Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Aš tai žinokit, nuėjau akiniams varžtuką įsukti į optiką.... ir žinot ką.... ax.gif
parėjau su su lešiais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:18)
Aš tai žinokit, nuėjau akiniams varžtuką įsukti į optiką.... ir žinot ką....  ax.gif
parėjau su su lešiais...  lotuliukas.gif

geras biggrin.gif bigsmile.gif
ir kaip jausmas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:18)
parėjau su su lešiais...  lotuliukas.gif

Sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Linkiu sveikatos ir nervų kol išmoksi juos susidėti į savo akis tongue.gif
O gal jau moki?

Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 15:11)
vargo bitele tu,nesulauki palaikymo tai jau pati save guosti pradejai tongue.gif  biggrin.gif

Miela musele... Kas mane paguos jei ne aš pati??? A? Save reikia mylėti, leisti odai kvėpuoti ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 12, 16:21)
geras  biggrin.gif  bigsmile.gif
ir kaip jausmas?  blush2.gif

įdomiai... pirmą kart įsidėjau ax.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 16:24)
Sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Linkiu sveikatos ir nervų kol išmoksi juos susidėti į savo akis tongue.gif
O gal jau moki?

ačiuks smile.gif nemoku... bet bus smagu lotuliukas.gif
aj, pagalvojau, kad gal statybininkas kur pakvies per Kalėdas ar Naujus, tai man akiniai netiks prie juodos suknelės laugh.gif
ruošiuos tsakant iš anksto biggrin.gif kad akys priprastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:28)
aj, pagalvojau, kad gal statybininkas kur pakvies per Kalėdas ar Naujus, tai man akiniai netiks prie juodos suknelės  laugh.gif

Galvota mūsų Advoco pasirodo lotuliukas.gif
Gražiniesi prieš būsimą vyrą..? tongue.gif
Kiek girdėdavau iš draugės kalbų- įsidėti sunkiausia, nešioti no problems biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, miargai, kaip yra? biggrin.gif

Ech, aš ant biuleteniaus ir dvejopa nuotaika - blogai, kad vaikas serga, gerai, kad gavau progą neiti į darbą ir susitvarkyti visokius reikalus. Pvz, mentūrinius smile.gif
Esam jau naujuos namuos, ir pamažu einu iš proto. Teisingas gyvenimas - ne man. Nemoku būti mama 24 val per parą, nemoku būti teisinga žmona, kuri laukia savo diedo su šaltais karštais ir desertais schmoll.gif Buvau, esu ir būsiu senmergė karjeristė smile.gif Na bet koleikas pratinamės su Milda namučiuose, gerai, kad savaitė laisva, būnam kartu, kas yra šventė abiems, čia jai begal patinka, nustebau net kai pirmą vakarą pareiškė kad ji niekur nevažiuos ir kad čia jos namai. Tas yr gerai smile.gif Vakar kaip Teisinga Žmona laukiau savo diedo su vakariene, galvoju, reikia paįvairinti gyvenimą, tai jis džiaugsmingai šokinėjo iš laimės ir siūlė man mesti darbą, bet aš jo vos nenužudžiau už tai. Tegu renkasi žodžius dry.gif
Na bet iš esmės viskas pas mane gerai, net labai gerai, kai vaikas užmiega sėdim su diedu ir geriam vyną, plepam, smagu.. Galvoju, galėjo ir anksčiau taip būti. Dar galvoju, kad gal ir gerai kad nebuvo. Nes būtų kitaip, o taip kaip yra dabar, yra labai gerai smile.gif

Va. Neskaičiau ką kalbėjot, naudojuos proga kad atžala miega, reikia darbų keletą padaryti. Darbas durniui kaip daina biggrin.gif
Geros dienos, pasiilgau jūsų. Tuo pačiu ir darbo pasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:27)

Papildyta:
Miela musele... Kas mane paguos jei ne aš pati??? A? Save reikia mylėti, leisti odai kvėpuoti ir t.t. lotuliukas.gif

musele? bigsmile.gif jeee!!!!!!1keisiu savo nika-busiu musele assa.gif sokiai.gif asiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 16:35)
Galvota mūsų Advoco pasirodo lotuliukas.gif
Gražiniesi prieš būsimą vyrą..? tongue.gif
Kiek girdėdavau iš draugės kalbų- įsidėti sunkiausia, nešioti no problems biggrin.gif

tongue.gif
man įdėt buvo lengva, iš kart įdėjau, o kai pasakė pabandyt išimt, tai krapščiau krapščiau lotuliukas.gif psio oki mirksiukas.gif
taip keista be akinių pasaulį matyti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 12, 15:42)

Na bet iš esmės viskas pas mane gerai, net labai gerai, kai vaikas užmiega sėdim su diedu ir geriam vyną, plepam, smagu.. Galvoju, galėjo ir anksčiau taip būti. Dar galvoju, kad gal ir gerai kad nebuvo. Nes būtų kitaip, o taip kaip yra dabar, yra labai gerai smile.gif

Yra gerai biggrin.gif

Drugelis tanku parvažiavo yahoo.gif thumbup.gif

Belieka pasidžiaugti, jog smagiai gyveni Lazdynėliuose, Milda rado namus, kalbų yra.. jei dar vakarienė garuotų laugh.gif

Teisingų minčių užnešei smile.gif

Ką tau mentai sako?? Teks truliku važinėt ar ne?

Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 12, 15:42)
Sveiki, miargai, kaip yra? biggrin.gif

Va. Neskaičiau ką kalbėjot, naudojuos proga kad atžala miega, reikia darbų keletą padaryti. Darbas durniui kaip daina biggrin.gif
Geros dienos, pasiilgau jūsų. Tuo pačiu ir darbo pasiilgau smile.gif

Džiaugiuosi, kad tau gerai thumbup.gif sėkmės biggrin.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:49)
tongue.gif
man įdėt buvo lengva, iš kart įdėjau, o kai pasakė pabandyt išimt, tai krapščiau krapščiau  lotuliukas.gif  psio oki  mirksiukas.gif
taip keista be akinių pasaulį matyti  laugh.gif

Sveikinu, pasikeitimai visada smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 15:48)

Mačiau užimtas. Teks likti Sellte biggrin.gif Visai neblogas ir šitas vardas smile.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:49)
taip keista be akinių pasaulį matyti  laugh.gif

Tu stipriai nematai ar tik šiaip?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:51)
Ką tau mentai sako?? Teks truliku važinėt ar ne?

150 LT, teisės jau piniginėj biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:51)
Drugelis tanku parvažiavo yahoo.gif thumbup.gif

Sekmadienį pietavau su diedo tėvu ir seseria, tai tėvas papasakojo, kad jo tėvas, tobiš diedo senelis dalyvavo kare ir, o dieve, Tigrą susprogdino (vokiškas tankas). Už tai net apdovanojimą gavo. Bulvinis blynas gerklėj pastrigo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 12 gruodžio 2007 - 15:13