Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

man visi sako komplimentus del Lanvin rumeur rose 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 06, 16:28)
komplimentai komplimentai, ak tos moterys. as tai siandien sulaukiau komplimento nuo uosvio del YSL Elle  wub.gif

Mano vyras komplimentais nesisvaisto, bet situos ir jis pagyre - sake labai skaniai kvepia ir klause ar cia vyriski lotuliukas.gif

O dar komplimentu sulaukia Lancome 'Hypnose'. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 31, 10:54)
Pastaruoju metu ne tik vyras, bet ir draugės gyrė Hugo Boss XX woman ir Dior Pure Poison.

savaitgali Hugo Boss XX kvepejau, tai gal 3 zmogenai isgyre doh.gif apskritai iki to senai buvau girdejus, kad skaniai kvepiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Feelme @ 2008 01 15, 18:49)
Visada sulaukiu komplimento pasikvepinusi vienu is Chanel kvapu. O turiu ir Allure ir Allure Sensuelle ir Cristall, No 5, Coco Mademoiselle, Chanel Chance visada jais kvepedama nelieku nepastebeta.

Mano pastebejimas:  vyrams labai patinka Allure Sensuelle , No 5, Chance
Moterys daznai teiraujasi "kuo kvepi" kai bunu pasikvepinusi Allure ar Coco Mademoiselle.

Ech, nieko nera geriau uz Chanel wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
vakar ir siandein sulaukiau antikomplimentu biggrin.gif
vakar uz mitsouko , o siandien uz noir epices...
Atsakyti
Kaip nebutu keista, bet sia savaite sulaukiau komplementu del kvepalu, del kuriu visai nesitikejau ju sulaukti bigsmile.gif Pirma bendradarbis pasake, kad pasakiskai kvepiu, kai buvau pasikvepinus CH 212. Antra klientas, bigsmile.gif pastebejo, kad mano kvapas nerealus, kai tokia zvarbia rudens diena (pati nesuprantu, kas man uziejo pasikvepinti gaiviais vasariskais kvepalais g.gif ) kvepejau EA Green tea. Beje, sis kvapas, labai idomiai atsiskleide tokiu oru, igavo kazkokiu nauju spalvu, mano manymu.
Atsakyti
Bendradarbis siandien paklause kuo pasikvepinus esu ir visa diena suko ratus, mane 'uostinedamas' thumbup.gif O kvepejau Armani 'Diamonds'. wub.gif Bet labai nustebau, kai jis paklause ar cia moteriski kvepalai - jau ne tik savas sito klausineja ir ne del pirmu kvepalu (nors tikrai maniskiai kvepalai man i vyriskus nieko nepanasus). doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 lapkričio 2008 - 06:10
QUOTE(Riuriu @ 2008 11 04, 18:18)
savaitgali Hugo Boss XX kvepejau, tai gal 3 zmogenai isgyre  doh.gif  apskritai iki to senai buvau girdejus, kad skaniai kvepiu  unsure.gif

Man irgi kelis kart sake, kad malonus Hugo Boss XX kvapas, tik nesuprantu kuo jis patraukia, man paciai jis toks gana eilinis kvepiantis vandenelis be jokio charakterio, noriu greiciau sunaudoti:)
Atsakyti
Kaip tai be jokio charakterio? Jis daug kam patinka, ta prasme kas užuodžia, taigi turi kažką tokio, kas traukia. Pvz. mano vyras nori, kad jais kvepinčiausi kasdien ir visuomet rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandiena bendradarbę patraukė mano Crystal Noir. Ji tiesiog priėjo ir ėmė klausinėti.. sudėtinių dalių blink.gif bičių pikį ar ką ten mat užuodė ir ją tas "užvežė".. bet nepasakė, kad skaniai ar pan.kvepiu, tik pabrėžė, kad įdomus kvapas smile.gif
Atsakyti
Aš kai buvau pasikvėpinus su LACOSTE "PINK", tai kolega vakare parašė,kokias kvepalais kvėpinuos, nes atseit vos nenualpo darbe prie manęs priėjęs dėl nuostabaus kvapo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aikstinga: 13 lapkričio 2008 - 18:42
as siandien irgi sulaukiau komplimento kad labai skaniai kvepiu, o kvepejau DKNY zaliu obuoliuku blush2.gif net susigedau kai kolege paklause ar cia as taip skaniai kvepiu? blush2.gif
Atsakyti