Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Ai, diena reto šlykštumo.... Jokių priežasčių konkrečių nėra. Tiesiog FAKTAS. Biški pateršinėsiu eterį, jei nieko prieš. Žinau, kad šiandien tokia diena tiesiog, bet norėčiau, kad įvyktų kas nors malonaus, kas suteiktų man bent kiek džiaugsmo smile.gif

Atsakyti
hi.gif
oi Gv doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 12, 13:43)
Ai, diena reto šlykštumo....

irnesakyk.gif Kam nepasitaiko? g.gif
Praeis.. Jei nori galiu santechnikų brigadą atsiųst mirksiukas.gif
Tik tau vienai.. tongue.gif

p.s. pateršk eterį.

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 13:46)
oi Gv doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Labas smile.gif Kam nepasitaiko.. lotuliukas.gif

Atsakyti
GV, vienok izvelkime situacijos pliusus - dabar santechniku brigada diena nakti po langais garantuotai ranka pasiekiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 10:51)

Labas smile.gif Kam nepasitaiko.. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif visom gi,kas cia nera atidares duru santechnikam su apatiniais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 14:06)
lotuliukas.gif visom gi,kas cia nera atidares duru santechnikam su apatiniais laugh.gif

lotuliukas.gif nu rimtai, kam nepasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 14:11)
lotuliukas.gif  nu rimtai, kam nepasitaiko  lotuliukas.gif

As tai profilaktiskai, karta per savaite nuoga santechnikams duris atidarineju tongue.gif Kartais dar bulviu pardavejams, Jehovos liudytojams bei kitiems gerio siulytojams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 12 gruodžio 2007 - 13:31
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 12, 13:43)
Ai, diena reto šlykštumo.... Jokių priežasčių konkrečių nėra. Tiesiog FAKTAS. Biški pateršinėsiu eterį, jei nieko prieš. Žinau, kad šiandien tokia diena tiesiog, bet norėčiau, kad įvyktų kas nors malonaus, kas suteiktų man bent kiek džiaugsmo smile.gif

diena tikrai bjauri (labai galvą skauda), bet ir minuso visai nelaukiu verysad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

Beriat druską ant žaizdos? laugh.gif Man taip gėda dabar kai suvokiau kas buvo doh.gif
Bet svarbu, kad tai netaptų įpročiu laugh.gif Vieną kartą per 25 metus- nieko baisaus.
Ramiai Jūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 13:35)
diena tikrai bjauri (labai galvą skauda), bet ir minuso visai nelaukiu verysad.gif

minuso??? blink.gif
Nu populi davai pasipergyvenkim abi...nes ir man norisi mega_shok.gif bet nerandu bandraminciu... lens.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 13:38)
lotuliukas.gif

Beriat druską ant žaizdos? laugh.gif Man taip gėda dabar kai suvokiau kas buvo doh.gif
Bet svarbu, kad tai netaptų įpročiu laugh.gif Vieną kartą per 25 metus- nieko baisaus.
Ramiai Jūs biggrin.gif

Baisu tik kad pabandei ir gali patikti labai lotuliukas.gif
Papildyta:
blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 13:11)
lotuliukas.gif  nu rimtai, kam nepasitaiko  lotuliukas.gif

man nepasitaiko blush2.gif cia gerai kazina ar blogai?As jauciu cia uzslepta minti...GV vis iesko budu kaip ta meile prisisaukti...bet sakyciau gal siek tiek per drastiskai,ne? g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 12 gruodžio 2007 - 13:46
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 14:50)
GV vis iesko budu kaip ta meile prisisaukti...bet sakyciau gal siek tiek per drastiskai,ne? g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Ieškau. Ir tikiu, kad rasiu tongue.gif

Metodai tiksliui pasiekti visi tinkami. Juk net posakis yra jog, meilėj ir kare viskas galima.

Vasarą pilni paežeriai, paupiai taip apsirengusių, kai kurios net miestu ne ką daugiau apsirengusios eina... Ir nieko irnesakyk.gif

Nebepergyvenu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:03)

Nebepergyvenu biggrin.gif

Nurimk nurimk... mirksiukas.gif friends.gif vargo bitele tu,nesulauki palaikymo tai jau pati save guosti pradejai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti