Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

Sveikos ! Gal kas turit Frank orckestra kontaktus? buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos merginos!

Jau grizom pakopineje meducio, tai dabar jau galiu pasidalinti ispudziais is vestuviu. Tiksliau apie muzikantus, kurie grojo vestuvese (kad atitiktu pagal tema) tongue.gif
Musu vestuvese grojo grupe "Antraktas" (du muzikantai: vyras ir moteris). thumbup.gif Superiniai balsai, ivairi muzika, geras vedimas, puikus, dar niekur nematyti zaidimai. Nu zodziu SUPER. Mes ir visi sveciai likom suzaveti.
Jie turi ir savo tinklapi www.antraktas.com. Yra cia ir ju atliekamos muzikos, galite pasiklausyti. Jie patys yra is Vilniaus, bet musu vestuves buvo Kaune.
Jeigu kas turesite klausimu, mielai pasidalinsiu patirtimi ir ispudziais. biggrin.gif



P.S. Danai, jei skaitysite, nuosirdziai aciu nuo Egles ir Virgio!!!
Atsakyti
Sveikos "superinės" 4u.gif
artėja ir mano šventė, planuojam daryti tradicines vestuves, su visokiais pamergiu pagrobimais, balta misraine ir pirslio korimu.. Todėl muzikantų pageidautume išmanančių senas geras dainas, tokias kaip "švelnus pūkelis", "čigonės akys", "senieji vilniaus stogai" t.t. ir pan. (svarbiausia, kad mokėtų Vytauto Šiškausko dainą "laikui lotuliukas.gif )
Tikiuosi, kad jūs galėsit ką patarti ar pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WėWė @ 2008 01 13, 19:33)
Sveikos "superinės"  4u.gif
artėja ir mano šventė, planuojam daryti tradicines vestuves, su visokiais pamergiu pagrobimais, balta misraine ir pirslio korimu.. Todėl muzikantų pageidautume išmanančių senas geras dainas, tokias kaip "švelnus pūkelis", "čigonės akys", "senieji vilniaus stogai" t.t. ir pan. (svarbiausia, kad mokėtų Vytauto Šiškausko dainą "laikui  lotuliukas.gif )
Tikiuosi, kad jūs galėsit ką patarti ar pasiūlyti smile.gif


aš galiu pasiūlyti vieną muzikantą, kuris tikrai žino tokias dainas, nes dažniausiai ir groja populiariuosius šlagerius. O kadangi vestuvėse groja jau daugiau nei 20 metų tai ir programą praveda biggrin.gif Aš jį labai gerai pažįstu, tad tikrai galiu garantuoti, kad nenuvils. Jo tel. 867672973 (Vidmantas).
Atsakyti
smile.gif+2008 01 13, 18:33-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2008 01 13, 18:33)
kiek jie praso uz vakara?  smile.gif


Mes mokejome 2100 Lt (100 Lt uz kura).
Atsakyti
Mums muzikavo muzikantu grupe Fiesta.
Nelikau suzaveta, o netgi pasipyktinau po vestuviu suzinojusi, kad jie atsisake sveciams pritart prie stalo uzsedimo ir nenuejo musu pasitikt prieplaukoj uz 50 metru...tinginiai. Vedejo snukis irgi nervavo visa vakara..zodziu chebra linksminosi pati kaip mokejo.
Vokaliste dainavo gerai ir siuolaikines dainas - priekaistu neturiu. Bet kaip uz 2000 tai "vedejas" tai galetu ir labiau pasistengt, nes dainuiot jis nelabai tinkamas smile.gif
Atsakyti
Suradom ir mes muzikantus. Bet kaz ka tai pasakyt apie juos dar negaliu, vestuvese pamatysim. Jie groja rusu-lenku vestuvese.
Atsakyti
mes tai suandien uzsisakem MG international.
uzsiprase 3000 ltl, nebezinau, cia daug as mazai, nenuleido visai
Atsakyti
Taigi taigi, mes irgi švęsime su MG Interntional 4u.gif

o Vilnietėms jei riektų galiu pasiūlyti neblogus rusų-lenkų muzikantus, dainuoja ir lietuviškai, bet daugiausia rusiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 01 14, 22:59)
Taigi taigi, mes irgi švęsime su MG Interntional  4u.gif

o Vilnietėms jei riektų galiu pasiūlyti neblogus rusų-lenkų muzikantus, dainuoja ir lietuviškai, bet daugiausia rusiškai  4u.gif

Pasiulyk labai prasau mums liko tik muzikantai, bet labai baisu, nes gerus tikrai sunku surasti doh.gif ir jai zinai parasyk is karto ir kiek uzsipraso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 01 14, 22:18)
mes tai suandien uzsisakem MG international.
uzsiprase 3000 ltl, nebezinau, cia daug as mazai, nenuleido visai


Siaip tokios kainos siais metais doh.gif Bet mes suradom uz 2000LT.
Atsakyti
Gal galetumet ir man i e-maila imesti rusų-lenkų muzikantu kontaktus. snaige25@bamba.lt, busiu labai dekinga. Nes mes vis ieskom ir negalime geru surasti..
Atsakyti