Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 14:29)
Labas rytas.

Pagal savo gyvenimo planą jau senai turėjau būtu atsikėlus ir išblizginus namus. Tačiau atsikeliau prieš kokias 10 min. guliu lovoj su nevalytais dantimis ir man nė motais, kad namie bardakas ir kad ates svečių laugh.gif

Einu Powerpuff ataskaitos skaityt geriau nei dulkių valyt laugh.gif

Labas rytas (?)

pagal savo gyvenimo planą turėjau paskambinti GV ir išsitempti ją į senamiestį, bikoz labai gražiai švietė saulė. Ale turėjau įtarimą, kad ji miega scare.gif Pasirodo, buvau teisi tongue.gif Dabar sužinau, kad ji dar ir svečių laukia, o ir saulė dingo g.gif Va taip ir yra su tais gyvenimo planais lotuliukas.gif

GV, svečius kviesk kai sutems. tada garantuotai dulkių nesimato laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 14:36)
Labas rytas (?)

pagal savo gyvenimo planą turėjau paskambinti GV ir išsitempti ją į senamiestį, bikoz labai gražiai švietė saulė. Ale turėjau įtarimą, kad ji miega  scare.gif Pasirodo, buvau teisi  tongue.gif Dabar sužinau, kad ji dar ir svečių laukia, o ir saulė dingo  g.gif  Va taip ir yra su tais gyvenimo planais  lotuliukas.gif

GV, svečius kviesk kai sutems. tada garantuotai dulkių nesimato  laugh.gif

Saulę pramiegojau tundra aš tundriškiausia sad.gif Net iš lovos pašokau. Vilniuje buvo saulė, o aš ją pramiegojau. Dar vyną su Bjuti pramiegojau.. Nuo šiol kompas bus išneštas iš GV miegamojo.

Šitie svečiai neprašyti įsisiūlė smile.gif

p.s. ant kiek turi sutemt, kad nesimatytų išmetytų rūbų ir neplautų kavos puodelių??? Įtariu tokia naktis Lietuvoje dar nebuvo užėjus laugh.gif

Atsakyti
Nu paskaiciau tavo posta ir suzinojau kad uz mane baisiau tik mirtis  Gerai kad as tik pusiau buhaltere tai gal dar ner taip blogai?
Na pateikiu vakar dienos ataskaita.
Zodziu pries pasimatyma nuejau i svecius pas ta ex kur pries simta metu issiskyrem-pagerem kavos, paplepejom ir tada i miesta nudumiau. Teisybes delei reikia paminet kad as nebuvau to diedo akyse regejus-nu bet jam metu 33 sake, tai kiek pazistu vyru tokio amziaus visi jie jaunai atrodo...nu bet ne sitas..  is kart supratau kad jis man per senas ir prisiminiau GV

lotuliukas.gif Posakį apie buhalteres sugalvojau ne aš, todėl nesiimsiu vertint kas baisiau laugh.gif Ten dar berods ir mokytojos minimos laugh.gif

Matyt, bus pasijauninęs tas vyriškis kokių 10 metelių laugh.gif

Neatsistebiu Jūsų drąsumu, ryžtingumu lakstyt po aklus pasimatymus biggrin.gif Powerpuff, kaip supratau tu jo nemačius buvai? O jis tave? Gyvenime nėjau ir tikriausiai neisiu smile.gif Nesuvokiama man tokie dalykai. Aš juk dar galutinai nesusitaikau su ta mintim, kad pasižadėjau eiti į mytą su Jumis..

p.s. Ar bus antras pasimatymas? ax.gif

p.p.s. Vis dėlto amžius svarbus- o ką GV sakė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 16:57)
Neatsistebiu Jūsų drąsumu, ryžtingumu lakstyt po aklus pasimatymus biggrin.gif Powerpuff, kaip supratau tu jo nemačius buvai? O jis tave? Gyvenime nėjau ir tikriausiai neisiu smile.gif Nesuvokiama man tokie dalykai. Aš juk dar galutinai nesusitaikau su ta mintim, kad pasižadėjau eiti į mytą su Jumis..

Tavo pirmas aklas pasimatymas bus su manim lotuliukas.gif Pamatysi - neskausminga mirksiukas.gif

Laukiu svečių, eisim bendrom jėgom daryti suši bigsmile.gif Tikiuosi geriausio ax.gif

Beje, susirūpinau, kad vinių kalėją kviestis dėl vienos vinies per daug akivaizdu, tai sukau galvą, ką čia dar susigalvoti g.gif Tai sumąsčiau virtuvėje pakabinti kokią minimalistinę užuolaidą ir ta proga nusipirkau karnizą ax.gif Dar jis truoputį per ilgas, tai tikiuosi, kad jis neturės su savim pjūkliuko jam patrumpinti rolleyes.gif Vadinasi, peršasi išvada, jam reikės atvažiuoti dar kartą ax.gif Nu pasakykit, kad gudriai sugalvojau lotuliukas.gif

Man labai patiko Dalios Ihelgaubtaitės pasakojimas. Kartą ji susitiko su viena žymia, daug pasiekusią prodiusere Paryžiuje, jos labai turtinguose namuose, kuriuose "spengė vienatvė"... Žodžiu, moteriškės abi tuo metu buvo vienišos. Tai ji, DI, sako tai prodiuserei: "jei mes dėl asmeninio gyvenimo pasistengtume kaip stengiamės dėl karjeros, tai greičiausia nebūtume vienos". Ir po metų abi susitiko su antrom pusėm smile.gif
Nežinau, ar čia realiai kažką galima padaryti, bet kažką greičiausiai galima ax.gif Mano planelis aprašytas aukščiau tongue.gif Žiūrėsim, kaip suveiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 02:43)
Tikriausiai dar nemiegi...?
Nuotraukos ga ir nepamirši, bet patikėk manim, kad tau bus juokinga prisiminus kaip jauteisi. Tikrai nebus liūdna.
Stiprybės tavo tetai. Nežinau visos situacijos kaip ten klojosi šeimyninis jų gyvenimas. Ir ar tik pusbrolis kaltas dėl griuvuisų santykių.. Bet anytos tai blogis, kurias reikia čirškint ant laužo. Aišku, ir mane kada nors kokia nors mergytė norės iškept kaip kalėdinį kalakutą, nes juk realu, kad kada nors būsiu mama ir turėsiu patį dailiausią sūnų dėl kurio iš proto eis pusę Vilniaus panų laugh.gif

aisku, kad dar nemiegojau. O del skyrybu kalta tik anyta.

Žinokit nebuvau šiandien su saviškiu, nes tikrai labai pavargau po kelionės... rašo, kad pasiilgo ir pan... žiūrėsim, kaip ten bus... unsure.gif wub.gif
Atsakyti
tai ka as viena sedziu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 16:57)

Matyt, bus pasijauninęs tas vyriškis kokių 10 metelių laugh.gif

p.s. Ar bus antras pasimatymas? ax.gif

p.p.s. Vis dėlto amžius svarbus- o ką GV sakė tongue.gif

Nebuvau anei as jo macius nei jis manes-buciau macius buciau nejus lotuliukas.gif Antro pasimatymo itariu nebus, nors siaip smagu visai bendraut, bet matau is karto kad nieko nebus su juo schmoll.gif
O del amziaus..nu ne amzius svarbu o plike lotuliukas.gif Mano ex tas kur del manes svaigsta lygiai tokio pat amziaus bet atrodo simta kartu geriau thumbup.gif
Bjuti planas superinis thumbup.gif Laukiam ataskaitos kaip sekesi ji vykdyt mirksiukas.gif
As tai silke kertu su svogunais ir grietine-ko ne sushis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 18:45)
Man labai patiko Dalios Ihelgaubtaitės pasakojimas. Nežinau, ar čia realiai kažką galima padaryti, bet kažką greičiausiai galima  ax.gif  Mano planelis aprašytas aukščiau  tongue.gif  Žiūrėsim, kaip suveiks  mirksiukas.gif

Lapė gudruolė laugh.gif Genialus planas vienok. Aš šventai tikiu, kad tikrai DI pasakojimas veikia. Belsk ir bus atidaryta smile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 19:02)
O del skyrybu kalta tik anyta.
Žinokit nebuvau šiandien su saviškiu, nes tikrai labai pavargau po kelionės...

Tai toks ten ir vyras. Vienas žmogus niekada nebūna kaltas. Tikras vyras rastų išeiti kaip užkišti savo mamytę. Matyt, noro nebuvo.

Bet kaip įdomiai- myli tą iš nuotraukos, o saviškiu vadini tą su kuriuo pasimatyme nebuvai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 19:18)
tai ka as viena sedziu?  unsure.gif

labas Gegyte 4u.gif ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
GV - kaip tavo svečiai? Puodelius išplovei ir dulkes nuvalei, ar priėmei prie žvakių šviesos tongue.gif
Tingiu aš jau tuos sušius daryti, bet kur besidėsi - svečiai atrieda atidunda lotuliukas.gif

Dėl Powepuff internetinio diedo - manau, jis pasijauninęs smile.gif Man teko ne vieną tokį egzempliorių sutikti lotuliukas.gif O dar sako, moterys metų bijo savo! Diedai ne ką mažiau ax.gif Tik moterims ilgai nesukanka 30, o diedams - 40 lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 19:30)
Bet kaip įdomiai- myli tą iš nuotraukos, o saviškiu vadini tą su kuriuo pasimatyme nebuvai laugh.gif

Buvau bigsmile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 19:31)
labas Gegyte 4u.gif ne viena mirksiukas.gif

Jau matau bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
aš vis dar jaučiu gilią neapykantą pimpaluotoms būtybėms, vis didesnę ir nieko negaliu sau padaryti.
Vakar balius buvo labai fainas, kol kažkam kažkas nepatiko, o po to visi vieni kitiems snukius išdaužė. Aj bet čia ne esmė. Tik pasibaisėjau truputį. Neteko dar tokių dalykų matyti.
Apskritai aš šnd turbūt visos žmonijos nemėgstu. Dar dabar galvoju, nu kvaišos mergos, kurios puola į vidurį, tvarkos daryti, o po to bliauna ilgai, jis man užvožė, o aš juk moteris. Aišku, kad užvožė. Ir aš vožčiau. Negaliu, vėl susinervinau. Žodžiu, spektaklį vakar žiūrėjau.
Mano ypatingasis ex yra visiškas kiaulė, su savo visokiais principais ir pan. Man reikia nutraukti su juo visus ryšius. Čia šiaip.
Žodžiu... Ne mano diena šiandien smile.gif

P.S. Labas, Gegyte. Kiek tau metų? smile.gif
Atsakyti