Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Labai ačiū visoms mane guodžiančioms ir palaikančioms. Atrodo, užėjau, pasidalinau savo bėda su tai patyrusioms, mane suprantančiomis ir lengviau pasidarė. Padūmojau, pamąsčiau g.gif, labai daug sukišta į šitą reikalą, todėl pasidarė gėda ir gaila taip skriausti šeimą (kursai tai kainuoja) ir vakar sutariau su instruktorium dėl pamokėlės aikštelėje. Juk reikia kaip nors lipti iš šitos balos biggrin.gif
Dėl skubėjimo - tai regitriukai (tiek antras, tiek trečias) sakė, kad reikia neskubėt. Man rodos, kad aš taip lėtai ten kuičiuosi, bet per pamoką reiks bandyt sumažint savo "apsukas".
Dar ir dar kartą perskaičius vertinimo taisykles, paruošiau instruktoriui klausimų, bandysiu aiškintis.
Vienu žodžiu, nusiteikusi labai smarkiai taisytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 21 gruodžio 2007 - 08:25
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 15:28)
tu gerai išstudijuok vertinimo taisykles, nes kai kurie regitriukai būtent taip tikrina ar žinai, kas tau galima, o kas - ne. ir tikėkis kad kitąkart gausi mano berniuką, nes man antrąkart pas jį pakliūt turbūt be šansų, gausiu ir aš kokį nedorėlį doh.gif

O tikimybės pakliūti pas tą patį egzaminuotoją šansų yra. mirksiukas.gif Šiandien man kaip tik taip ir buvo. Laikiau tą pačią savaitės dieną (t.y. šiandien) ir valandą kaip ir prieš tris savaites. Sėdžiu, laukiu, žiūriu, ateina mano ankstesnis egzaminuotojas. Galvoju, būtų bajeris, jei dabar ištartų mano pavardę... Ir akurat! blink.gif Net juoktis pradėjau, sakau, čia sutapimas, kad aš pas Jus antrą kartą, ar kaip? lotuliukas.gif O jis sako, kad sutapo, ir jau antras toks sutapimas šiandien. Tiesa, to pirmojo sutapimo dalyvė neišlaikė ir antrą kartą, o man pavyko. Ir ne dėl to, kad egzaminuotojas krienas ar man pasisekė, ar pan., o dėl to, kad tikrai labai gerai važiavau, net ir pati stebėjausi. thumbup.gif
Kai vakar vakare dar važinėjau su vyru, tai grįžau apsiverkusi ir maniau, kad niekada egzamino neišlaikysiu, o šiandien buvau nerealiai susikaupusi, neskubėjai, viską gerai apgalvojau, ir štai. thumbup.gif Taip kad niekas nenukabinkite nosies! 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal ka pasiulysit isgert pries egzamina kokiu raminaciu ar ko, kad kojos nedrebetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 22, 20:01)
merginos, gal ka pasiulysit isgert pries egzamina kokiu raminaciu ar ko, kad kojos nedrebetu?  smile.gif

Aš išgėriau valerijono lašų kažkur dvį valandas prieš egzameną ir man padėjo thumbup.gif
Atsakyti
ar Kauno Regitroj visos mašinos su dyzeliu?
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 23, 14:25)
ar Kauno Regitroj visos mašinos su dyzeliu?

Visi dyzeliukai.
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2007 12 23, 13:54)
Visi dyzeliukai.

kaip gerai, nes šiandien teko su benzinu važiuot, o mokiaus visada su dyzeliu, tai siaubas kažkoks gęsau ir gęsau, va ką reiškia prie vienos mašinos priprast tai nežinau kas manęs Regitroj laukia blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 23, 14:59)
kaip gerai, nes šiandien teko su benzinu važiuot, o mokiaus visada su dyzeliu, tai siaubas kažkoks gęsau ir gęsau, va ką reiškia prie vienos mašinos priprast tai nežinau kas manęs Regitroj laukia  blush2.gif  unsure.gif

Na taip su dyzeliuku paprasciau nei su benzu mirksiukas.gif O del to pripratimo, tai nebijok prasukt kelis ratukus, kai duos regitrininkas pasibandyt. Tai kada lemtingoji akimirka arteja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2007 12 23, 14:12)
Na taip su dyzeliuku paprasciau nei su benzu mirksiukas.gif O del to pripratimo, tai nebijok prasukt kelis ratukus, kai duos regitrininkas pasibandyt. Tai kada lemtingoji akimirka arteja? ax.gif

iškart po švenčių - ketvirtadienį ax.gif smile.gif

bijau, kad būsiu pamiršus per tiek dienų, nes daugiau nevažinėsiu iki egzamino, o man sunku neprasivažinėjus viską gerai atlikti aikštelėj.. ir šiaip tikrai dar nesijaučiu gerai plius gyvenu ne Kaune ir gal tik penkis sykius važinėjau Regitros mašrutais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 23, 14:59)
kaip gerai, nes šiandien teko su benzinu važiuot, o mokiaus visada su dyzeliu, tai siaubas kažkoks gęsau ir gęsau, va ką reiškia prie vienos mašinos priprast tai nežinau kas manęs Regitroj laukia  blush2.gif  unsure.gif

As tai dabar kita problema turiu-pripratau prie savo benzinines,o busikas mokomukas tai dyzelis,ir minu gaza kaip benzininej,ir niekaip atprasti negaliu ax.gif Na,bet nors nera pavojaus kad pagesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,

Sėkmės ir entuziazmo visoms, kurioms regitra dar tik prieš akis 4u.gif

Aš laikiau 12,15 d., pavyko iš pirmo karto!!! Instruktorius pasitaikė baaaisiai bambantis. Tai aš vairavau ir laukiau, kada jau čia su juo vietomis keisiuos, nes tą ir tą ir aną negerai pasak jo darau (bet, ačiūdie, tokias smulkmenas - per vėlai rodomas posūkis ir pan.). Labiausiai, kas mane nustebino - kai sulaukiau priekaištų, kad aikštelėje atlikdama užduotis nerodau posūkių blink.gif Ar čia tik man niekas anksčiau to neliepė daryti ar kaip???
Atsakyti
aikstelej rodyt reikia. man tai dar instruktorius ikele rolleyes.gif
Atsakyti