Labas rytas
As dar gyva po vakarykscio pasisedejimo tulike

Atrodo jau viskas gerai tai gyvensiu..Nu bet jau sapnu prisapnavau sianakt tai atsikeliau dabar kaip maisu trenkta

Visus savo ex sapnavau-aisku bjauriausias sapnas apie paskutini mano MB-sapnuoju, kaduzeinu i svecius ir vietoj mano nuotrauku jau visur kitos mergaites nuotraukos kabo..ai zodziu nesiplesiu cia daug bet jauciuosi suknistai po tokiu sapnu
GV uzuojauta-as irgi po pasisedejimu SM jau pradejau darbe su redbuliu draugaut ale menkai jis tepadeda..Laikykis mergyt

Dar savo trigrasi ikisiu del senuko...nu negaliu susilaikyt nepapamokslavus..jau pati esu pasimokius, kad zmones nera telepatai ir tavo minciu neskaito, taip kad jei tau tas zmogus brangus tai pasakyk jam. Suprantu,kad baisu. Ir kuo labiau zmogus patinka tuo baisiau, bet juk siaubas kaip retai sutinki zmogu, kuris yra tau tinkamas. Kiti ir apskritai nesutinka..Nu pasakyk sau pagaliau-mes jamam sita senuka ir pirmyn! Nudegt labai baisu. Ypac cia tu prisiskaitei musu kraustymosi is proto po issikytrimo ir visa kita-taip meile skaudina, bet zinai-jei tureciau galimube dabar viska pakartoti, zinodama kuo viskas baigsis tai neabejociau-kaip bebutu myleti verta

Taip kad pirmyn-tu drasi mergiote

Prarasti kazka gali labai lengvai o va atrasti ir islaikyti reikia daug pastangu. Ir savaime niekas nepasidaro-savaime tik dulkes kaupiasi, o vat jas isvalyti jau reikia ideti pastangu. Taip ir su meile.
Labas Vilte-teisingas sprendimas del to tavo draugo-ner cia ko..jei jau jis nenori ir nereikia. Nores-nebus
Advoco-saunuole mergyt..ech as jau nezinau kas tas yra normalus pasimatymas su kinu ir visa kita..megaukis
Populi uzuojauta del darbo

Tai kaip ten ta istorija su banderasu? laukiam smulkmenu.
Vakare-zmogus be ydu, be visokiu velavimu ir kitu nesamoniu mane bent jau gasdintu-salia tokiu pats pasijauti baisiai netobulas taip kad musu ydos tik padaro mus isskirtinius ir prideda savotisko zavesio

nesuk sau galvos ir nesigrauzk del to.
DG-labas rytas

Kaip tu gyvuoji?
Bjuti tau linkiu vietoj grazintos sukneles issirink kita-su teisingom klostem

Patikek dvi sukneles kur kas geriau nei viena
Haneriete kaip tu? Vis dar pyksti ant pimpaluotu butybiu?
Tigris sveika-sekmes tau bandant taisyt santykius..jei tik kas man duotu tokia galimybe..