Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 12, 16:09)
150 LT, teisės jau piniginėj biggrin.gif
Bulvinis blynas gerklėj pastrigo laugh.gif

Pigiai išsisukai laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Čia iš skausmo, kad tankas mirė ar iš pavydo, kad apdovanojimą gavo? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 15:19)
Pigiai išsisukai laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Čia iš skausmo, kad tankas mirė ar iš pavydo, kad apdovanojimą gavo? lotuliukas.gif

Tai jau tik ne is skausmo hihihi.gif
Papildyta:
oi saules man reikia protingu minciu............. g.gif unsure.gif fart.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 16:53)
oi saules man reikia protingu minciu............. g.gif  unsure.gif  fart.gif

klausom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 16:53)
Džiaugiuosi, kad tau gerai  thumbup.gif  sėkmės  biggrin.gif
Sveikinu, pasikeitimai visada smagu  4u.gif

oj, negaliu lotuliukas.gif vis taisausi akinius ant nosies, nors jų ten nėra lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 16:54)
Tu stipriai nematai ar tik šiaip?

kairė 1.25, dešinė 1.5, nėr tiek daug, ale vis tiek per miglą viskas be akinių matosi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 14:18)
Aš tai žinokit, nuėjau akiniams varžtuką įsukti į optiką.... ir žinot ką....  ax.gif
parėjau su su lešiais...  lotuliukas.gif

Oi blyn su tais lesiais kaip ne pries gera cia pradejot kalbeti g.gif aisku advoco dziaugiuos kad ne pro langa gali ziuret i pasauli,bet...nu va sedejau sau nelaiminga bet ir tokia dar pakankamai normali merga,ir ka...ar tai patryniau aki,ar koks marzamas...ir susigranksliejo tas lesis akyje...persilenke pusiau...tai gerai kad nesidazius ir dezute i darba pasiemiau doh.gif i tulika nuvarius ant klozeto dangcio(nu ner sitoj saraskino kontoroj spinteliu prie kriaukles schmoll.gif issiemiau ir jau matau kad jei siandien atlaikys neplysusi tai bus gerai doh.gif blink.gif o jei ne...tai ryt bus ir koliui kaput ir darbui,nes akinukai ir bicycle.gif sulauzyti.... doh.gif tai iskart paskambinau ir dvii poras lesiu uzsakaiu...va bus be atsargines poros linziu sedeti.... g.gif pomidorai2.gif
oi...nu sorry kad cia taip verkiu... doh.gif ale ko tais palengvejo.... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 16:00)
oj, negaliu  lotuliukas.gif  vis taisausi akinius ant nosies, nors jų ten nėra  lotuliukas.gif
kairė 1.25, dešinė 1.5, nėr tiek daug, ale vis tiek per miglą viskas be akinių matosi....  ax.gif

kad man kas duotu tavo akeles.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 17:00)
oj, negaliu  lotuliukas.gif  vis taisausi akinius ant nosies, nors jų ten nėra  lotuliukas.gif

As nuo triju iki 16 metu akinius nesiojau-paskui kazkaip nebereikejo, bet dar gera pusmeti nosi raukydavau-taisydavausi akinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 12, 15:58)
klausom...  ax.gif

nu va...aciu crazy sun... 4u.gif
Yra simpatukas...nu buvom gal 6 kart susitike,truputeli daugiau nei draugai...netinis berniukas...sakiau gerietis... ax.gif ale dabar pradejau abejoti... doh.gif Nu smagiai praleidom sestadieni pas mane sweciuos buvo...ir liko miegot krauju pasirasius susitarima kad as prie jo jis prie manes nelys blush2.gif biggrin.gif Nu ir ka...mes du men per skype iki 3-4 ryto pliurpdavom...humoro jausmas nerealus... lotuliukas.gif Esme ta kad jauciu kad jis turi kita,kai gavos tokia situacija kad turejo pasakyti ar turi ar ne,tik apkabino ir priglaudes pabuciavo...vsio... mega_shok.gif sakau nekomentuosi,sako-ne,nenoriu.Ir aisku toliau kas vakara pirmas gaudo mane ir kalbina per skype,per kita psl internetini... unsure.gif o mane tas siutas ima kad jauciu dar yra zmogus pas ji...nu nieko galvoju,dzin... irnesakyk.gif bendrausiu juk ne zenytis noriu...ale matau kad ir per skype atrasinet uztrunka nors pats kalbines buna.. blink.gif Jau vakar sakau sau-vsio...sellte traukis...nieko is to gero-nervu tampymas yra tik ir viskas... fool.gif ir ka..sedziu darbe vel jis per skype kalbina...nu ir kai durna dabar...neatrasiau dar... doh.gif noriu rasyt,noriu su juo bendraut..bet antra vertus ko as galiu reikalauti...nieko.... schmoll.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 16:10)
.nu ir kai durna dabar...neatrasiau dar... doh.gif noriu rasyt,noriu su juo bendraut..bet antra vertus ko as galiu reikalauti...nieko.... schmoll.gif  doh.gif  doh.gif

Tu ne durna smile.gif Tai pirma smile.gif
O antra, manau nieko gero jei jis nesugeba žmogiškai atsakyti tau į klausimą kad neturi merginos ir pradėti bendrauti normaliau. Tau pačiai čia spręsti, bet aš įtariu neprasidėčiau su tokiu jau. "Visai nieko" man juk irgi patiko, bet kai delsė atsakinėti ir pan, paskui sužinojau, kad vis tik žmogus yra.
Šiaip jei jis pats prie tavęs lenda, tai turbūt nieko gero anie santykiai. Tik man labai nepatinka tas, kad nepasako jis tiesiai šviesiai. O jei nepasako - vadinasi yra kažkas. O jei yra, tai jis dar vienas neapsisprendėlis, kuris renkasi kitą žmogų, turėdamas kažką saugaus pašonėje. Nevirškinu tokių bernų bash.gif

O čia ne į temą truputis biggrin.gif Mergaitės, užsidėkit ausines, būtinai užsimerkit ir klausykit iki galo biggrin.gif Efektai super thumbup.gif http://ccgi.bluerabb...tualbarbershop/
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 17:10)
nu va...aciu crazy sun... 4u.gif

oi, kokia pažįstama situacija... unsure.gif
aš siūlyčiau arba išsiaiškint, arba.. kaip kad pati darau, tiesiog ignoruoti..

nekokia patarėja iš manęs šiandien...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 16:20)
Nevirškinu tokių bernų bash.gif

nu jo abzoryte,duok plaktuka nors mintyse ir as ji padauzysiu.... g.gif
Tai faktas...kaip vienas draugas pasake-nulis pas jus atvirumo ir nuosirdumo... doh.gif matyt kad yra kazkas bet jis renkasi... g.gif nu nafik...lai eina jis pas ta kita su viskuo-as juk su vaiku ir .t.t. blink.gif nu nesake taip,bet jei jam tai trukdo apsispresti tai as padesiu aggressive.gif Neleisiu kad kas vaiksciotu po mano sirdi su purvinais batais.... quiet.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 12, 16:27)
oi, kokia pažįstama situacija...  unsure.gif
aš siūlyčiau arba išsiaiškint, arba.. kaip kad pati darau, tiesiog ignoruoti..
nekokia patarėja iš manęs šiandien...

matyt taip ir darysiu CrazySun... g.gif bet tai ar ne kaip baile i krumus dejusi busiu...? g.gif vietoj to kad issiaiskinciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 17:30)
matyt taip ir darysiu CrazySun... g.gif bet tai ar ne kaip baile i krumus dejusi busiu...? g.gif vietoj to kad issiaiskinciau... doh.gif

jei paklaus, gali juk pasakyt, kodėl pasikeitė Tavo elgesys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 16:30)

Aš tavo vietoje niekur nebėgčiau, bet pasakyčiau, sory, toks įspūdis kad tu turi kitą žmogų, o man jau meilės trikampių GANA biggrin.gif
Atsakyti