Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Niekam as jos nerekomenduoju, pati jos nedauginu, lapo nemerkiu, kai jau pasens ir baigsiu su sia rusim. Gal foto ir neblogai atrodo, bet realiai grozio is jos nera smile.gif. Auga letai, is dvieju sodintu lapu viena vaika vos vos isauginau, ji nerverta tiek vargo. Cia ne tik mano vienos nuomone, teko girdeti panasiai atsiliepianciu.
Atsakyti
Valio, pagaliau sventes baigesi clap.gif
Tiesa sakant, nusibodo jau man tos dagiadienes.... ax.gif Malonu grizti i normalu kasdienybes RITMA.
Todel, pereinant nuo visu sventiniu temu i musu "specializacija", noriu paklausti, ar tiesa, kad sanpaulijos nemegsta vietos keitimo? Man taip sake drauge, kuri jau ilgokai augina kelias paprastas sanpaulijas. As kol kas sito nepastebejau, nors saviskes tampau kas keli menesiai vis ant kitos palanges (vasara, kur maziau saules, ziema, kur daugiau...) Ka pasakysit, profes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 02 sausio 2008 - 11:38
Nežinau, nesu "profė", manyčiau, mes turbūt prisirišame pačios prie vietos. Jei gėlytė gražiai žydi ir klesti, tampa kaip ir baugu ją judinti, o gal kitoje vietoje nepatiks, tai lyg ir eini išbandytu keliu, palieki, kur jau patikrinta. Labiau pastebėjau, kad aš p a t i nelabai mėgstu tos vietos keisti. Tačiau laistydama kilnoju natūraliai, ir, kaip Tu sakai, "tampau" iš vietos į vietą. Sigutė tiksliau atsakytų ar ir bet kuri turinti patirtį augintoja.
Atsakyti
As keiciu vieta, nepastebejau kad jos del to kentetu, kuri graziausiai zydi atsinesu i virtuve, nuzydi vel ant palanges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvute @ 2008 01 02, 11:07)
Niekam as jos nerekomenduoju, pati  jos nedauginu, lapo nemerkiu, kai jau pasens ir baigsiu su sia rusim. Gal foto ir neblogai atrodo, bet realiai grozio is jos nera smile.gif. Auga letai, is dvieju  sodintu lapu viena vaika vos vos isauginau, ji nerverta tiek vargo. Cia ne tik mano vienos nuomone, teko girdeti panasiai atsiliepianciu.

Sveikos visos, su Nauja laime ir ziedukais 4u.gif
As irgi labai norejau sito "islandisko grozio". tai siaip ne taip dave 2 vaikus, lapas tada nusibaige. bet vaikai dar mazi, tai bijau krutinti doh.gif Zinojau, kad sita kaprizinga, ir siaip "neverta". ai, bet kai labai nori, tai vienodai, kas ka sako lotuliukas.gif bus matyt, ar pavasariop sukrus augti, ar nusibaigs ir tie vaikai...
Atsakyti
Nesu visažinė, bet galiu drąsiai iš savo patirties pasakyti, nieko joms nenutinka pakeičiant vietą, jei tai tinkama, ne koks šaltas, tamsus kampas, auga ir žydi, mano sanpaulijų kolekcija yra keliauninkė, kurios krauna žiedukus tai tos ateina arčiau manęs, tinginiukės keliauja ant kitos palangės, o žydinčios tai jau visai pagarbioje vietoje, taip ir einame "ratu". Gal Liucerna ir teisingai rašo, pačios labiau prisirišame prie tų pačių vietų... g.gif
Na gal dar kas ir kitaip atsakys. bigsmile.gif
Atsakyti
O beje, kur kazin Aina dingus? g.gif Rasiau jai pora AZ, bet nesulaukiu atsakymo. Turiu jai kai ka nuo Kaledu senelio, bet jei neatsiras, kazkam kitam senelis tures atiduot, nes vietos stoka ant palangiu doh.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais, visas... 4u.gif

o as guliu lovoj, sveikata ne kokia schmoll.gif
o gelytes dziusta doh.gif kazakip reiktu kilt ir jas palaistyt g.gif

kas del kilnojimo, ai ir pas mane, viskas tvarkoj rolleyes.gif
Atsakyti
As tai auginu ant vakarines puse palangiu ax.gif ,gelytes bijo skersvejo,tampa nepanasios i save ,lapeliai patysta.Siaip ir nuo zmogaus irgi man atrodo priklauso blush2.gif kaip gelytes auga g.gif
Atsakyti
Rena, kur buvai dingusi? Su Naujaisiais, ir žiūrėk, būk sveika nono.gif
Janike, aš pastebėjau, kad mano kaip tik ant vakarinės gražiau kažkodėl atrodo, gal kad langas labai didelis toje pusėje.
Atsakyti
ant vakarines,taip taip,pas mane irgi .As turejau omeny ,kad ant kitu prastokai auga doh.gif
Atsakyti
Gėda prisipažinti, bet vakarinė gal šilčiausiai mano namuose užkamšyta blush2.gif Langai senoviški, laaabai dideli...
Atsakyti