Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

tau reikia kuo skubiau gryzti i darba, arba kol kas nepersistengti su namu ruosa, as pvz dulkes valau kaip man sauna i galva, kartais kiekviena diena, kartais i 2savaites tik karta, jei vyras kazka bando papriekaistauti ,visada sakau, jei nepatinka tvarkykis pats ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 03 18, 12:39)
Mane si vieta siek tiek sokiravo...as nebijociau savo vyrui nieko pasakyt, nei papriekaistaut, tegu kelia balsa dvigubai ar trigubai, man dzin. Mes kartu esame visu pirma del to, jog esam geri draugai (tik po to sutuoktiniai), o ant draugo niekad negaleciau rekt, ar bijot jam kazka pasakyt, kritikuot.

.

Nu gal ne taip supratai, bet as jau isbandziau ji perrekti- nepavyko. Tik dar garsiau jis reke, zodzio man neleido pasakyti. Tai dabar stengiuosi kita taktika veikti: jis rekia, o as ramiu balsu savo destau. Itariu, kad per rekima jis nelabai ka isgirsta, bet as bent jau pati islieku zmogumi(ne zverimi) ir neisiplieskia ziaurus barnis (po vieno karto, net vaikas buvo persigandes nuo musu riksmu)
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 03 18, 13:02)
tau reikia kuo skubiau gryzti i darba, arba kol kas nepersistengti su namu ruosa, as pvz dulkes valau kaip man sauna i galva, kartais kiekviena diena, kartais i 2savaites tik karta, jei vyras kazka bando papriekaistauti ,visada sakau, jei nepatinka tvarkykis pats ir vsio smile.gif

Itariu, kad taviske mergyte jau sliauzioja- tai jai leidi grindis valyti? g.gif
Atsakyti
Missy, pastebėta, kad itin pedantiškų mamų vaikai dažnai išauga alergiški rolleyes.gif Sveika kūdikystėje gauti šiek tiek dulkių ir bakterijų, jei kalba eina apie savus namus mirksiukas.gif

Aš, jei tą dieną neinu į darbą, repeticiją ir pan., padarau vyrui valgyti - ką nors neįmantraus, pvz., varškės, ryžių apkepą, žemaičių blynų ir pan. Aš plaunu grindis ir valau dulkes (vyrui tai neatrodo būtina...), tačiau nekasdien, lyginu visai minimaliai - tiesiog mano, mūsų prioritetai kitokie. Kartais nutariam, kad va, savaitaglį, vaikui būnant pas močiutę, tai tvarkysimės, šveisim viską, bet...paskui susižvalgom, nudumiam, išsinuomojam kokį filmą ar išnykstam iš namų - ir abu laimingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 13:07)
Itariu, kad taviske mergyte jau sliauzioja- tai jai leidi grindis valyti? g.gif

Nu nevaliau aš grindų kiekvieną dieną ir užaugo mano vaikai, ir nenusprogo, ir neužduso nuo dulkių. Jei kas trečią dieną išsivalysi, nieko niekam blogo neatsitiks, tik pati mažiau pavargsi tongue.gif
Atsakyti
Perskaicius tavo pirma posta, pagalvojau, koks vyras despotas!!!!!! gun_bandana.gif Bet skaitydama toliau, pritariu daugeliu issakytoms mintims - pati toki "padarei". Jei jau norejau demonstruoti savo sedevrinius sugebejimus valgio gaminime, galejai ji pripratinti plauti indus. Tas pats del vaiko, jeigu po darbo grizes jis vaika maitintu, vaikas priprastu, galetu jis ji maitinti, o tu kur nors iseiti pailseti nuo namu ruosos darbu. Taip, kad kuo greiciau keisk taktika!!!!!! Nes kuo ilgiau taip vyra "lepinsi", tuoj ne tik lieps tau is parduotuves alaus atnesti, bet jam grizus is darbo ir batus numauti ir kojas bliude nuplauti! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 03 18, 13:21)
... Bet skaitydama toliau, pritariu daugeliu issakytoms mintims - pati toki "padarei". .

As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.
Atsakyti
g.gif Missy, bijau būti blogu pranašu bet manau kad tavo vyras nebemyli tavęs. Kaip supratau iš tavo parašymų jis nereaguoja nei į ašaras nei į nieką. Siūlyčiau truputį atidžiau pasižiūrėti kaip jis elgiasi su tavim, su vaiku, koks būna kai nesipykstat, kaip su seksu ir t.t. Man taip jaučiasi kad jis kažkoks atšalęs. Ar aplamai jis kreipia dėmesį į tave be to kad priekaištauja? Aš suprantu kad kartais vyrams būna stogas pavažiuoja po vaiko gimimo, bet tai būna kai reikia galvoti kaip šeimą išlaikyti o pas jums kaip supratau tas negresia. Taip kad pasižiūrėk kas iš tikrųjų vyksta.
Na o kad moterys pačios išsiaugina tokius vyrus tai yra tiesos, bet ne su visais taip atsitinka. Esu ragavęs gyvenimo kai valgydavau per pietus 3 patiekalus ir kas kasdien kitokius ir išskalbtas budavau ir kambariai sutvarkyti, bet niekada nesėdėdavau rankų sudėjęs. Tiek kad nebuvo tarpsavio supratimo.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 03 18, 11:56)
Kai skaitau apie tokius vyrus, tėčius, kas kartą pasižadu, kad savo sūnų auginsiu kitaip rolleyes.gif Ir kavą žmonelei į lovą nešios, ir grindis išplaus, ir valgyti pasidarys, rankos nenudžius biggrin.gif

Zvirbliuke o kiek tavo sunui ax.gif Gal man į žentus tiks tongue.gif
O jeigu rimtai, aš galvoju kad Missy vyras buvo labai išlepintas savo mamos... g.gif
Nežinau, ką jau dabar daryti, bet reikia kažkaip viską keisti, pagalvok apie save....
Pas mūs visi tie namų darbai kažkaip nuo pirmų dienų buvo daromi kartu. Na pasako kartais vyras: noriu bulvinių blynų, kaip dalinsimės darbais...Ir viskas.O kodėl aš vieną turiu dvi valandas su tais blynais terliotis, o valgysim visi..taip nesąžininga.Arba išeiginėm generalinis namų tvarkymas...jie visi gulės prie teliko o aš šliaužiosiu po namus su skudurų .... vaizdelis nekoks schmoll.gif .
Tu gal bandyk prašyt jo pagalbos, nu tipo: brangusis ar gali tą ir tą padaryti ax.gif .Kartais pasakyt reikia, ne visi vyrai viską mato.Jiems atrodo tai normalu, atėjau po darbo, paėmiau laikraštį, nugriuvau ant sofos ir basta. Dar geriau jei prie tos sofos vakarienė atvažiuoja...ir alus.
Kažkur skaičiau tokius žodžius: žmona turi būti šeimininkė virtuvėje, karalienė svečiuose ir liūtė lovoje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Bandis @ 2005 03 18, 13:33)
g.gif Missy, bijau būti blogu pranašu bet manau kad tavo vyras nebemyli tavęs.

As ta pati galvoju. Ir jo kelis kartus klausiau, bet atsakymas standartinis doh.gif ("-myliu, myliu")
O kad atsales, tai tikrai- pati turiu prasytis, kad pam...daznai atsisako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 13:29)
As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.

Jis bus toks sunus, o tu ji "padarei" tokiu savo vyru. Visa beda ir yra tame, kad tu prisitaikei prie jo, o ne jus taiketes vienas prie kito. sad.gif As suprantu, kad viskas butu kitaip, jei vyras tavo triusa vertintu, bet velgi tu pati ta triusa nereiksmingu "taip ir turi buti" dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:42)
As ta pati galvoju. Ir jo kelis kartus klausiau, bet atsakymas standartinis doh.gif ("-myliu, myliu")
O kad atsales, tai tikrai- pati turiu prasytis, kad pam...daznai atsisako doh.gif

sad.gif Galiu tik užjausti. Gali pradėt galvot apie gyvenimą atskirai. O pagyvenus atskirai žiūrėk gal pasikeis (nors abejoju). O dėl pasakymų "myliu, myliu" tai moterys ir pasimauna - mylėti reikia ne žodžiais. Tikrai gaila kai geros moterys gauna tokius darmaiedus vyrus sad.gif
Atsakyti