Labas žinokit aš dar gyva, bet jau namie

Susitaisiau pogulio. Bet negaliu nepažiūrėjus kaip gyvenat

Pati šiandien patyriau visišką gėdą

Apie viską nuo pradžių tada

Galiu daug prirašyt, tad jei tingit skaityt galit drąsiai pereit prie kito posto- nieko stulbinančio čia nerasit

Vakar pasipylė emocijos..

Ir vedina tų jausmų, užplūdusios energijos ir įkvėpta Bjuti karnizų pasičiupau mobilų, surinkau senuko numerį ir skambinau tol kol pakėlė. Pažadinau žmogų iš miegų ir sakau "Labas. Aš gal truputį nelaiku, bet žinok karnizas nukrito.. reikia, kad skubiai atvažiuotum pakabint. Sakau, neturiu daugiau į ką kreiptis"

Tas tokiu ramiu balsu sako.. atvažiuoju. Karnizas šventas reikalas. Ir padėjo ragelį. Galvoju pajuokavo. Tupiu skype, pliurpiam su tokia pat naktibalda apie viską

Linkėjimai tau DG

Pareina sms, kad senukas jau pakeliui.

Pasikeičiau aprangą- persirengiau pižamėle su mažiau meškiukų ir toliau su DG nagrinėjam globalines dietų problemas

Atvažiavo senius. Pusė keturių. Pats tas laikas pasimatymams ir karnizų kabinimams.

Pasidarėm kavos, pašnekėjom apie nieką.. Taip bepliurpiant žiūrim, kad jau beveik šešios

Į dušą- ir kas sau į darbus. Šiandien laukiu svečio vėl. Eisim šiandien miegot kokią devintą, nes jaučiasi pasėkmės..
Papildyta:Dabar apie tas pasėkmes. Nuslinkau kaip šešėlis į darbą. Skausmas viso kūnelio nerealus. Darbo yra.. generalinis moja ateik pokalbiui- šneka jis apie posėdžio surengimą, o mane pykina nuo redbuliaus. Galvojau apdergsiu jo kabinetą ir tegu žinos

Apsidirbau biure, per pietus nušliaužiau iki pardes saldumo nusipirkt. Atsigavau biškį. Sėdu į savo darbinį automatą ir rūkstu darbo reikalais į naujai pastatytą stiklinį verslo centrą. Blizga, tviska visas pastatas. Užeinu jaučiu bus negerai kažkas. Susiradau ko ieškojus. Nusileidžiu liftu... matau spokso į mane apsauginis koridorium beeinančią.. GV juk nepėsčia papus priekin, užpakaliu tik vygzt šen krypt ten..akim mirkt ir tik tuo metu pajaučiau, kad skrendu. Kablukas paslydo per tas nesvietiškai slidžias plyteles, ore stlikau sukinį, rankom sumaskatavau ir plumptelėjau ant sėdimosios tiesiai prie lauko durų

Pateisinau indėnės vardą ir sušokau tam apsauginiui karo šokį

Gėda baisi- raudonis išpylė. Sumuštą šikną sopa. Pirma mintis- vargšė Powerpuff. Ji taip nuolat

Staigiai atsikėliau ir moviau lauk iš to prakeikto pastato
Daugiau aš ten kojos nekelsiu.
Toliau dar baisiau.. Važiuoju su darbine mašina ir vos nepadariau avarijos. Pirmos savo gyvenime. Tiksliau į mane vos debiliško snukio bernas neįskrido

Taip nusigandau. Aš lėkiau pagrindiniu, o jis iš šalutinio šoko net nepristabdęs

Grįžus namo- šunį radau mano lovoj, pačiam centre susikrovusį visus guminius savo žaislus ir begraužiantį kaulą.

Neatidaromų durų bobikui nėra
Priseilėjo patalynę reiks keist.. O tik išplauta buvo, bet pasižiūrėjo tokiom akim ir atsileidau.
Tikiuosi nuotykių šiandien nebebus. Ramaus vakaro man. Einu skaityt ką parašėt

Kaip man patinka trinti veidukus. Hobis