Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Ir kodel cia sivakara taip ramu?nejaugi tapote tokios pareigingos ir jau lovose sapnelius sapanuojat.??.. mirksiukas.gif

DG su mokslais siandien susitvarke, nu saunuole kazkokia tapau lotuliukas.gif

Ka jus ar dar yra nemieganciu???

Atsakyti
Atsirado mano "gerietis"vel per skype...kalbina...kodel vakar dingau net neatsisveikinus,kodel siandien neatsiliepiau skype...ar nutiko kas sako doh.gif
Sakiau-nenutiko,susikaupsiu ir pasakysiu blush2.gif A pati varau pora psl atgal jusu minciu ta tema paskaityti hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 12 gruodžio 2007 - 23:24
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:23)
Atsirado mano "gerietis"vel per skype...kalbina...kodel vakar dingau net neatsisveikinus,kodel siandien neatsiliepiau skype...ar nutiko kas sako doh.gif
Sakiau-nenutiko,susikaupsiu ir pasakysiu blush2.gif A pati varau pora psl atgal jusu minciu ta tema paskaityti hihihi.gif  mastau.gif

Jeigu klystu patikslink mane, cia tas kur neaisku turi kazka ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 23:29)
Jeigu klystu patikslink mane, cia tas kur neaisku turi kazka ar ne???

jap...
g.gif nu dabar jau prireme mane prie sienos...sako sakyk kas yra...sakau manau nujauti,bet galiu ir sukonkretinti... zodziu konkretinu mintis... blush2.gif huuuu...sellte siandien arba niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:34)
jap...
g.gif nu dabar jau prireme mane prie sienos...sako sakyk kas yra...sakau manau nujauti,bet galiu ir sukonkretinti... zodziu konkretinu mintis... blush2.gif huuuu...sellte siandien arba niekada ax.gif

sekam ivykius toliau..... g.gif
Papildyta:
Vakare, matau tave?kas naujesnio??
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 13, 00:37)

aha sekam.. lotuliukas.gif dabar jau negaliu eit miegot-reikia kumscius uz Sellte laikyt drinks_cheers.gif Mes su tavim mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 23:37)

issiunciau bet ko tais kojos kai pradejo drebeti.... doh.gif nu savsiem durna sellte doh.gif
Atrase-nu sakiua mergiate kad as dar vejas esu...ir taip yra simpatija,lygiai taip pat kaip ir tu..tai tau siuo metu nera gerai?---va kakyje mano simaptuko minteles g.gif :ax:Sako tai ka dabar tu nori daryti-
as nieko nenoriu berniuk
sakau gi tau...
tik noriu pasitraukti ir viskas...
nemanau kad suprasi labai mane
bet kol buvo gerai tol buvo gerai...
bet as nemoku ir nenoriu moketi dalintis...ir dar karta pakopinau-bet as nemoku ir nenoriu moketi dalintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 12 gruodžio 2007 - 23:48
DG, kadangi vyrus mato tik is blogosios puses, mano nuomone tavo berniukas neapsisprendzia, jam labai patogu tureti kelias simpatijas, jeigu nebus vienos bus kita...zaidejas....arba ......
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:44)
issiunciau bet ko tais kojos kai pradejo drebeti.... doh.gif nu savsiem durna sellte doh.gif
Atrase-nu sakiua mergiate kad as dar vejas esu...ir taip yra simpatija,lygiai taip pat kaip ir tu..tai tau siuo metu nera gerai?---va kakyje mano simaptuko minteles g.gif  ax.gif

Nu kas pas tuos diedus galvoj? doh.gif "tokia pat simpatija kaip ir tu"..nori turet harema ir dar stebisi kad tau kazkas nepatinka blink.gif nesinervink mergyt-juk nereikia tau tokio "vejo"..nevertas jis ir tavo mazojo pirstelio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 23:49)
Nu kas pas tuos diedus galvoj? doh.gif  "tokia pat simpatija kaip ir tu"..nori turet harema ir dar stebisi kad tau kazkas nepatinka blink.gif  nesinervink mergyt-juk nereikia tau tokio "vejo"..nevertas jis ir tavo mazojo pirstelio schmoll.gif

Patikek,sako-manai isvis nebereikia bendrauti?sakau-tikslas?-nu tu man kaip drauge labai faina....duokit plaktukus keptuves...jau dabar tai pritvosiu ji fool.gif bicycle.gif goss.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:51)
Patikek,sako-manai isvis nebereikia bendrauti?sakau-tikslas?-nu tu man kaip drauge labai faina....duokit plaktukus keptuves...jau dabar tai pritvosiu ji fool.gif  bicycle.gif  goss.gif  gun_rifle.gif

taip taip-drauge...cia jei neisdegtu su kita simpatija norisi turet atsargini varianta gun_bandana.gif aggressive.gif mielai tau visas savo keptuves skolinu-tvok tu jam kad maza nepasirodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 23:56)
taip taip-drauge...cia jei neisdegtu su kita simpatija norisi turet atsargini varianta gun_bandana.gif  aggressive.gif  mielai tau visas savo keptuves skolinu-tvok tu jam kad maza nepasirodytu lotuliukas.gif

kai pasake tiksla-kaip drauge kad faina...tai toki zvengianti veiduka idejau.Sako tau juokinga?sakau-o tau ne?sako-nzn..
i vsio,pokalbio pabaiga... doh.gif
Nu karoce...toks ir abydnum,as ir siutas pas mane vienu metu.... g.gif ko gero teisi tu powerpuff...turetu netoli kaip drauge,a patom..blink blink...kokia tufaina ir ne kaip drauge... gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 13 gruodžio 2007 - 00:04