QUOTE(insi @ 2007 12 19, 15:28)
tu gerai išstudijuok vertinimo taisykles, nes kai kurie regitriukai būtent taip tikrina ar žinai, kas tau galima, o kas - ne. ir tikėkis kad kitąkart gausi mano berniuką, nes man antrąkart pas jį pakliūt turbūt be šansų, gausiu ir aš kokį nedorėlį
O tikimybės pakliūti pas tą patį egzaminuotoją šansų yra.

Šiandien man kaip tik taip ir buvo. Laikiau tą pačią savaitės dieną (t.y. šiandien) ir valandą kaip ir prieš tris savaites. Sėdžiu, laukiu, žiūriu, ateina mano ankstesnis egzaminuotojas. Galvoju, būtų bajeris, jei dabar ištartų mano pavardę... Ir akurat!

Net juoktis pradėjau, sakau, čia sutapimas, kad aš pas Jus antrą kartą, ar kaip?

O jis sako, kad sutapo, ir jau antras toks sutapimas šiandien. Tiesa, to pirmojo sutapimo dalyvė neišlaikė ir antrą kartą, o man pavyko. Ir ne dėl to, kad egzaminuotojas krienas ar man pasisekė, ar pan., o dėl to, kad tikrai labai gerai važiavau, net ir pati stebėjausi.
Kai vakar vakare dar važinėjau su vyru, tai grįžau apsiverkusi ir maniau, kad niekada egzamino neišlaikysiu, o šiandien buvau nerealiai susikaupusi, neskubėjai, viską gerai apgalvojau, ir štai.

Taip kad niekas nenukabinkite nosies!