Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 10, 16:54)
priklausomybe irnesakyk.gif
viskas,ciuoziu miestan.iki  4u.gif

Sekmes iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
Labas žinokit aš dar gyva, bet jau namie tongue.gif Susitaisiau pogulio. Bet negaliu nepažiūrėjus kaip gyvenat tongue.gif

Pati šiandien patyriau visišką gėdą laugh.gif Apie viską nuo pradžių tada biggrin.gif

Galiu daug prirašyt, tad jei tingit skaityt galit drąsiai pereit prie kito posto- nieko stulbinančio čia nerasit cool.gif

Vakar pasipylė emocijos.. smile.gif Ir vedina tų jausmų, užplūdusios energijos ir įkvėpta Bjuti karnizų pasičiupau mobilų, surinkau senuko numerį ir skambinau tol kol pakėlė. Pažadinau žmogų iš miegų ir sakau "Labas. Aš gal truputį nelaiku, bet žinok karnizas nukrito.. reikia, kad skubiai atvažiuotum pakabint. Sakau, neturiu daugiau į ką kreiptis" laugh.gif Tas tokiu ramiu balsu sako.. atvažiuoju. Karnizas šventas reikalas. Ir padėjo ragelį. Galvoju pajuokavo. Tupiu skype, pliurpiam su tokia pat naktibalda apie viską biggrin.gif Linkėjimai tau DG tongue.gif Pareina sms, kad senukas jau pakeliui. mega_shok.gif Pasikeičiau aprangą- persirengiau pižamėle su mažiau meškiukų ir toliau su DG nagrinėjam globalines dietų problemas laugh.gif Atvažiavo senius. Pusė keturių. Pats tas laikas pasimatymams ir karnizų kabinimams. mega_shok.gif
Pasidarėm kavos, pašnekėjom apie nieką.. Taip bepliurpiant žiūrim, kad jau beveik šešios doh.gif Į dušą- ir kas sau į darbus. Šiandien laukiu svečio vėl. Eisim šiandien miegot kokią devintą, nes jaučiasi pasėkmės..

Papildyta:
Dabar apie tas pasėkmes. Nuslinkau kaip šešėlis į darbą. Skausmas viso kūnelio nerealus. Darbo yra.. generalinis moja ateik pokalbiui- šneka jis apie posėdžio surengimą, o mane pykina nuo redbuliaus. Galvojau apdergsiu jo kabinetą ir tegu žinos biggrin.gif Apsidirbau biure, per pietus nušliaužiau iki pardes saldumo nusipirkt. Atsigavau biškį. Sėdu į savo darbinį automatą ir rūkstu darbo reikalais į naujai pastatytą stiklinį verslo centrą. Blizga, tviska visas pastatas. Užeinu jaučiu bus negerai kažkas. Susiradau ko ieškojus. Nusileidžiu liftu... matau spokso į mane apsauginis koridorium beeinančią.. GV juk nepėsčia papus priekin, užpakaliu tik vygzt šen krypt ten..akim mirkt ir tik tuo metu pajaučiau, kad skrendu. Kablukas paslydo per tas nesvietiškai slidžias plyteles, ore stlikau sukinį, rankom sumaskatavau ir plumptelėjau ant sėdimosios tiesiai prie lauko durų lotuliukas.gif Pateisinau indėnės vardą ir sušokau tam apsauginiui karo šokį laugh.gif Gėda baisi- raudonis išpylė. Sumuštą šikną sopa. Pirma mintis- vargšė Powerpuff. Ji taip nuolat laugh.gif Staigiai atsikėliau ir moviau lauk iš to prakeikto pastato smile.gif

Daugiau aš ten kojos nekelsiu.

Toliau dar baisiau.. Važiuoju su darbine mašina ir vos nepadariau avarijos. Pirmos savo gyvenime. Tiksliau į mane vos debiliško snukio bernas neįskrido biggrin.gif Taip nusigandau. Aš lėkiau pagrindiniu, o jis iš šalutinio šoko net nepristabdęs gun_bandana.gif

Grįžus namo- šunį radau mano lovoj, pačiam centre susikrovusį visus guminius savo žaislus ir begraužiantį kaulą. mega_shok.gif Neatidaromų durų bobikui nėra biggrin.gif
Priseilėjo patalynę reiks keist.. O tik išplauta buvo, bet pasižiūrėjo tokiom akim ir atsileidau.

Tikiuosi nuotykių šiandien nebebus. Ramaus vakaro man. Einu skaityt ką parašėt smile.gif

Kaip man patinka trinti veidukus. Hobis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 17:19)
Labas žinokit aš dar gyva, bet jau namie tongue.gif Susitaisiau pogulio. Bet negaliu nepažiūrėjus kaip gyvenat tongue.gif

Vakar pasipylė emocijos.. smile.gif Ir vedina tų jausmų, užplūdusios energijos ir įkvėpta Bjuti karnizų pasičiupau mobilų, surinkau senuko numerį ir skambinau tol kol pakėlė. Pažadinau žmogų iš miegų ir sakau "Labas. Aš gal truputį nelaiku, bet žinok karnizas nukrito.. reikia, kad skubiai atvažiuotum pakabint. Sakau, neturiu daugiau į ką kreiptis" laugh.gif Tas tokiu ramiu balsu sako.. atvažiuoju. Karnizas šventas reikalas. Ir padėjo ragelį. Galvoju pajuokavo. Tupiu skype, pliurpiam su tokia pat naktibalda apie viską biggrin.gif Linkėjimai tau DG tongue.gif Pareina sms, kad senukas jau pakeliui. mega_shok.gif Pasikeičiau aprangą- persirengiau pižamėle su mažiau meškiukų ir toliau su DG nagrinėjam globalines dietų problemas laugh.gif Atvažiavo senius. Pusė keturių. Pats tas laikas pasimatymams ir karnizų kabinimams. mega_shok.gif
Pasidarėm kavos, pašnekėjom apie nieką.. Taip bepliurpiant žiūrim, kad jau beveik šešios doh.gif Į dušą- ir kas sau į darbus. Šiandien laukiu svečio vėl. Eisim šiandien miegot kokią devintą, nes jaučiasi pasėkmės..

Atiduodu danti kad cia mezgasi kazkas laaaabai grazaus ir ypatingo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 17:19)
Pirma mintis- vargšė Powerpuff. Ji taip nuolat laugh.gif Staigiai atsikėliau ir moviau lauk iš to prakeikto pastato smile.gif

Daugiau aš ten kojos nekelsiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif isivaizduoju GV soki ant ledo ir sukini ore thumbup.gif jei as kojos nekelciau ten kur esu nudribus, uzkliuvus ar ka isvertus bei sudauzius tai jau nebeliktu kur eit-tik namie sedet lotuliukas.gif
O del senuko pagyrimas tau-super su tuo karnizu tu cia thumbup.gif Matai visi planai veikia-tik reikia juos vykdyt drinks_cheers.gif Net susimasciau koki man cia vyruka ant karnizu kabinimo baliaus uzsikviest si vakara g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 13:50)
Prarasti kazka gali labai lengvai o va atrasti ir islaikyti reikia daug pastangu. Ir savaime niekas nepasidaro-savaime tik dulkes kaupiasi, o vat jas isvalyti jau reikia ideti pastangu. Taip ir su meile.

Labai gražiai pasakyta..
Puiki mintis, kurią gali prisitaikyti kiekviena biggrin.gif
Džiaugiuosi, kad gyva ir sorry už tą filmuką tualete. Bet man taip juokinga buvo biggrin.gif
Nesusilaikiau. Žinau kaip būna bloga.. Silkės tikrai nepavydėjau.

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 14:12)
JIs senas, vadinasi, jam tuoj prasidės senatviniai marazmai, gal net alzhaimeris, impotencija - kam tau to reikia? BUs tų diedų - jaunesnių, geresnių... Teisingai, GV darai, kad jį atstumi. Kam tau to reikia? Mes čia juk meilės laukiam, o ne nesąmonių...

Aš ir pati suprantu ką Jūs man visos čia sakot. Galutinai dar nenupušau. laugh.gif
Ačiū ir atvirkštinę psichologiją. Ji mane veikia biggrin.gif

QUOTE(populi @ 2007 12 10, 14:22)
Dar mane nervina, kad jaunesnis, kad netinkamas horoskopo ženklas, kad labai au gražus, kad labai jau mėgstantis kompanijas

Praeis problemos dėl darbo, atlėks ir Banderaso problemos. Jaunas svarbu nesenas, gražus.. džiaukis- vaikai gražūs pasidarys tongue.gif Juk protas mamos, išvaizda tėčio dažniausiai laugh.gif

Norisi tau ramybės palinkėti biggrin.gif

QUOTE(Tigris @ 2007 12 10, 14:25)
GV, paklausyk protingu merginu patarimu, griebk savo senuka kol kokia kita jo nenuciupo.

Pirmiausia tai tavo MB nusipelnė gero vožtelėjimo keptuve. biggrin.gif
Laikykis.

Patarimų aš klausau. Nuomones prijamu biggrin.gif Ir esu už jas dėkinga ax.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 16:26)
Siandien nekenciu saves. kad susimaise man diena ir naktis  g.gif  GV buvo teisi, sake miegosi o as jai priestaravau.... doh.gif

lotuliukas.gif

Kas man čia vakar sakė.. Vienuoliktą atsikelsiu, reikalų turiu laugh.gif Papasakok bobutei pagalvojau laugh.gif Šiandien pasistenk atsigult padoriu laiku- gal pavyks užmigt. Visgi į darbą rytoj tikriausiai???

Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2007 12 10, 17:25)
Atiduodu danti kad cia mezgasi kazkas laaaabai grazaus ir ypatingo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atsargiai su tais dalinimais.
Tas grožis prasidėjo rudenį ankstyvą...

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 17:36)
jei as kojos nekelciau ten kur esu nudribus, uzkliuvus ar ka isvertus bei sudauzius tai jau nebeliktu kur eit-tik namie sedet lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip nesmagu, bet baisiai juokinga .. ax.gif

Atsakyti
Man tik įdomu, GV, karnizą tu nuplėšei, ar kai jis atažiavo pasisakei, kad pati prisikalei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 17:48)
Man tik įdomu, GV, karnizą tu nuplėšei, ar kai jis atažiavo pasisakei, kad pati prisikalei?  lotuliukas.gif

Man ir liko šis klausimas neaiškus? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 16:26)
Populi, as irgi nesuprantu nenori tu banderaso?ar cia kaip??jeigu salia jauti kazkoki nepasitikejima juo ( man yra buve su tokiais kurie labai jau sau grazus ir t.t.))tai nera gerai....bet gal tiesiog bijai isivelt i rimtus santykius...

Dolce, kad aš ir pati nežinau ko noriu unsure.gif
mano kūnas, pasidalijo į kelias dalis ir nori kiekviena dalis kažko kito blink.gif
Skaudanti galva sako eik namo miegot ir mesk tuos bernus iš galvos doh.gif

GV, pailsėk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 10 gruodžio 2007 - 17:02
Nebutum tu GV, visur su nuotykiais,o kad senukui tokia istorija apie karniza sugalvojai tai cia geras lotuliukas.gif
Matai redbulis turi tiesiogine reiksme suteikia sparnus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jo brangioji ryt i darba, tik dar neaisku gal dar sianakt i gariunus vaziuosiu, reikia nuvezt zmones, tai naktis laukia redbulio draugijoje...Susinervinau,is 4 teleloto bilietu nieko bigsmile.gif nelaimejau...siaubas.... lotuliukas.gif

GV neisivaizduoju kaip atlaikei darbo diena.tu saunuole 4u.gif aciu uz linkejimus tau taip pat mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=populi,2007 12 10, 18:01]

Papildyta:
Dolce, kad aš ir pati nežinau ko noriu unsure.gif
mano kūnas, pasidalijo į kelias dalis ir nori kiekviena dalis kažko kito blink.gif
Skaudanti galva sako eik namo miegot ir mesk tuos bernus iš galvos doh.gif

As vakar GV skype rasiau, kad man reikia visus mest is galvos bernus.....O ko nori is banderaso??

GV, ko neisiilsi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 10 gruodžio 2007 - 17:07
QUOTE(populi @ 2007 12 10, 17:58)
Man ir liko šis klausimas neaiškus?  lotuliukas.gif

Karnizų neardžiau, prisitraukimų ant jų nedariau. smile.gif
Supratingas diedas jis.. amžius savo daro. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 18:07)
Karnizų neardžiau, prisitraukimų ant jų nedariau. smile.gif
Supratingas diedas jis.. amžius savo daro. laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kiek musu daug sivakara clap.gif clap_1.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 17:45)
Džiaugiuosi, kad gyva ir sorry už tą filmuką tualete. Bet man taip juokinga buvo biggrin.gif
Nesusilaikiau. Žinau kaip būna bloga.. Silkės tikrai nepavydėjau.

Nu kokie cia sory-man paciai juokinga is saves lotuliukas.gif Ir filmukas superinis-labai i tema thumbup.gif Nu bet nepasimokau as is savo klaidu totaliai-ryte atsikeliau ir galvoju ka cia uzvalgius.. g.gif Dar silkutes buvo nuo vakar like tai as ja sulapnojau-galvoju GV nesakysiu tai nieko blogo nenutiks..kur tau-istorija pasikartojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas ten per velnio silke pasitaike nesuprantu...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti