QUOTE(CrazySun @ 2007 12 12, 15:58)
klausom...
nu va...aciu crazy sun...
Yra simpatukas...nu buvom gal 6 kart susitike,truputeli daugiau nei draugai...netinis berniukas...sakiau gerietis...

ale dabar pradejau abejoti...

Nu smagiai praleidom sestadieni pas mane sweciuos buvo...ir liko miegot krauju pasirasius susitarima kad as prie jo jis prie manes nelys

Nu ir ka...mes du men per skype iki 3-4 ryto pliurpdavom...humoro jausmas nerealus...

Esme ta kad jauciu kad jis turi kita,kai gavos tokia situacija kad turejo pasakyti ar turi ar ne,tik apkabino ir priglaudes pabuciavo...vsio...

sakau nekomentuosi,sako-ne,nenoriu.Ir aisku toliau kas vakara pirmas gaudo mane ir kalbina per skype,per kita psl internetini...

o mane tas siutas ima kad jauciu dar yra zmogus pas ji...nu nieko galvoju,dzin...

bendrausiu juk ne zenytis noriu...ale matau kad ir per skype atrasinet uztrunka nors pats kalbines buna..

Jau vakar sakau sau-vsio...sellte traukis...nieko is to gero-nervu tampymas yra tik ir viskas...

ir ka..sedziu darbe vel jis per skype kalbina...nu ir kai durna dabar...neatrasiau dar...

noriu rasyt,noriu su juo bendraut..bet antra vertus ko as galiu reikalauti...nieko....