Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Sveikos. Mesiu aš saviškį... negaliu šitaip... doh.gif

Čia radau šį tą gražaus...

Galvojau apie gyvenimą, kurio netekau sužinojusi
teisybį apie tave... Kaip pamiršt, jei širdis nenustoja apie tave galvojusii? Kaip tave
ištrint, jei kiekviena daina primena tave? Ką daryt, kad šitaip neskaudėtų? Ką
daryt, kad mano širdis tavęs nemylėtų?
Kai širdį tepa juodas rašalas. Rašau. Braukau.
Kai tramdau sawe. Rašau. Tapau. Nesiblaškau. Žodžiai iš dūšios. O ne sumautus
derinius ir junginius vien tam kad jungtusi.NE. Žodžiai, kurie gimsta iš
jausmo. Apgailėtino skausmo.

Jau nereikia sapnų,kuriuose Tu grįžti, nebereikia to juoko, jo daugiau
negirdėsiu...Pasiilgsiu tik tų žavingų akių,bet deja jos toli ir jų
neregėsiu...
Suduzo,giliai kazkas sudužo.Liko sukes.Jos pjausto,ten
vidui,siaubingai skauda.
Kas sudauze.?Ir paliko kraujuoti,kraujuoti
jausmais,vidumi,iskraujuoti ir mirti,kol lyja.
Neapykanta,kur ja deti.?Islieti,nuslepti..pabegti,tyleti.
Myleti.nors viskas taip kvaila,beprasmiskai kvaila:]
verkiu,apkabinus tyla.Ten kas toil,kas
nepasiekiama,neapglebiama,tas netikra,isverksiu ir dingsiu.Pamirsiu,zinau
pamirsiu..Sukes isverksiu,nebeskaudes.Zaisdos gyja,ar girdi.?Zaizdos gyja!Sugis
ir mano.
Tik viskas bus nebetaip.

Atsakyti
Paklausiau Mėlynakio tiesiai šviesiai ar nesusirado dar mergaitės laugh.gif
Tai pradžioje klausė "kodėl man smalsu" biggrin.gif Tai sakau "Neišsisukinėk" biggrin.gif
Sako: turiu simpatijų.
Klausia: o tu?
Sakau: tarkim irgi turiu simpatijų biggrin.gif

Krc, trenkti tie bernai gun_bandana.gif:
Paskui jau norėjau baigti šnekėti, o tas toliau lenda į akis doh.gif Tai ko lenda, jei turi simpatijų? fool.gif

Oi negaliu ir kada aš sutiksiu normalų berną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 18:24)
Tai pradžioje klausė "kodėl man smalsu" biggrin.gif Tai sakau "Neišsisukinėk" biggrin.gif

Paskui jau norėjau baigti šnekėti, o tas toliau lenda į akis  doh.gif  Tai ko lenda, jei turi simpatijų? fool.gif

Oi negaliu ir kada aš sutiksiu normalų berną  doh.gif

ai melynakis cia tas is tu kursu?teip? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 19:24)

Paskui jau norėjau baigti šnekėti, o tas toliau lenda į akis  doh.gif  Tai ko lenda, jei turi simpatijų? fool.gif

Oi negaliu ir kada aš sutiksiu normalų berną  doh.gif

As jau pradedu abejot ar apskritai yra toks reiskinys kaip "normalus bernas" blink.gif Man cia primena ta is Stokholmo mano berna-vis kalbina mane per skypa..neatrasau-sms kala..nu kokio velnio nori blink.gif Turi mergina tai ir turek sau. Matomai reikia atsarginio varianto g.gif
O del padangiu princo ta pati manau-jei tiek metu nebuves lietuvoj tai tikrai neturi laiko gal prie interneto prieit. o kad parasys tai nei truputelio neabejoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
DG siandien trankesi po servizus keikdamasi kad normalios moterys nesitranko po servizus, visokiu srotus...uzsireike diedo, bet pagalvojau cia tik diena ir viska susitvarkysiu o diedas juk ilgesniam laikui bigsmile.gif taigi isvada nenoriu dar diedo...bet laukiu svenciu nzn....mynsiu i garus pirkt girliandu kita sav lotuliukas.gif

O siaip tai dziaugiuosi uz Drugeli, linkiu kuo greiciau pasveikti dukrytei 4u.gif

GV, nu tavo rytas kaip visad su bajeriais lotuliukas.gif

Populi, reikia darba parasyt gal turi koki nors, susijusi su viesaja problema nu tipo analizes reikia...pleasssss
Atsakyti
Kur visos dinge grazuoles? 4u.gif
As tik ka namo parlekiau ir galiu pasakyt pateisinau GV pritaikyta man Katastrofijos varda lotuliukas.gif Zodziu griztu namo alkana kaip vilkas-ipuolu i virtuve-ciumpu karbonada..kad greiciau butu padidinu ugni iki maximumo o kol kepa galvoju kompa isijungsiu... doh.gif Isijungiu ir aisku reikia dar pasta pasitikrint..dar ta, dar ana...ech..kas cia per keistas kvapas sklinda galvoju..? g.gif Eee gi is mano karbonado anglys belike ir dumai kamuoliais verziasi lotuliukas.gif ciumpu keptuve ir verdanciais taukais apsidrebiu nauja megztuka lotuliukas.gif Lyg to dar butu negana bandau greitai atidaryti langa kad dumai issivedintu-uzkliuna vazonas su kaktusu ir nuo palanges terkst nukrinta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zodziu Powerpuff namie tik 5 minutes o namai jau totaliai suniokoti doh.gif Likau be vakarienes ir megztuko..Ir be kaktuso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 12 gruodžio 2007 - 20:41
Viespatie powerpuff!!!!!!!!! doh.gif nu zinok sorry...bet net smagiau pasidarre kad ne as viena nevykele esu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 21:50)
Viespatie powerpuff!!!!!!!!! doh.gif nu zinok sorry...bet net smagiau pasidarre kad ne as viena nevykele esu blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visu saliu Katastrofijos-vienykimes!!! lotuliukas.gif Nu ir kas gi ims mane i zmonas tokia kerepla? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 21:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visu saliu Katastrofijos-vienykimes!!! lotuliukas.gif  Nu ir kas gi ims mane i zmonas tokia kerepla?  lotuliukas.gif

Visko buna, man irgi kartais taip nutinka...Isivaizduoju ta vaizda.... lotuliukas.gif siaubas Powerpuff, o juk viska buvo galima daryti isleto ramiai, nieko busim laaaabai geros zmoos,gal>>>>>>>>>>:))))))))))))))) lotuliukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Dominyyyyyka, labas greitai parasai ka nors?????????? bigsmile.gif
Atsakyti
Cia gal nauja tema kurti jau reikia-katastrofiju-nevykeliu prieglauda g.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
OOOOO abzoryte sveika 4u.gif kaip diena??

Nu kaip, ar laimejau totalizatoriu??? mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Paziekit koks grozis wub.gif
http://www.youtube.c...WA7I_iHXXM&NR=1
Atsakyti