Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2007 12 26, 15:03)
aikstelej rodyt reikia. man tai dar instruktorius ikele rolleyes.gif

emm, na aikštelėje reikia rodyti, per teorinį buvo klausimas net... bet laikant praktinį rodžiau tik išvažiuodama jau į miestą smile.gif instruktoriai kai mokino nieko apie posūkių rodymą egzamino metu "aikštelėje" nesakė.
Šiap ir tie egzaminuotojai aprodinėdami kokias figūras reiks daryti, važiuoja kaip nori, kur papuola, viena kartą vos atbula, važiuojant T sankryža vos nesusitikau... Jiems linijos aikštelėje neegzistuoja, tai atsargiai laikant smile.gif
Atsakyti
Kad REIKIA rodyti, sutinku - kaip ir per egzą man kad sakė - čia gi taip pat eismas vyksta. Tiesiog realiai nei vienas kartu laikantis nerodė ir mokykloj instruktorius niekad nieko nėra sakęs (nors, gal jam čia savaime suprantamas dalykas pasirodė ax.gif )...
Atsakyti
oho blink.gif pirmą kart girdžiu, kad aikštelėj reik rodyt posūkius.. niekad nerodžiau, o egzaminas man rytoj blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Jau ne viena karta gavau is instruktoriaus velniu uz posukiu nerodyma parko teritorijoj ,nors ir nei vieno autobuso ten nebuna blush2.gif Nors nemaciau,kad bent vienas darbuotojas juos rodytu doh.gif O ket yra punktas,kad pajudedamas is vietos vairuotojas visada privalo parodyti posuki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 26 gruodžio 2007 - 15:01
teorija nuo praktikos kartais skiriasi, bet laikant egza as siuliciau teorijos laikytis - maza kas egzaminatoriui uzeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 26, 14:42)
oho  blink.gif  pirmą kart girdžiu, kad aikštelėj reik rodyt posūkius.. niekad nerodžiau, o egzaminas man rytoj  blush2.gif  smile.gif

as ir negirdejau kad per egza aikstelej reik rodyt posukius, juk ir sviesu nereikia jungti. ax.gif kai laikiau, posukiu nerodziau, ir nesake kad tai klaida.
Atsakyti
nuo kada aikstele sviesu nereika jungti? blink.gif aisku, kai kuriose tackese isijungia as uzvedus, bet siaip be sviesu niekur nedingsi.
Atsakyti
nu dar graziau blink.gif aikstelej posukius blink.gif pirma syki girdziu doh.gif doh.gif as tai nerodysiu, manes taip nemokino schmoll.gif
as jau pagaliau baigiau kursus mokykloje thumbup.gif bet va regitra dar pries akis, ie vajeeee kaip bijau bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2007 12 26, 15:37)
nu dar graziau  blink.gif  aikstelej posukius  blink.gif  pirma syki girdziu  doh.gif  doh.gif  as tai nerodysiu, manes taip nemokino  schmoll.gif
as jau pagaliau baigiau kursus mokykloje  thumbup.gif  bet va regitra dar pries akis, ie vajeeee kaip bijau  bijau.gif

nuostabus požiūris doh.gif manęs nemokino, kad šaligatviu važiuot negalima, bet netyčia rankose atsidūrė knygutė, ant kurio viršelio buvo užrašyta 'kelių eismo taisyklės', kurioje buvo parašyta, kad privalau važiuoti keliu, kaip ir rodyti posūkius aikštelėje (klausimas dėl posūkių aikštelėje beje pasitaikė ir per teorijos egzaminą) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 26, 15:47)
nuostabus požiūris doh.gif manęs nemokino, kad šaligatviu važiuot negalima, bet netyčia rankose atsidūrė knygutė, ant kurio viršelio buvo užrašyta 'kelių eismo taisyklės', kurioje buvo parašyta, kad privalau važiuoti keliu, kaip ir rodyti posūkius aikštelėje (klausimas dėl posūkių aikštelėje beje pasitaikė ir per teorijos egzaminą) cool.gif

man rodos tu painioji aiksteles, mes kalbam apie Regitros egzamino, ne miesto stovejimo aiksteles
Atsakyti
regitros aikstele ir imituoja stovejimo aikstele. juk ten ir parkuojies ir sukiojies kaip aikstelej, tik tiek kad vietos daugiau
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 26, 15:47)

nu bet kodel tada net instruktorius mokydamas nesake kad regitroj reik posukius rodyt blink.gif man tai cia nesamone kazkokia doh.gif
Atsakyti