Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 18:06)
As vakar GV skype rasiau, kad man reikia visus mest is galvos bernus.....O ko nori is banderaso??
GV, ko neisiilsi??

tai va kad as nieko iš jo nenoriu. Bet iš kitos pusės bernas gražus, protingas, linksmas ir labai dėmesingas tai negi mesti dabar?
na man su juo linksma smagu pasėdėti ir išgerti kavos ir t.t. Bet jis nori daugiau (manau normalu), o aš nenoriu jokių santykių. Na galvojau noriu, o dabar nebežinau. nors susitarėm vakare susitikti, tai labai džiaugiuosi ir jaudinuosi wub.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 10, 18:22)
tai va kad as nieko iš jo nenoriu. Bet iš kitos pusės bernas gražus, protingas, linksmas ir labai dėmesingas tai negi mesti dabar?
na man su juo linksma smagu pasėdėti ir išgerti kavos ir t.t. Bet jis nori daugiau (manau normalu), o aš nenoriu jokių santykių. Na galvojau noriu, o dabar nebežinau. nors susitarėm vakare susitikti, tai labai džiaugiuosi ir jaudinuosi  wub.gif

Kas cia darosi su mumis?ieskau laukiam idealizuojam ta meile...O kai ji ateina ja stumiam nuo saves...Nzn tai samoningai ar nesamoningai gaunasi...

Kad ir tu,GV,as visos kazkaip nenorim perdaug veltis i santykius...Gal mes jau ipratom buti vienos???

O siaip gero vakaro jums wub.gif
Atsakyti
Nebutum tu GV, visur su nuotykiais,o kad senukui tokia istorija apie karniza sugalvojai tai cia geras lotuliukas.gif
GV, ko neisiilsi??

Karnizas Bjuti nuopelnas. Man labai patiko jos idėja su per ilgu karnizu, pjūklais ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 18:28)
user posted image
Papildyta:
Kas cia darosi su mumis?ieskau laukiam idealizuojam ta meile...O kai ji ateina ja stumiam nuo saves...Nzn tai samoningai ar nesamoningai gaunasi...

Kad ir tu,GV,as visos kazkaip nenorim perdaug veltis i santykius...Gal mes jau ipratom buti vienos???

O siaip gero vakaro jums wub.gif

Gal jau mes senmergės? Aš jaučiu kartais kad jau nebenoriu nieko keisti, kad esu perdaug susistovėjusi, kad prie kažko taikyčiausi. verysad.gif

Nors, gal jis netinkamas? Aš vis sakau, kad kai bus tinkamas aš tai pajausiu, bet jeigu man prie netinkamo širdis taip daužosi tai kas prie tinkamo. Ai žodžiu susivėliau doh.gif

tiesa pasakius greičiausiai aš taip save saugau, per daug kartu jau nudegiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 10, 18:32)
Gal jau mes senmergės? Aš jaučiu kartais kad jau nebenoriu nieko keisti, kad esu perdaug susistovėjusi, kad prie kažko taikyčiausi. verysad.gif

Nors, gal jis netinkamas? Aš vis sakau, kad kai bus tinkamas aš tai pajausiu, bet jeigu man prie netinkamo širdis taip daužosi tai kas prie tinkamo. Ai žodžiu susivėliau  doh.gif

tiesa pasakius greičiausiai aš taip save saugau, per daug kartu jau nudegiau  unsure.gif

Gal but, as irgi taip jauciuosi...man sirdis nebesidauzo jau prie nieko nudegus ir as uztektinai, galvoju kad vyras man jau maisytu nervintu.... ax.gif
Atsakyti
Matai redbulis turi tiesiogine reiksme suteikia sparnus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oj, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nejuokinkit, as dar darbe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 18:18)
Nu kokie cia sory-man paciai juokinga is saves lotuliukas.gif  Ir filmukas superinis-labai i tema thumbup.gif  Nu bet nepasimokau as is savo klaidu totaliai-ryte atsikeliau ir galvoju ka cia uzvalgius.. g.gif  Dar silkutes buvo nuo vakar like tai as ja sulapnojau-galvoju GV nesakysiu tai nieko blogo nenutiks..kur tau-istorija pasikartojo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kas ten per velnio silke pasitaike nesuprantu...

lotuliukas.gif

Išlaikai savo stilių biggrin.gif Gal kartais Adamsus atsimeni? Senai prieš keleta metų per LNK savaitgaliais rodė. Ten tokia pusseserė buvo- katastrofija vardu laugh.gif Tai tu man labai į ją biggrin.gif Nuolat virsta, apsipila.. Bet jaučiu susigyvenau čia su Jumis. Todėl ir persimetė tavo bruožai. Tu žiūriu Abžorytės abžorumą perėmei- papuvusią silkę valgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 18:36)
Oj, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nejuokinkit, as dar darbe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Viskas kontroliuojama, kaip darbai? bigsmile.gif

GV, gal ikalam??? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 18:36)
Oj, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nejuokinkit, as dar darbe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man kaip šiandien truputį kaip maišu trenktai tik dabar daėjo ką Dolce norėjo pasakyt lotuliukas.gif

Suteikė sparnus laugh.gif

Kaip Drobiazko pasijaučiau.. Tik kur Vanagas mano????
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 18:47)
Man kaip šiandien truputį kaip maišu trenktai tik dabar daėjo ką Dolce norėjo pasakyt lotuliukas.gif

vanagas atskris si vakara, ant karnizo nutups ir stebes savo Margarita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 18:47)

Vanagas karniza tuo metu kabino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 18:18)
Dar silkutes buvo nuo vakar like tai as ja sulapnojau-galvoju GV nesakysiu tai nieko blogo nenutiks..kur tau-istorija pasikartojo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kas ten per velnio silke pasitaike nesuprantu...

Powerpuff lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turbūt, jei tos silkės dar būtų, vėl valgytum, ane? lotuliukas.gif

GV, labai labai gražūs jausmai (atsiprašau,kad skaičiau, kas buvo skirta tik Dolcei blush2.gif ) biggrin.gif
Ir labai nebloga mintis su karnizais lotuliukas.gif
Atsakyti