jazau...jusu mintys viena uz kita gudresnes...
ale ko pas mane pacia ju nera,nereiktu cia man savo marazmais jusu uzkrauti....
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 17:10)
nu va...aciu crazy sun...
Yra simpatukas...nu buvom gal 6 kart susitike,truputeli daugiau nei draugai...netinis berniukas...sakiau gerietis...
ale dabar pradejau abejoti...
Nu smagiai praleidom sestadieni pas mane sweciuos buvo...ir liko miegot krauju pasirasius susitarima kad as prie jo jis prie manes nelys
Nu ir ka...mes du men per skype iki 3-4 ryto pliurpdavom...humoro jausmas nerealus...
Esme ta kad jauciu kad jis turi kita,kai gavos tokia situacija kad turejo pasakyti ar turi ar ne,tik apkabino ir priglaudes pabuciavo...vsio...
sakau nekomentuosi,sako-ne,nenoriu.Ir aisku toliau kas vakara pirmas gaudo mane ir kalbina per skype,per kita psl internetini...
o mane tas siutas ima kad jauciu dar yra zmogus pas ji...nu nieko galvoju,dzin...
bendrausiu juk ne zenytis noriu...ale matau kad ir per skype atrasinet uztrunka nors pats kalbines buna..
Jau vakar sakau sau-vsio...sellte traukis...nieko is to gero-nervu tampymas yra tik ir viskas...
ir ka..sedziu darbe vel jis per skype kalbina...nu ir kai durna dabar...neatrasiau dar...
noriu rasyt,noriu su juo bendraut..bet antra vertus ko as galiu reikalauti...nieko....

Yra simpatukas...nu buvom gal 6 kart susitike,truputeli daugiau nei draugai...netinis berniukas...sakiau gerietis...
Miela Sellte, oj prisizaisi mergaite
CrazySun...
zinai ka...
ar zinai?
nu pala...neskubink,tuoj isstenesiu ka noriu pasakyti
Tavo minti - visada bus taip, kaip bus..ir truputį taip, kaip labai norėsi...As net skype po savo fotke uzsidejau..
pasiskolinau....
nieko pries? 
Papildyta:
Va tame ir reikalas,kad kol siaip faina buvo tai ir patenkinta visai tokia padetim buvau...
ale kai pajutau kad vis daugiau per diena jam mintyse vietos pradejau skirti,sunerimau ar cia viskas tikrai taip ir turi buti
tai pasinaudosiu pirmiausia jusu patarimu ignoruoti ji-ale jei paskambins isresiu mintinai iskaltus abzorytes zodzius-"sory, toks įspūdis kad tu turi kitą žmogų, o man jau meilės trikampių GANA"
a va po visko pasipergyvensiu pas jumi-ai nu vistiek kazkaip faina buvo su juo....
bet va ir toliau lauksiu gal kuri kita uz juru mariu varysit ir gal parvesit kaip rastu suristu kokiu -nuoliu
(nuo zodzio-faini
)
ar zinai?
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2007 12 12, 16:47)
Miela Sellte, oj prisizaisi mergaite
. Kuo nuosirdziausia patariu kuo greiciau uzbaigti visus reikalus su tokio tipo vyruku. Vyrai kazkaip moka atsiriboti, o va moterys viska ima giliai giliai sirdin. Kad tik toliau skaudziau nebutu su juo atsisveikinti (jei jis vistik turi kita). Zinau ka tai reiskia. Man tokioje situacijoje kazkada buvo pasakyta "su tavim ziauriai faina. Tu mane supranti, jinai nesupranta. Charakteris tavo idealus. Bet.....as ja seniau pazistu"
. Na tipo "jei jau susidet su velniu, tai geriau su pazistamu velniu"
. Oj kaip skaudejo.
Va tame ir reikalas,kad kol siaip faina buvo tai ir patenkinta visai tokia padetim buvau...
tai pasinaudosiu pirmiausia jusu patarimu ignoruoti ji-ale jei paskambins isresiu mintinai iskaltus abzorytes zodzius-"sory, toks įspūdis kad tu turi kitą žmogų, o man jau meilės trikampių GANA"
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 17:56)
bet va ir toliau lauksiu gal kuri kita uz juru mariu varysit ir gal parvesit kaip rastu suristu kokiu -nuoliu
(nuo zodzio-faini
)
http://www.youtube.c...feature=related
Suristi ir tempti cia
Selte, na ne kokia as patareja, bet pabandysiu
Manau, jog tekstas turetu buti mazdaug toks (galvoju, as taip surasyciau i ta skype, kai jis pradetu mane kalbinti):
Man is tiesu labai smagu su tavim bendrauti. Bet zinai, as nemegstu zaisti dvigubu zaidimu pati, todel nenoriu buti i tai itraukta ir is kitos puses. Galbut esu senamadiska, bet nenoreciau buti antra, trecia ar dar kazkelinta. Suprantu, jog esi ieskojimuose ir linkiu sekmes, priimant geriausia sprendima.
Aisku, jei rasyciau is tikruju, tai turbut kokis penkis trinciau, keisciau, bet esme isliktu tokia pat. Jokiu kaltinimu, nepasitenkinimu, tik savo pozicijos issakymas. O tu turi teise i savo nuomone ir nuostatas...
Man is tiesu labai smagu su tavim bendrauti. Bet zinai, as nemegstu zaisti dvigubu zaidimu pati, todel nenoriu buti i tai itraukta ir is kitos puses. Galbut esu senamadiska, bet nenoreciau buti antra, trecia ar dar kazkelinta. Suprantu, jog esi ieskojimuose ir linkiu sekmes, priimant geriausia sprendima.
Aisku, jei rasyciau is tikruju, tai turbut kokis penkis trinciau, keisciau, bet esme isliktu tokia pat. Jokiu kaltinimu, nepasitenkinimu, tik savo pozicijos issakymas. O tu turi teise i savo nuomone ir nuostatas...
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 12, 17:04)
Manau, jog tekstas turetu buti mazdaug toks (galvoju, as taip surasyciau i ta skype, kai jis pradetu mane kalbinti):
Grozi aciu...mergos a gal jus uz mane galetute jam visa tai pasakyt
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 18:12)
Grozi aciu...mergos a gal jus uz mane galetute jam visa tai pasakyt
ne?
paciai reiks?
eina sau....
as jau geriau kursini parasau nei tokius marazmus sprendziu....
nu bet reikia...reikia.... 
O tu parasyk. Paprasciau taip
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 12, 17:04)
Pritariuuuuu
bet ir aš daryčiau tą patį
galiausiai vis tiek pasakyčiau
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 12, 17:15)
O tu parasyk. Paprasciau taip
Tada reaguoti gali, laiko daugiau turi apgalvoti ir nerizikuoji, kad paims ir suciulbes ka nors, kad neatsispirtum. Atrasys ka nors - tu copini ir SM teismui
O mes tau padedam atsakyti taip, kad zabtai jam atsidarytu 
as jauciu tuoj jus visas
Ok...
nu siandien tai mergos laukit naujienu...
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 17:17)
Pritariuuuuu
trinčiau, rašyčiau, trinčiau
as jam jau uzvakar uzsiminiau kad noriu pakalbeti,bet ai sakau akis i aki geriau
Sellte mergyt stiprybes tau
Sunku priimti tokius sprendimus, bet kuo ilgiau tempsi-tuo giliau iklimpsi..Jau cia mergaites tau tokiu protingu patarimu dave kad as net neturiu ka pridurti tik palinketi sekmes
kaip kitos mergaites laikotes? Abzoryte, kaip padangiu princas? Neparase dar?
kaip kitos mergaites laikotes? Abzoryte, kaip padangiu princas? Neparase dar?
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 17:24)
Aciu mergaite
nu susiimsiu ir parasysiu jam,a patom jums
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 17:24)
Da neparašė
Ale galėtų jau ir pasiskubinti