Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Nome @ 2008 04 24, 11:17)
Gal jie ne su dujokaukėm, o tik antakius nusiskutę  lotuliukas.gif (na čia iš anekdoto seno)

Oi, Nome lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar kaliega pagyrė Ivoire de Balmain.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 04 17, 20:08)
Aš tai mėgstu pakraupinti kaliegas savo lotuliukas.gif Nepatikėsit kuo: Juozuku lotuliukas.gif
Bet kaip tai senokai jau kraupinau. Reiks vėl išsitraukti...

ir aš megėja juos pakraupinti su SENSI Giorgio Armani lotuliukas.gif .
Pastebėjau, kai ateinu į darbą jais pasipurškusi, tai l.keistai sureaguoja: kaip katinai aplink mano stalą vaikštinėja ir ramybės man neduoda, tuomet net mūsų vadovas sugalvoja pasišnekėti apie gyvenimą doh.gif , lygtais man rūpėtų biggrin.gif jo nuomonė lotuliukas.gif arba ateina, pastovi prie stalo, nieko nesako, tik žiūri wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
A tai čia taip vadinama "pakraupint"? Aš greičiau teigčiiau, kad mazgus susukti cool.gif
Atsakyti
mane visada gyre,kai kvepejau La Perla ECLIX. Deja, ju nebegamina ir niekur negaliu ju gaut. eBay pirkau miniatura, o kvepalu nerandu...
Antroj vietoj pagal komplimentu skaiciu - CK Euphoria, bet jie man nebepatikt pradejo...gal kad orai syla?
Atsakyti
Mane siandien uzsukus i batu parduotuve pagyre pardaveja,kad skaniai kvepiu. O kvepejau isties skaniai TM Alien biggrin.gif
Atsakyti
jau buvau pradejus SM pardavineti cacharel lou lou, bet kai vakar pagyre-tai persigalvojau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 25, 18:43)
A tai čia taip vadinama "pakraupint"? Aš greičiau teigčiiau, kad mazgus susukti cool.gif

Tikrai tikslesnis apibudinimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
del tu kvepaliuku pastoviai sulaukiu komplimentu rolleyes.gif dieviskas kvapas cool.gif
Atsakyti
Siandien susilaukiau komplimento is vyriskos gimines atstovo kas skaniai kvepiu.
Pasikvepinus buvau Gerlain linstant ir cia nepirmas komplimentas siems kvepalams biggrin.gif
Atsakyti
komplimento siandien sulaukiau pasikvepinusi Lancome Hypnose vyriskais... biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vakare planavau kvepeti Poisonu, bet pasikeite norai, pasirinkau Chanel CHANCE eau fraiche edt, nes vaziavom i gimtadieni, kuris vyko gamtoje, tai nesinorejo perdem saldziai-ikyriai kvepeti. O ir is jubiliato susilaukiau komplimento, kad labai skaniai kvepiu.
Atsakyti