Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Is vyriskos puses ne karta esu sulaukusi komplimentu savo Carolina Herrera 212. Man jie patys paciausi, nei per saldus, nei per sunkus ir tikrai kvapas nelieka nepastebetas wub.gif
Atsakyti
Aš iš draugės dėl Givenchy komplimentą smile.gif Patiko kvapas.
Atsakyti
Jau ne iš vieno žmogaus girdėjau - jaukiai kvepi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tommike @ 2008 08 08, 19:31)
Is vyriskos puses ne karta esu sulaukusi komplimentu savo Carolina Herrera 212. Man jie patys paciausi, nei per saldus, nei per sunkus ir tikrai kvapas nelieka nepastebetas wub.gif

As siandien del ju susilaukiau is moteriskos puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tommike @ 2008 08 08, 20:31)

man patinka tas kvapas, tik "ne mano" g.gif man patinka kintantys kvapai, kurie skleidiziasi ant odytes, o si kaip pasipurskiau, taip po 4h toks pat kvapas, bet nesigincysiu - skanus mirksiukas.gif
is moteru susilaukiu pasikvepinusi guerlain eliziejaus laukais
Atsakyti
sakė, kad skaniai kvepiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 08 08, 19:59)
Jau ne iš vieno žmogaus girdėjau - jaukiai kvepi  smile.gif 
user posted image

Man jie irgi labai patinka, pati ka tik pabaigiau, gaila labai verysad.gif maniskis sake kad jie tokie gundantys, juntami kai tik prieini salia wub.gif pasak jo taip ir turi kvepeti moteris mirksiukas.gif bet mane siek tiek erzina kad kvapas greit issigaruoja doh.gif jis ir ka tik pasipurskus vos juntamas, o ka jau kalbet po keliu valandu, o gal tik as neuzuodziu? g.gif
O siuo metu labai susizavejau roberto cavalli - serpentine wub.gif visiska priesingybe lanvin...man jie tokie seksualus, na pati jais pasikvepinusi taip jauciuosi ax.gif Kokia jusu nuomone apie siuos kvepalus?
Atsakyti
Vidurzemio sodai siandien sulauke jau 2 komplimentu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 08 08, 19:59)
Jau ne iš vieno žmogaus girdėjau - jaukiai kvepi  smile.gif 
user posted image

suintrigavo tas "jaukiai", taigi pati pratestavau, tikrai mielas kvapas smile.gif
Atsakyti
Vakar pasikvėpinau nauju kvapu bigsmile.gif
user posted image
Ir nežinau ar suveikė prisiskaityti komentarai, kad jie traukia vyrus ar kažkas kitas, bet sulaukiau daug dėmesio ir komplimentų iš vyriškos pusės blush2.gif
nors vis dar nežinau ar tas kvapas man patinka g.gif
Atsakyti
sian ryte pusbrolis net svaigo nuo Chanel 5, jis labai jaunas, o kvapas pasirode nerealus jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 08 19, 20:59)
sian ryte pusbrolis net svaigo nuo Chanel 5, jis labai jaunas, o kvapas pasirode nerealus jam smile.gif

Toli eis vaikinas su tokia nosim biggrin.gif
Atsakyti