QUOTE(Nainai @ 2006 01 06, 04:38)
Nu perskaiciau visa tema apie ta kuskusa ir vakar padariau... Nu merginos neisizeiskit, bet tik produktu kitu gaila

Skonis nu ka as zinau... jei pora dienu nevalgei tai gali kapnoti tas kruopas... Vyras paragavo ir sako, papugeliu maistas

tai vat...
na na, koks papugeliu maistas
kuskusas - labai gerai, tik reikia zinoti kaip ruost. Galima pvz, kuskusa brinkint verdanciam sultinyje, prideti kedro riesutu pakepintu, siek tiek alyvuogiu aliejaus, prieskoniai (petrazoles, metos, bazilikas, ir pan) ir druska - ir garnyras prie kokios lashishos ant groteliu keptos.
Arba kaip garnyras troshkiniams vietoj kokiu ryziu.
Vienu kruopu aisku nevalgysi taip jau, nors jei padaryta su prieskoniais ar riesutais - visai skanu.
cia panos rase apie salotas - labai geras daiktas, galima dar pripjaustyt mase petrazoliu ir metu lapu - liuks! Etninis viduriniu rytu patiekalas - ir sveika.