Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 09:53)
Bandau, bet tokio pasipriesinimo sulaukiu, kad su sugadinta nuotaika niekur eiti nebesinori sad.gif  Be to, kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi,  su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. Zinoma, vaikas pas mane islepes- valgo tik kai as maitinu, jei manes nera-nei saukstelio i buna neima doh.gif , be to pati dar vis maitinu.

Na jo........
Kiek tam tavo leliokui metu (menesiu?)?
Atsakyti
Nuuu neee pas tave Missy ne šeima o lepūnėliai. Tu jei taip varysi , po kokių 2-3 metų būsi neurotikė, nusibaigus ir vyras tave paliks. Siūlyčiau trinktelti kumščiu į stalą. Nu nežinau esu dirbęs ir statybose vietoj betono maišyklės ir atsakingus darbus su nervinėm įtampom, bet nebuvo taip kad grįžčiau ir pareikščiau kad nusikaliau ir nieko negaliu daryti. Kas kita kai sveikata sušlubuoja. Nu turi jis padėti ypač kai yra kūdikis. O kaip reaguoja į tavo ašaras?
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 03 18, 09:56)
Kai skaitau apie tokius vyrus, tėčius, kas kartą pasižadu, kad savo sūnų auginsiu kitaip rolleyes.gif Ir kavą žmonelei į lovą nešios, ir grindis išplaus, ir valgyti pasidarys, rankos nenudžius biggrin.gif

O vinis ir sunkius fizinius darbus jo žmona darys? Ar ji bus kaip eksponatas?
Atsakyti
vyrai ramias zmonas taip paspaudzia po padu, kad ojojoj blink.gif g.gif Missy, parodyk jam balsa, savo teises, nenusileisk schmoll.gif juolab, kad nesi jo islaikytine kaip as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bandis @ 2005 03 18, 10:00)
O vinis ir sunkius fizinius darbus jo žmona darys? Ar ji bus kaip eksponatas?

Atsiprašau, kiek kartų per dieną, savaitę reikia įkalti vinį? Beje, tai laaabai sunkus darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2005 03 18, 11:57)
Na jo........
Kiek tam tavo leliokui metu (menesiu?)?

Mano leliai 10 men. ir 12 dienu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bandis @ 2005 03 18, 11:58)
Nuuu neee pas tave Missy ne šeima o lepūnėliai. Tu jei taip varysi , po kokių 2-3 metų būsi neurotikė, nusibaigus ir vyras tave paliks. Siūlyčiau trinktelti kumščiu į stalą. Nu nežinau esu dirbęs ir statybose vietoj betono maišyklės ir atsakingus darbus su nervinėm įtampom, bet nebuvo taip kad grįžčiau ir pareikščiau kad nusikaliau ir nieko negaliu daryti. Kas kita kai sveikata sušlubuoja. Nu turi jis padėti ypač kai yra kūdikis. O kaip reaguoja į tavo ašaras?

Visiskai nereaguoja. Galvoja, kad isprotejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:53)
Bandau, bet tokio pasipriesinimo sulaukiu, kad su sugadinta nuotaika niekur eiti nebesinori sad.gif  Be to, kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi,  su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. Zinoma, vaikas pas mane islepes- valgo tik kai as maitinu, jei manes nera-nei saukstelio i buna neima doh.gif , be to pati dar vis maitinu.

Missy, tai ką pasiūlė mamagitana, manau, yra labai tinkama ir protinga. Tik tokiai taktikai reikia stipraus charakterio ir pasitikėjimo savim. Nemanyk, kad po kelių kartų vyras ims ir pasiduos - tam reikia ne vienerių metų. smile.gif Manau, kad didelė problemos dalis slypi tavyje, nes niekaip negali atsikratyti pačios sau primestos ir vyro maloningai patvirtintos tobulos šeimininkės rolės. Taip ir aktoriams būna: suvaidina kokiam nors vykusiam amplua, tai jį ir toliau kviečia panašioms rolėms....
Atsakyti
Na, Missy, bet tu ir sugebi, bet ar ilgai tai tesis???
Savo pirmam diedui as irgi taip ``i subine lindau`` net apie tai n e p a g a l v o d a m a, o jam tiktai to ir reikedavo - paesti, pagerti, televizoriu paziureti,,grizdavo i namus, o vaiko zaislai ant zemes voliodavosi, tai jis juos spardydavo!! sakydavau as jam, kad jo mazylis jais zaide, o jis man ``tai ka surinkti negalejai``,,isausdavo savaitgalis, tai ka jus manote - begdavo sportuoti, po to pavalgydavo, po to i silta vonia ilisdavo, 1-2 val. pamiegodavo ir iseidavo i darba (bent jau taip sakydavo - niekada ir netikrindavau, nes pinigu musu seimai niekada netrukdavo, o jie juk is dangaus nebyra).. Kai kantrybe trukdavo, duodavau i rankas sluota ir liepdavau grindis plauti, o tada jau is pykcio apsiburbuliuodavo. Sportuoti eidavo del to, kad dirbdavo sedima darba, bet kad namuose savo lasinius pakrutintu, tai niekada nesulaukdavau (visada pabrezdavo, kad plaunant grindis ne tos raumenu grupes dirba kaip kad sporto klube!!!),, uz tat man kilogramai krisdavo, o jam kaupdavosi..
Visa tai iskenciau 1,5 metu, sugrizau i darba, praregejau, susipakavau savo daiktus, vaika po pazastim ir islekiau is tu namu, nes iki siol buciau buvusi vien tarnaite..
Dabar situaciaja visiskai kitokia, bet ne apie tai tema uzvesta..
Atsakyti
Vat, as tai manau, kad po truputi as jau ji kokius metus ir bandau pakeisti, bet ziuriu, kad situacija labai panasi i Svyturio...manau mano kantrybe isseks ir bus tokia pat pabaiga kaip pas ja.
Laukiu grizimo i darba- tikiuosi vaikas bus didesnis, savarankiskesnis ir dali darbu aukle nuveiks.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:03)
Del vyrelio "pasiuntimo"...jis pas mane neprognozuojamas, todel geriau ant jo nekelti balso- bus tada pakeltas balselis dvigubai blink.gif  Zinoma pradzioje santuokos taip nebuvo, bet dabar jauciu, kad ji daznai erzinu, erzina vaikas...bet manau, kad taip vyrams daznai buna.

Mane si vieta siek tiek sokiravo...as nebijociau savo vyrui nieko pasakyt, nei papriekaistaut, tegu kelia balsa dvigubai ar trigubai, man dzin. Mes kartu esame visu pirma del to, jog esam geri draugai (tik po to sutuoktiniai), o ant draugo niekad negaleciau rekt, ar bijot jam kazka pasakyt, kritikuot.

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 18 kovo 2005 - 12:39
Nu jo nepavydėtina situacija g.gif aš savo vyrui valgyti gaminu ir lepinu iki tol, kol matau, kad jam tai norma virsta. tada sakau, o šiandien tu darysi, arba greitai organizuojam kokių pusfabrikačių kartu. paskui vėl kai įpranta pats daryti, pradedu aš. Šiaip aš labai mėgstu gaminti, bet noriu, kad mano tas bruožas būtų vertinamas kaip didelis daiktas, o ne kaip savaime suprantamas dalykas. Aišku pažįstu ir tokių, kurios nedirba nes dekretinėse, vaikas dienų dienas prižiūrimas kokios močiutės ir tai mamytė nesugeba valgyti padaryti 12 val dirbančiam vyrui, nes jai tiesiog nepatinka gaminti. čia jau manau išpindėjimas. o kas liečia vyrus, tai mano giminėj yra šeima, kur moteris rūpinasi vaikais, buitimi, tačiau jei tik atsitinka koks nesmagus dalykėlis (pvz suserga žmona arba vaikas) vyras namuose nebesirodo blink.gif staiga pradeda labai daug dirbti. o vat kai sirgo ji sunkiai, net prašė savo mamos, kad jei ji mirtų, ji užaugintų jos vaikus, nes žino, kad vyras to nedarys. tai kokia prasmė dar gyventi su tokiu. ten aišku vyrauja požiūris, kad geriau jau kažką turėti, negu būti vienai.
Atsakyti