parėjau su su lešiais...
Aš tai žinokit, nuėjau akiniams varžtuką įsukti į optiką.... ir žinot ką....
parėjau su su lešiais...
parėjau su su lešiais...
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:18)
Aš tai žinokit, nuėjau akiniams varžtuką įsukti į optiką.... ir žinot ką....
parėjau su su lešiais...
parėjau su su lešiais...
geras
ir kaip jausmas?
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:18)
Sveikinu su pirkiniu
Linkiu sveikatos ir nervų kol išmoksi juos susidėti į savo akis
O gal jau moki?
Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 15:11)
Miela musele... Kas mane paguos jei ne aš pati??? A? Save reikia mylėti, leisti odai kvėpuoti ir t.t.
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 12, 16:21)
įdomiai... pirmą kart įsidėjau
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 16:24)
Sveikinu su pirkiniu 
O gal jau moki?
O gal jau moki?
ačiuks
aj, pagalvojau, kad gal statybininkas kur pakvies per Kalėdas ar Naujus, tai man akiniai netiks prie juodos suknelės
ruošiuos tsakant iš anksto
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:28)
aj, pagalvojau, kad gal statybininkas kur pakvies per Kalėdas ar Naujus, tai man akiniai netiks prie juodos suknelės
Galvota mūsų Advoco pasirodo
Gražiniesi prieš būsimą vyrą..?
Kiek girdėdavau iš draugės kalbų- įsidėti sunkiausia, nešioti no problems
Sveiki, miargai, kaip yra? 
Ech, aš ant biuleteniaus ir dvejopa nuotaika - blogai, kad vaikas serga, gerai, kad gavau progą neiti į darbą ir susitvarkyti visokius reikalus. Pvz, mentūrinius
Esam jau naujuos namuos, ir pamažu einu iš proto. Teisingas gyvenimas - ne man. Nemoku būti mama 24 val per parą, nemoku būti teisinga žmona, kuri laukia savo diedo su šaltais karštais ir desertais
Buvau, esu ir būsiu senmergė karjeristė
Na bet koleikas pratinamės su Milda namučiuose, gerai, kad savaitė laisva, būnam kartu, kas yra šventė abiems, čia jai begal patinka, nustebau net kai pirmą vakarą pareiškė kad ji niekur nevažiuos ir kad čia jos namai. Tas yr gerai
Vakar kaip Teisinga Žmona laukiau savo diedo su vakariene, galvoju, reikia paįvairinti gyvenimą, tai jis džiaugsmingai šokinėjo iš laimės ir siūlė man mesti darbą, bet aš jo vos nenužudžiau už tai. Tegu renkasi žodžius 
Na bet iš esmės viskas pas mane gerai, net labai gerai, kai vaikas užmiega sėdim su diedu ir geriam vyną, plepam, smagu.. Galvoju, galėjo ir anksčiau taip būti. Dar galvoju, kad gal ir gerai kad nebuvo. Nes būtų kitaip, o taip kaip yra dabar, yra labai gerai
Va. Neskaičiau ką kalbėjot, naudojuos proga kad atžala miega, reikia darbų keletą padaryti. Darbas durniui kaip daina
Geros dienos, pasiilgau jūsų. Tuo pačiu ir darbo pasiilgau
Ech, aš ant biuleteniaus ir dvejopa nuotaika - blogai, kad vaikas serga, gerai, kad gavau progą neiti į darbą ir susitvarkyti visokius reikalus. Pvz, mentūrinius
Esam jau naujuos namuos, ir pamažu einu iš proto. Teisingas gyvenimas - ne man. Nemoku būti mama 24 val per parą, nemoku būti teisinga žmona, kuri laukia savo diedo su šaltais karštais ir desertais
Na bet iš esmės viskas pas mane gerai, net labai gerai, kai vaikas užmiega sėdim su diedu ir geriam vyną, plepam, smagu.. Galvoju, galėjo ir anksčiau taip būti. Dar galvoju, kad gal ir gerai kad nebuvo. Nes būtų kitaip, o taip kaip yra dabar, yra labai gerai
Va. Neskaičiau ką kalbėjot, naudojuos proga kad atžala miega, reikia darbų keletą padaryti. Darbas durniui kaip daina
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:27)
Papildyta:
Miela musele... Kas mane paguos jei ne aš pati??? A? Save reikia mylėti, leisti odai kvėpuoti ir t.t.
musele?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 16:35)
Galvota mūsų Advoco pasirodo 
man įdėt buvo lengva, iš kart įdėjau, o kai pasakė pabandyt išimt, tai krapščiau krapščiau
taip keista be akinių pasaulį matyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 12, 15:42)
Yra gerai
Drugelis tanku parvažiavo
Belieka pasidžiaugti, jog smagiai gyveni Lazdynėliuose, Milda rado namus, kalbų yra.. jei dar vakarienė garuotų
Teisingų minčių užnešei
Ką tau mentai sako?? Teks truliku važinėt ar ne?
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 12, 15:42)
Sveiki, miargai, kaip yra? 
Džiaugiuosi, kad tau gerai
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:49)
man įdėt buvo lengva, iš kart įdėjau, o kai pasakė pabandyt išimt, tai krapščiau krapščiau
taip keista be akinių pasaulį matyti
Sveikinu, pasikeitimai visada smagu
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 15:48)
Mačiau užimtas. Teks likti Sellte
QUOTE(advoco @ 2007 12 12, 15:49)
Tu stipriai nematai ar tik šiaip?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:51)
Ką tau mentai sako?? Teks truliku važinėt ar ne?
150 LT, teisės jau piniginėj
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 14:51)
Sekmadienį pietavau su diedo tėvu ir seseria, tai tėvas papasakojo, kad jo tėvas, tobiš diedo senelis dalyvavo kare ir, o dieve, Tigrą susprogdino (vokiškas tankas). Už tai net apdovanojimą gavo. Bulvinis blynas gerklėj pastrigo