QUOTE(Latte26 @ 2012 09 25, 10:55)
O pasak mano ginekologės tai yra nenormalu, labai nesveika organizmui, todėl pradėjo atlikinėti įvairius tyrimus ir pasirodo, kad sutriko hormonų veikla bei yra kilę labai didelių problemų su skydliauke

Vienas gydytojas sako vieną, kitas kitą, tai jau nieko nebesuprantu.
mano gydytojas nors ir bande mane itikinti, kad cia viskas normalu geriant sitas kt netureti menesiniu, bet pati savu kailiu isitikinau, kad tikrai nera tai nei normalu, nei sveika, nei mano organizmui priimtina

kolkas dar nebuvau pasidaryti jokiu tyrimu, lauksiu, kol atkeliaus (arba ne) normalios menesines, nes tik visai neseniai meciau tabletes, ir tada eisiu... matysiu, ar nepridare kokios zalos. nes savijauta tikrai buvo tragiska... iki metant, paskutines kelias savaites, skaudedavo tai sen, tai ten praktiskai kasdien, kai prasidejo 'sventes' isvis tik susirietusi is skausmo guleti galejau, bet su lig diena, kai nebegeriau sekancios tabletes, dingo visi skausmai, nemalonus pojuciai, viskas
ne taip ilgai jas geriau, tai tikiuosi pavyks be jokiu liekamuju pasekmiu issivalyti nuo sito brudo