Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(dianele-75 @ 2008 05 18, 22:48)
komplimento siandien sulaukiau pasikvepinusi Lancome Hypnose vyriskais... biggrin.gif

Lancome Hypnose vyriski tikrai geri! mirksiukas.gif
Atsakyti
komlimento sulaukiau is MB, kai buvau pasikvepinusi kenzo flower thumbup.gif wub.gif wub.gif
o as pradzioje dar suabejojau, maniau, kad nepatiks blush2.gif ax.gif
wub.gif
Atsakyti
sulaukiau ne vieno komplimento, kai buvau pasikvepinusi Escada Magnetism + Bonbons Milkshake biggrin.gif Bet taip kvepianti jauciuos kaip vaikstantis saldainis lotuliukas.gif
Atsakyti
isigijau d&g light blue maza meginuka. Pasikvepinau viena diena, o mb iejes i kambari sako "ka darei, kad cia taip vaistais smirdi" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

O vat uz salvador dali "sea&sun" tai pagyre ir mb, ir mano mama, ir drauges biggrin.gif
Atsakyti
Mano Versace Bright Crystal siandien sulaike komplimenta, ir ne viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 06 05, 16:11)
Mano Versace Bright Crystal siandien sulaike komplimenta, ir ne viena  ax.gif

Mano taip pat , nes šiandien jais kvepiu thumbup.gif

Atsakyti
kai buvau pasikvepinusi GUCCI RUSH ir nuvaziavau pas seseri, o ji sako , kokiais tu cia kvepalais smirdanciais pasikvepinusi?
Atsakyti
O as esu sulaukusi tikrai labai nuosirdziu komplimentu is moteriskosios puses del Lancome tresor, auksiniam buteliuky tongue.gif Bet vyriskajai giminei jie absoliuciai nepatiko verysad.gif

Ir karta kai vaziavau su mama automobiliu, diskutavome apie kvepalaus, ji pareiske, kad kvepiu kazkokiais pigiais kvepalais is prekybos centro biggrin.gif Ir kaip nustero, isgirdusi, jog cia tie patys Lancome biggrin.gif

Uztat itin daug komplimentu, ypac is vaikinu, esu girdejusi tuomet, kai pasikvepindavau Naomi Cambel "Cat Deluxe", rozineje pakuoteje. Ju kvapas toks svelnus, salsvas, o ir kvepaliukai nera brangus, kai tik esu zaismingos ir geros nuotaikos, mielai jais kvepinuosi smile.gif

Na, o esu nusipirkusi ir Armani "Diamonds", tai nesuprantu, arba nusipirkau falsifikuotus ( nors pirkau Kristianoje, vos tik jie pasirode, mokejau normalia suma,- 199lt) arba jie tokie ir yra, taciau ju kvapas man be galo malonus, vaikinui taipogi paliko ispudi, kaip seksualus, taciau po pasipurskimo praejus kelioms minutems jie visiskai nebesijausdavo... Nei jis, nei mano mama, nei drauges negaledavo ju uzuost, kaip issisklaidydavo kvapas verysad.gif
Atsakyti
O mano Dior Addict2 Summer Peonies siandien vel sulaike komplimento thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 07 29, 18:56)
O mano Dior Addict2 Summer Peonies siandien vel sulaike komplimento  thumbup.gif

O kur tu juos pirkai?Siandien Europos Sarmoj radau tik Addict Shine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 30, 19:39)

Rudeni lyg dar maciau Kristianoj...
Pirkau is vienos mamytes, parveze is uzsienio Duty free...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 30, 19:39)

Vakar testavau Gedimino Kristianoj.
Atsakyti