Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Labas rytas 4u.gif
As dar gyva po vakarykscio pasisedejimo tulike lotuliukas.gif Atrodo jau viskas gerai tai gyvensiu..Nu bet jau sapnu prisapnavau sianakt tai atsikeliau dabar kaip maisu trenkta blink.gif Visus savo ex sapnavau-aisku bjauriausias sapnas apie paskutini mano MB-sapnuoju, kaduzeinu i svecius ir vietoj mano nuotrauku jau visur kitos mergaites nuotraukos kabo..ai zodziu nesiplesiu cia daug bet jauciuosi suknistai po tokiu sapnu blink.gif
GV uzuojauta-as irgi po pasisedejimu SM jau pradejau darbe su redbuliu draugaut ale menkai jis tepadeda..Laikykis mergyt 4u.gif Dar savo trigrasi ikisiu del senuko...nu negaliu susilaikyt nepapamokslavus..jau pati esu pasimokius, kad zmones nera telepatai ir tavo minciu neskaito, taip kad jei tau tas zmogus brangus tai pasakyk jam. Suprantu,kad baisu. Ir kuo labiau zmogus patinka tuo baisiau, bet juk siaubas kaip retai sutinki zmogu, kuris yra tau tinkamas. Kiti ir apskritai nesutinka..Nu pasakyk sau pagaliau-mes jamam sita senuka ir pirmyn! Nudegt labai baisu. Ypac cia tu prisiskaitei musu kraustymosi is proto po issikytrimo ir visa kita-taip meile skaudina, bet zinai-jei tureciau galimube dabar viska pakartoti, zinodama kuo viskas baigsis tai neabejociau-kaip bebutu myleti verta drinks_cheers.gif Taip kad pirmyn-tu drasi mergiote thumbup.gif Prarasti kazka gali labai lengvai o va atrasti ir islaikyti reikia daug pastangu. Ir savaime niekas nepasidaro-savaime tik dulkes kaupiasi, o vat jas isvalyti jau reikia ideti pastangu. Taip ir su meile.
Labas Vilte-teisingas sprendimas del to tavo draugo-ner cia ko..jei jau jis nenori ir nereikia. Nores-nebus 4u.gif
Advoco-saunuole mergyt..ech as jau nezinau kas tas yra normalus pasimatymas su kinu ir visa kita..megaukis drinks_cheers.gif
Populi uzuojauta del darbo 4u.gif Tai kaip ten ta istorija su banderasu? laukiam smulkmenu.
Vakare-zmogus be ydu, be visokiu velavimu ir kitu nesamoniu mane bent jau gasdintu-salia tokiu pats pasijauti baisiai netobulas taip kad musu ydos tik padaro mus isskirtinius ir prideda savotisko zavesio mirksiukas.gif nesuk sau galvos ir nesigrauzk del to.
DG-labas rytas 4u.gif Kaip tu gyvuoji?
Bjuti tau linkiu vietoj grazintos sukneles issirink kita-su teisingom klostem lotuliukas.gif Patikek dvi sukneles kur kas geriau nei viena drinks_cheers.gif
Haneriete kaip tu? Vis dar pyksti ant pimpaluotu butybiu? lotuliukas.gif
Tigris sveika-sekmes tau bandant taisyt santykius..jei tik kas man duotu tokia galimybe..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 02:43)
Ar tu moterie žinai ką padarei.. ??? Sutraumavai mane. Tik tau pasakysiu, kad aš baisiai tą senį myliu..
Jis vienintelis žmogus, kuris padaro tobulą man kavą. Ir ta jo mama kažkaip susipratus yahoo.gif

Esu per plauką nuo to, jog griebčiau telefoną ir skambinčiau jam klykdama.. Myliu baisiai.

Groži gražiausias.. Nebuvau atsijungus.
Pasivaideno tau biggrin.gif
Matyt sušio efektas pavėluotas tongue.gif

Nieko nedaryk, GV, neverta... JIs senas, vadinasi, jam tuoj prasidės senatviniai marazmai, gal net alzhaimeris, impotencija - kam tau to reikia? BUs tų diedų - jaunesnių, geresnių... Teisingai, GV darai, kad jį atstumi. Kam tau to reikia? Mes čia juk meilės laukiam, o ne nesąmonių...

Ką, kilo noras man prieštarauti? Sakyti, kad kalbu nesąmones? wink.gif Aišku, kad kalbu nesąmones, tiksliau - kalbi tu, aš tik viską koncentruotai ir hiperbolizuotai pateikiu. Žodžiu, mieloji, atėjo laikas pastatyti tave į vietą. Tik dėl to, kad jaučiu tau simpatiją smile.gif Ir kad man jūsų santykiai atrodė tokie, kokių norėčiau aš pati. blush2.gif Gali ant manęs supykti, man tai kas irnesakyk.gif Protinga mergina esi, anksčiau ar vėliau suprasi, kurlink vedu smile.gif

Nesakau, kad reikia imti skambinti ir trimituoti, kad jį myli. Pati žinai, ką daryti wink.gif

O jei maivysiesi, tai imsiu ir nuviliosiu tą tavo senuką, jei tau jo nereikia lotuliukas.gif (kuris už mane jaunesnis vienok)

Man juodu ant balto rodė raudoną rutuliuką prie tavo vardo ax.gif Eiliniai SM cirkai wink.gif

Atsakyti
Net nežinau ką pasakoti apie Banderesą. Skambiona, domisi, rodo dėmesį, saulyte vadina - viskas kaip ir gerai. 4u.gif Bet čia tikriausiai man taip, kad kai jis nori labai tai aš nenoriu, ir atvirkščiai... O gal per greitai viskas?
Dar mane nervina, kad jaunesnis, kad netinkamas horoskopo ženklas, kad labai au gražus, kad labai jau mėgstantis kompanijas ir t.t. ir man atrodo, kad jis nėra patikimas, o aš labai nenoriu nei dar vieno plevėsos, nei dar vieno per daug užsiėmusio ir t.t. ir dar viskas neaišku labai. nelabai jis apie save pasakoja turiu dar daugybe klausimų ir realiai laba bijau nudegti.
Kadagi dar turiu kitų problemų. Tai truputėli nebesusigaudau kas ir kaip. Žodžiu jaučiuosi šlykščiai tarsi kažką apgaudinėčiau. doh.gif
neaiškiai čia surašiau bet tyikiuosi suprasite....
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 13:50)
Tigris sveika-sekmes tau bandant taisyt santykius..jei tik kas man duotu tokia galimybe..

Aciu powerpuff 4u.gif .

Durnai jauciuosi del to, kad MB man "suteikia proga pataisyti" santykius, nors as nemanau kad tai as juos griaunu. O as esu ant tiek silpnavale, kad man sunku, skaudu liudna be jo. Bent jau kol kas. Bet kuo toliau, as tikuosi tuo lengviau bus visam uztrenti duris verysad.gif . Na matysim kaip cia bus.

GV, paklausyk protingu merginu patarimu, griebk savo senuka kol kokia kita jo nenuciupo. Net sirdele suvirpejo perskaicius ka tu apie ji galvoji wub.gif wub.gif wub.gif . Gamtos taip jau suredyta, kad gera vieta ilgai tuscia nebuna. (Mazu ir supirsim tave su juo, m bigsmile.gif ?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 10 gruodžio 2007 - 13:27
QUOTE(Tigris @ 2007 12 10, 14:25)
Aciu powerpuff  4u.gif .

Durnai jauciuosi del to, kad MB man "suteikia proga pataisyti" santykius, nors as nemanau kad tai as juos griaunu. O as esu ant tiek silpnavale, kad man sunku, skaudu liudna be jo. Bent jau kol kas. Bet kuo toliau, as tikuosi tuo lengviau bus visam uztrenti duris  verysad.gif . Na matysim kaip cia bus.

Ner uz ka mergyt 4u.gif
Na jei jis galvoja kad tu viena gali santykius pataisyti tai ne kas tada..Turi stengtis abu, nes kitaip s gaunasi. Tau paciai geriau matyt ar yra ten dar ka taisyti ar jau nebe..Sekmes tau kad ir ka nusprestum.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 10, 14:50)
Advoco-saunuole mergyt..ech as jau nezinau kas tas yra normalus pasimatymas su kinu ir visa kita..megaukis drinks_cheers.gif

žinokit, bandau į nieką rimtai nežiūrėti, o tiesiog mėgautis tuo ką turiu.... rolleyes.gif nežinau ilgai tai truks ar trumpai, bet jei kol kas gerai, leisiu laikui viską padaryti.... ax.gif
kol kas man su juo gera... tongue.gif
Atsakyti
Siandien nekenciu saves. kad susimaise man diena ir naktis g.gif doh.gif neseniai atsikeliau, o zmones jau darbus baigineja siaubas.... doh.gif kam tokia reikalinga?miega ir miega....Bet man taip gera... blush2.gif

GV ISIVAIZDUOJU, KAIP JAUTIESI DARBA,SIAUBAS...BET NIEKO JAUNA NETEKEJUSI ESI ISTVERSI...juk vakar buvo gera..... ax.gif laikykis,,,

Prisidedu prie akcijos, nebenaktineti lotuliukas.gif

Advoco, kaip faina...aisku megaukis, bus taip kai turi buti.... wub.gif

Populi, as irgi nesuprantu nenori tu banderaso?ar cia kaip??jeigu salia jauti kazkoki nepasitikejima juo ( man yra buve su tokiais kurie labai jau sau grazus ir t.t.))tai nera gerai....bet gal tiesiog bijai isivelt i rimtus santykius...

Powerpuff, darbas ne vilkas i miska nepabegs....tikiuosi pokalbis su valdzia praeis gerai....

Vilte,
retas svecias pasidarei mergyt...

Bjuti, aie GV senukas pritariu 100 proc. thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif
as savaitgali visa pravemiau blink.gif doh.gif taip kad gulejau lovoj ir bijojau pasijudint doh.gif manau virusas kazkoks keliauja,nes draugei pries kelias dienas tas pats buvo,dabar man doh.gif
reik i miesta keliaut reikalu tvarkyt,o kaip tingiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Monikuteee,2007 12 10, 16:36]
hi.gif
as savaitgali visa pravemiau blink.gif doh.gif taip kad gulejau lovoj ir bijojau pasijudint doh.gif

Siaubas, o jau pamaniau kur pradingus.....as tingiu irgi bet kokius reikalus tvarkyt nes puse dienos, miegojau...

GV buvo teisi, sake miegosi o as jai priestaravau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 13:40)

hihihi.gif tai kol gali-miegok ir dziaukis hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 10, 16:43)
hihihi.gif tai kol gali-miegok ir dziaukis hihihi.gif  mirksiukas.gif

Koks cia dziaugsmas, kai jau kaip nebenormalus zmones imu gyvent kompas, miegas...siaubas....ar cia priklausomybe ar cia nuglusimas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 13:50)
Koks cia dziaugsmas, kai jau kaip nebenormalus zmones imu gyvent kompas, miegas...siaubas....ar cia priklausomybe ar cia nuglusimas.... doh.gif

priklausomybe irnesakyk.gif
viskas,ciuoziu miestan.iki 4u.gif
Atsakyti