o taisykles paskaičius - tikrai, iš mūsų reikalauja vairuot geriau nei asams su stažu (nos tie patys asai būna tokie, kad
toks jaunas, gal ~30 metų, trumpais šviesiai rudais plaukais, be jokių plaukų ant veido, nelabai aukšta. au iš veido toks gerietis atrodo, kad vos pamačius jį kojos nustojo drebėt. kai kitus rankiojo, apžiūrėjau ir kitus egzaminatorius, tai šitas pats jauniausias 
o taisykles paskaičius - tikrai, iš mūsų reikalauja vairuot geriau nei asams su stažu (nos tie patys asai būna tokie, kad
) , bet tiesiog reikia žinot, kokios klaidos yra laikomos kritinėmis, o visas kitas galima taisytis.
be to dar kaip moteriškei nera ko ir norėti
Tau paciai nejuokinga rasyt tokius zodzius?
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 19:16)
be to dar kaip moteriškei nera ko ir norėti
nejuokinga
atsakiau tamstelei?
Tai daugiau reikia praktikos ir viskas.....
nu tai taip
o kuo tau mano pasakymas užkliuvo ?
uzkliuvo, kad sakai jog moterims sunkiau islaikyt;)
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 23:26)
uzkliuvo, kad sakai jog moterims sunkiau islaikyt;)
aš iš savo patirties ir kiek drauges laikė, tai galiu pasakyt - kad tikrai taip. na, o jei tavo patirtis kitokia- tai labai šaunu
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 14:26)
Šiandien ir vėl
Baisu, jau pradėjau mąstyt, kad nevisoms lemta išlaikyti, gal važinėt su M ženkliuku ir nesukt galvos. Labai nusviro rankos. Šiandien esu "berželis - svyruonėlis": tai reik atidėt, tai reik veikt, eit ir laikyt. Instruktorius siūlosi taip įkalt, kad net miegodama sugebėsiu teisingai prisiparkuot.
ir nežinau, ką daryt.
P. S. gerai, kad yra tokia tema, nors galiu pasiguos...
Saulele, kaip aš tave suprantu
O aš vis apie tą įstaigėlę informacijos gaunu - "hamizmo bastijomas". reik eit apsiginklavus visa info ir apie klaidas ir apie savo teises ir ne per nago juodymą nerodyti, kad bijai
Ramybės!!!
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 13:26)
Šiandien ir vėl
Baisu, jau pradėjau mąstyt, kad nevisoms lemta išlaikyti, gal važinėt su M ženkliuku ir nesukt galvos. Labai nusviro rankos. Šiandien esu "berželis - svyruonėlis": tai reik atidėt, tai reik veikt, eit ir laikyt. Instruktorius siūlosi taip įkalt, kad net miegodama sugebėsiu teisingai prisiparkuot.
ir nežinau, ką daryt.
Neskaičiau visos temelės ir nežinau kelintą kartą neišlaikei. Bet nenukabink nosies
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 15:16)
siaip turejo leist taisytis. klaida nekritine. man istruktorius aiskino, jog marazmuotis negalima tik t raidej, kitur gali taisytis 2 kartus jungdama atbulini. svarbu i gaireles nesiremt, nes jos 'vaidina' tackes 
na nezinau : as kaibuvau aiksteleje, tai maciau kaip zmogus, kuris uzvaziavo ant brodiuro ismete is egzamino iskart
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 19, 15:11)
Aikštelėje, teko lygiagretus parkavimasis ir užpakaliniu ratu įsirėmiau į bordiūrą. Egzaminuotojas užtraukė rankinį, dar paklausiau: ar galiu taisytis, o jis - egzaminas baigtas. Labai jau greitai 
jei dar neislaikei
as po pirmo neislaikymo su broliu prie parduotuves aiksteleje truputi pasiparkavau 5 minutes ir supratau, kad galima ir leciau vaziuoti.. o tada daug lengviau - ziuri i veidrodeli ir iskart taisasi