Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(#Asta# @ 2007 12 11, 22:16)
Drįsčiau įsiterpti, kad dėl Lancome Hypnoze kaip tik šį savaitgalį gavau kelis komplimentus iš svetimų vyrų - kaip sakoma na vkus i svet- druzei net  tongue.gif O maniškiui jie irgi, kaip ir Dior Addict labai patinka  wub.gif

Aisku yra vyru, kuriems Lancome Hypnose labai patinka, bet as to dar nespejau patikrinti biggrin.gif , nes siuo metu esu dekrete ir retai kur nors isenu ax.gif
Atsakyti
[quote=F_A,2007 12 12, 09:04]
drinks_cheers.gif irnesakyk.gif Nu man jie ant odos visai fainai atsiskleidzia ax.gif
Papildyta:

O apie kuriuos Lempickos kalbi? EDP ar EDT? Del Lolitos EDP as daznai komplimentu susilaukiu drinks_cheers.gif
[/quote

apie EDP 4u.gif ir Escados edp
Atsakyti
Visad, tiek is vyru tiek is moteru, sulaukiu komplimentu kai pasikvepinu Chanel - Coco Mademoiselle edp.
Atsakyti
[quote=voveriuxe,2007 12 12, 21:22]
[quote=F_A,2007 12 12, 09:04]
drinks_cheers.gif irnesakyk.gif Nu man jie ant odos visai fainai atsiskleidzia ax.gif
Papildyta:

O apie kuriuos Lempickos kalbi? EDP ar EDT? Del Lolitos EDP as daznai komplimentu susilaukiu drinks_cheers.gif
[/quote

apie EDP 4u.gif ir Escados edp
[/quote]
drinks_cheers.gif abu jie liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 13, 11:42)
drinks_cheers.gif abu jie liuks thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
dar turiu MOSCHINO "Couture" EDP, bet po nestumo man jie kazkaip ne itin patinka, nors maniskiui patikdavo. o cacharel "eden" EDP, toks idomus kvapas, visai nieko wub.gif
o kazkada klube, vienas is paskos lakste, ir klausinejo: pasakyk, kas cia per kvepalai pas tave, jam nerealus buvo, man iegi jie wub.gif chopard"CASMIR"
http://img.perfume.c...ard-1007135.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 11, 17:55)
Antikomplimento dar neteko sulaukti, o komplimentu sulaukiu, kai kvepiu Givenchy Hot Couture  (su sitais gal dazniausiai), Lanvin ECLAT D’ARPEGE , kai turejau Kenzo L`EAU PAR KENZO,  Versace BRIGHT CRYSTAL (is kolegiu, o veliau 2 koleges nusibezdzioniavo doh.gif )

geras thumbup.gif , butent šituos kvapus ir aš turiu bigsmile.gif . Turbut musu skoniai vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 12 13, 12:53)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
dar turiu MOSCHINO "Couture" EDP, bet po nestumo man jie kazkaip ne itin patinka, nors maniskiui patikdavo.  o cacharel "eden" EDP, toks idomus kvapas, visai nieko  wub.gif
  o kazkada klube, vienas is paskos lakste, ir klausinejo: pasakyk, kas cia per kvepalai pas tave, jam nerealus buvo, man iegi jie  wub.gif chopard"CASMIR"
http://img.perfume.c...ard-1007135.jpg

Kasmyro kvapo nepamenu g.gif gal reiktu nuvaryt prisimint, ar ju dar buna ant musu lietuveles? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 13, 14:44)
Kasmyro kvapo nepamenu g.gif gal reiktu nuvaryt prisimint, ar ju dar buna ant musu lietuveles? rolleyes.gif

Nesenai juos maciau www.perfumit.lt. Anksciau Alioshka turejo, o kaip dabar nezinau.

Man jie isvis smilkalais kvepejo ax.gif Kai jais pasikvepindavau, nesulaukdavau nei vieno komplimento.
Atsakyti

as turejau ne is lt, nezinau blush2.gif
Atsakyti

as turiu smile.gif bet vyrui sake saldziai slyksti vanile, o man vanile ir smilkalai smile.gif
Atsakyti
Atšalo ir išsitraukiau pailsėjusį ALIEN, tai kolegos ištisai mane giria smile.gif
Atsakyti
O mano kolega siandien iejo i kabineta mojuodamas pries save ranka,sakau "kas yra?" o jis "moteriski kvepalai" blush2.gif
Atsakyti