Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 03, 20:14)
na ir priplepėjot  ax.gif buvau šendien vilniaus ermitaže ,tai tų mažiukų [5cm] vazonėlių po 15 cen sočiai..... biggrin.gif tik nepirkau ,pagalvojau ,jog ko gero sočiai turiu doh.gif  o gal diedo išsigandau ,..... g.gif dabar gaila ... doh.gif

kaip ir as noreciau i vln wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 03, 21:31)
kaip ir as noreciau i vln wub.gif

Sveikos.Sveikinu su tom praejusiom sventem. Linkiu kad sais metais sanpaulytes zydetu ir augtu dar geriau ir graziau.
Mane ant naujujiu irgi pradziugino grazuole nedotroga.
suzinojau savo 3 chimeru pavadinimus tai: monique, tineke ir myrthe.
Pasidariau tikra ligone ant sanpauliju.
O del pazastinuku vaikiuku tai pas mane bent ju tikrai daug, nesenai persodinau nedotroga tai turiu bent tris lialiukus paugliukus.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 03, 20:56)
Mano pirmoji sanpaulija irgi turėjo šoninį vaiką, tai man persodinant jis labai lengvai atsiskyrė ir net su šaknimis buvo.

Tikiuosi, ir man taip pasiseks. Dar truputi palauksiu ir krapstysiu "mamyte" lauk, o tada jau ziuresim, kaip ten tas vaikis prisitvirtines...

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 03, 21:14)
na ir priplepėjot  ax.gif buvau šendien vilniaus ermitaže ,tai tų mažiukų [5cm] vazonėlių po 15 cen sočiai..... biggrin.gif tik nepirkau ,pagalvojau ,jog ko gero sočiai turiu doh.gif  o gal diedo išsigandau ,..... g.gif dabar gaila ... doh.gif

lotuliukas.gif

Vakar ilindau i RS paskaityt apie pazastinukus, tai dar prisiskaiciau apie parazitus visos rusies zemese doh.gif Tai dabar darysiu eksperimenta: maksimuke, kurios ne taip gaila ir kurios du vaikuciuos jau garantuotai turiu pasiauginusi, persodinsiu dabar ir i nekaitinta zemiu misini, o visa likusia zeme pakaitinsiu ir veislinuke apsivaikavusia persodinsiu po poros savaiciu i "saugia" zeme. Jau ir pavasaris bus arciau, tai gal ir tas vaikiukas uzsikabins greiciau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 01 04, 07:49)
Pasidariau tikra ligone ant sanpauliju.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ziuriu virusas ir toliau plinta hihihi.gif

o as kolkas nu nekaitinau tu zemiu schmoll.gif tfu tfu tfu, na auga tos mamytes su vaikiukais, nesiskundziu schmoll.gif siaip tingiu as tas zemes kaitint blush2.gif na jauciu kai reikalas prispirs, tai teks savo tingini vyt lauk tongue.gif
Atsakyti
Esu palauzta gedos ir nevilties... angel_sadangel.gif Jei buciau nors kiek isivaizdavus, kaip sunku persodinti suaugusia sanpaulija, nebuciau su tokiu entuziazmu griebusis sio darbo verysad.gif Gerai dar, kad tuo"bandomuoju triusiu" tapo maksimuke. Nors ir tos gaila - is didelio plataus krumo liko tik... jaunu lapu virsune cray.gif Is pradziu nuluzo vienas senas lapas, paskui kitas, na, o kita sona jau pati apkarpiau, nes butu atrodes klaikiai nesimetriskas krumas. Kas per trapumas tu musu karalaiciu! blink.gif Su vaikiukais daug paprasciau. Neisivaizduoju, kaip nenulauzant soniniu lapu prikisti zemiu i vazonelio krastus?..
Dabar bijosiu judint veislinuke, rankos drebes. Visiska ziople as.... bash.gif
Atsakyti
suauguse ir man daug sunkiau persodint, bet as kazkaip be zalos maximuke persodinau ax.gif nezinau, kaip seksis kita kart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 01 04, 12:41)
Esu palauzta gedos ir nevilties...  angel_sadangel.gif  Jei buciau nors kiek isivaizdavus, kaip sunku persodinti suaugusia sanpaulija, nebuciau su tokiu entuziazmu griebusis sio darbo  verysad.gif Gerai dar, kad tuo"bandomuoju triusiu" tapo maksimuke. Nors ir tos gaila - is didelio plataus krumo liko tik... jaunu lapu virsune  cray.gif Is pradziu nuluzo vienas senas lapas, paskui kitas, na, o kita sona jau pati apkarpiau, nes butu atrodes klaikiai nesimetriskas krumas. Kas per trapumas tu musu karalaiciu!  blink.gif Su vaikiukais daug paprasciau. Neisivaizduoju, kaip nenulauzant soniniu lapu prikisti zemiu i vazonelio krastus?..
Dabar bijosiu judint veislinuke, rankos drebes. Visiska ziople as....  bash.gif

Mamce, nemanau, kad yra ko gėdytis. O kad būna pikta - tai tikrai. regis, taip stengiesi, taip atsargiai elgiesi, o vis tiek lapukai lūžta kaip patys trapiausi sausainiai mad.gif
Pabandyk žemės iš šonų berti mažyčiu plastikiniu vienkartiniu šaukšteliu, esu radusi tokių labai siauručių. Darbo daugiau, tačiau, man atrodo, labiau augalas apsaugomas. Jeigu nulūžo antros iš apačios eilės lapukai, gali juos šaknydinti.
Atsakyti
RS, kaip visada diskusijos verda pilnu tempu bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Keliu ir aš ranką norėdama paklausti, nors biškį ir bijau gauti per galvą unsure.gif O kaip jūs kaitinate žemę - įpilate į kitą indą, pačiame maiše, prakerpate...Kokia temperatūra, kiek laiko - kvapas virtuvėje būna ar ne g.gif
Atsakyti
Aš kaitinau pirmą kartą. Kažkur perskaičiau , kad reikia kaitinti maksimalioje temperatūroje kokias 10min.

Ant skardos patiesiau popierines reklamas (Pvz, kaip RIMI buna, geriau patiesti pora, ar tris lapus, kad paskui nepribirėtų ant skardos) ir supyliau žemes paskleisdama. Kadangi įkišau į šaltą orkaitę, tai laikiau kokia 20 min įjungtą ir dar palikau po to išjungtoje orkaitėje. Kvapas virtuvėje buvo, bet ką darysi...
Tai nežinau, ar čia viską gerai padariau, ar užteko, o gal per ilgai. g.gif
Atsakyti
pabandyk pasiskaityt cia
Atsakyti
Labai ačiū, Kerpena 4u.gif

Jo, Rena, ten 7 psl., bet ir to dėkui 4u.gif smile.gif
Atsakyti