nesu "profė", manyčiau, mes turbūt prisirišame pačios prie vietos. Jei gėlytė gražiai žydi ir klesti, tampa kaip ir baugu ją judinti, o gal kitoje vietoje nepatiks, tai lyg ir eini išbandytu keliu, palieki, kur jau patikrinta. Labiau pastebėjau, kad aš p a t i nelabai mėgstu tos vietos keisti. Tačiau laistydama kilnoju natūraliai, ir, kaip Tu sakai, "tampau" iš vietos į vietą. Sigutė tiksliau atsakytų ar ir bet kuri turinti patirtį augintoja.
As keiciu vieta, nepastebejau kad jos del to kentetu, kuri graziausiai zydi atsinesu i virtuve, nuzydi vel ant palanges

QUOTE(Laisvute @ 2008 01 02, 11:07)
Niekam as jos nerekomenduoju, pati jos nedauginu, lapo nemerkiu, kai jau pasens ir baigsiu su sia rusim. Gal foto ir neblogai atrodo, bet realiai grozio is jos nera
. Auga letai, is dvieju sodintu lapu viena vaika vos vos isauginau, ji nerverta tiek vargo. Cia ne tik mano vienos nuomone, teko girdeti panasiai atsiliepianciu.

Sveikos visos, su Nauja laime ir ziedukais

As irgi labai norejau sito "islandisko grozio". tai siaip ne taip dave 2 vaikus, lapas tada nusibaige. bet vaikai dar mazi, tai bijau krutinti

Nesu visažinė, bet galiu drąsiai iš savo patirties pasakyti, nieko joms nenutinka pakeičiant vietą, jei tai tinkama, ne koks šaltas, tamsus kampas, auga ir žydi, mano sanpaulijų kolekcija yra keliauninkė, kurios krauna žiedukus tai tos ateina arčiau manęs, tinginiukės keliauja ant kitos palangės, o žydinčios tai jau visai pagarbioje vietoje, taip ir einame "ratu". Gal Liucerna ir teisingai rašo, pačios labiau prisirišame prie tų pačių vietų...
Na gal dar kas ir kitaip atsakys.

Na gal dar kas ir kitaip atsakys.

Su Naujaisiais Metais, visas...
o as guliu lovoj, sveikata ne kokia
o gelytes dziusta
kazakip reiktu kilt ir jas palaistyt
kas del kilnojimo, ai ir pas mane, viskas tvarkoj

o as guliu lovoj, sveikata ne kokia

o gelytes dziusta

kas del kilnojimo, ai ir pas mane, viskas tvarkoj

As tai auginu ant vakarines puse palangiu
,gelytes bijo skersvejo,tampa nepanasios i save ,lapeliai patysta.Siaip ir nuo zmogaus irgi man atrodo priklauso
kaip gelytes auga

Rena, kur buvai dingusi? Su Naujaisiais, ir žiūrėk, būk sveika
Janike, aš pastebėjau, kad mano kaip tik ant vakarinės gražiau kažkodėl atrodo, gal kad langas labai didelis toje pusėje.

Janike, aš pastebėjau, kad mano kaip tik ant vakarinės gražiau kažkodėl atrodo, gal kad langas labai didelis toje pusėje.
ant vakarines,taip taip,pas mane irgi .As turejau omeny ,kad ant kitu prastokai auga

Gėda prisipažinti, bet vakarinė gal šilčiausiai mano namuose užkamšyta
Langai senoviški, laaabai dideli...