Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

toks jaunas, gal ~30 metų, trumpais šviesiai rudais plaukais, be jokių plaukų ant veido, nelabai aukšta. au iš veido toks gerietis atrodo, kad vos pamačius jį kojos nustojo drebėt. kai kitus rankiojo, apžiūrėjau ir kitus egzaminatorius, tai šitas pats jauniausias smile.gif
o taisykles paskaičius - tikrai, iš mūsų reikalauja vairuot geriau nei asams su stažu (nos tie patys asai būna tokie, kad doh.gif ) , bet tiesiog reikia žinot, kokios klaidos yra laikomos kritinėmis, o visas kitas galima taisytis.
Atsakyti
be to dar kaip moteriškei nera ko ir norėti

Tau paciai nejuokinga rasyt tokius zodzius?
Atsakyti
g.gif nelabai supratau apie ką čia. mano mama (laikė prieš 12 metų) sakė, kad tada moteris kaip tik pramesdavo, nes mol ką jos vairuos. dabar kiti laikai - fyfų su aukštakulniais ir kastuvėliais vietoj nagų bei pirktom teisėm pilni keliai, tai gal ir regitroj moteriškių bijo?
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 19:16)
be to dar kaip moteriškei nera ko ir norėti

Tau paciai nejuokinga rasyt tokius zodzius?

nejuokinga blink.gif o turėtų būti? nes realybė tokia, mazai kas iš mano pazistamu tikėjo , kad iš pirmo karto išlaikysiu doh.gif be to siauliuose, kur laikiau, tai čia labai paplitęs mitas ir tas tikrai taikoma, nes moterį tikrai lengviau suvaryti, ypač kai dar jos įgudziai vairavimo tokie siaip sau ax.gif
atsakiau tamstelei?
Atsakyti
Tai daugiau reikia praktikos ir viskas.....
Atsakyti
nu tai taip thumbup.gif o kuo tau mano pasakymas užkliuvo ? blink.gif
Atsakyti
uzkliuvo, kad sakai jog moterims sunkiau islaikyt;)
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 23:26)
uzkliuvo, kad sakai jog moterims sunkiau islaikyt;)

aš iš savo patirties ir kiek drauges laikė, tai galiu pasakyt - kad tikrai taip. na, o jei tavo patirtis kitokia- tai labai šaunu thumbup.gif aš ten tik nuomonę savają pareiškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 14:26)
Šiandien ir vėl  doh.gif  blush-anim-cl.gif  blush2.gif  cray.gif Baisu, jau pradėjau mąstyt, kad nevisoms lemta išlaikyti, gal važinėt su M ženkliuku ir nesukt galvos. Labai nusviro rankos. Šiandien esu "berželis - svyruonėlis": tai reik atidėt, tai reik veikt, eit ir laikyt. Instruktorius siūlosi taip įkalt, kad net miegodama sugebėsiu teisingai prisiparkuot.  g.gif ir nežinau, ką daryt.
P. S. gerai, kad yra tokia tema, nors galiu pasiguos...

Saulele, kaip aš tave suprantu console.gif Nenukabink nosės esi protinga, ir ...apskritai viskas su tavim gerai. Tiesiog labai skaudu, kai norisi jau važiuoti. Ateis tas kartas, kai pasiseks, tik nežmoniškai pinigų galma regitrininkus šerti, bet jie tavo nervų neverti. Palik ramiai kitiems metams, pati nurimsi... Ir vėl kibsim iš naujo:saudau
O aš vis apie tą įstaigėlę informacijos gaunu - "hamizmo bastijomas". reik eit apsiginklavus visa info ir apie klaidas ir apie savo teises ir ne per nago juodymą nerodyti, kad bijai didis.gif
Ramybės!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 13:26)
Šiandien ir vėl  doh.gif  blush-anim-cl.gif  blush2.gif  cray.gif Baisu, jau pradėjau mąstyt, kad nevisoms lemta išlaikyti, gal važinėt su M ženkliuku ir nesukt galvos. Labai nusviro rankos. Šiandien esu "berželis - svyruonėlis": tai reik atidėt, tai reik veikt, eit ir laikyt. Instruktorius siūlosi taip įkalt, kad net miegodama sugebėsiu teisingai prisiparkuot.  g.gif ir nežinau, ką daryt.
P. S. gerai, kad yra tokia tema, nors galiu pasiguos...

Neskaičiau visos temelės ir nežinau kelintą kartą neišlaikei. Bet nenukabink nosies 4u.gif Ir nepasiduok. Kitą kart išlaikysi. Žinau kaip liūdna ir sunku. Pati neišlaikiau iš pirmo karto, bet gerai, kad yra šios temelės ir merginos man padėjo nenuleist rankų. Ir va, jau greit bus metai kaip teises kišenėj turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 15:16)
siaip turejo leist taisytis. klaida nekritine. man istruktorius aiskino, jog marazmuotis negalima tik t raidej, kitur gali taisytis 2 kartus jungdama atbulini. svarbu i gaireles nesiremt, nes jos 'vaidina' tackes g.gif

na nezinau : as kaibuvau aiksteleje, tai maciau kaip zmogus, kuris uzvaziavo ant brodiuro ismete is egzamino iskart smile.gif siaip mano nuomone bordiuras irgi yra gan svarbus, ne tik gaireles smile.gif o kad nepajauti kad jau vaziuoji ant bordiuro, tai nelabai gerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 15:11)
Aikštelėje, teko lygiagretus parkavimasis ir užpakaliniu ratu įsirėmiau į bordiūrą. Egzaminuotojas užtraukė rankinį, dar paklausiau: ar galiu taisytis, o jis - egzaminas baigtas. Labai jau greitai doh.gif

jei dar neislaikei smile.gif kai eisi laikyt, stenkis vaziuoti kuo leciau smile.gif matyt gal per greit vaziavai, kad sugebejai isiremti i bordiura smile.gif

as po pirmo neislaikymo su broliu prie parduotuves aiksteleje truputi pasiparkavau 5 minutes ir supratau, kad galima ir leciau vaziuoti.. o tada daug lengviau - ziuri i veidrodeli ir iskart taisasi smile.gif
Atsakyti