Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Supergirl @ 2007 12 16, 16:37)
O midnight poison prie lengvesnių? mastau.gif Man jie tokie posunkiai, saldūs pasirodė.

Ne iš lengvųjų tikrai. Dėl saldumo mano nosiai jie nesaldūs, bet tikrai sunkoki. Iš Poison'ų nebent Pure Poison galima lengvu pavadint, ir tai dar klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 12 16, 17:37)
O vieną sykį ir aš apturėjau panašų atvejį. Atėjau į darbą, atsirakinau kabinetą, ir prisiminiau, kad pamiršau pasikvėpint ryte. Tai išsitraukiau bonką savo Agent provocateur ir pasipurškiau, dar debesėlį pasidariau hihihi.gif ir už minutės į kabinetą įlekia kolega (vyras), pasisveikino, padėjo man ant stalo papkę ir išėjo. Nieko nepasakė, aišku, bet jau nujaučiu, ką pagalvojo  biggrin.gif

Nieko jei bus proga as pasiruosus istardyt kolega ka jis apie juos masto..Nes net nesupratau ar jam nepatiko ar tiesiog jis juos pastebejo...
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 12 16, 17:37)
jooo, jis labai netgi į gaivesnius linkęs  biggrin.gif
O midnight poison prie lengvesnių? mastau.gif Man jie tokie posunkiai, saldūs pasirodė.

na jie nera lengvi, bet ir nepasirode saldus man visiskai g.gif . bazinese natose gal siek tiek to saldumo jauciasi. bet pradzia tai ten gryni citrusai. kvapas toks link vyrisku. pasakyciau, gaiviai sunkus biggrin.gif toms, kas nesizavi saldybemis, bet nori vakarinio kvapo su charakteriu. kaip rusiskam saite viena nuomone apie juos: "slishkom silnyi, slishkom tiazhelyi, slishkom "midnight"". as manau, kad i tai ir buvo taikyta... kiek galima izvelgt is reklamos. o poisonu ne vienu lengvu nera (tiesa, jau pamirsau, kaip kvepia tendre poison, bet cia nera kur pauostyt), visi tarnauja savo pavadinimui. labai norint galima butu prie lengvu priskirti nebent pure poison, kaip biologe sake, bet anie gana svaigus, todel irgi nelabai. gal greiciau jie sviesus, giedri, bet ne lengvi.
Atsakyti
Simtus kartu sulaukiu komplimentu, kai kvepinuosi Chanel Coco Medemoiselle. Ypac is vyru! ax.gif Kvepinuos toliau ir dzin man, kad jais kvepinas kas antra.. mirksiukas.gif panasiai yra su Chanel Chance.

Escada Magenetism vyrus is tiesu veikia lyg magnetas (daugeli). Pastaraji karta vienas vyras net susistabde, kad suzinotu, kokie tai kvepalai! Idomiausia, jog ir ivardino juos labai tiksliai..Sako:einu vienur, o nosi tempia priesinga kryptim-lyg magnetas! lotuliukas.gif

Ne karta moterys domejosi, kokie tai kvepalai, kai kvepejau Calvin Klein Euphoria.

Deja, ne karto neisgirdau komplimento del Calvin Klein in2you...nors man jie fantastiski! per menesi laiko nebera puses! Taip pat ipatingo demeso nesulauke ir armani mania bei guucci 2.

Darau isvada, jog dazniausiai zmones atkreipia demesi i astrius, saldzius ir stipri
us kvapus.
Nuomone is mano varpines ir patirties 4u.gif
Atsakyti
oi, truputi ne taip perskaciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 gruodžio 2007 - 18:34
QUOTE(katalike @ 2007 12 16, 19:31)
nenoriu taves nuvilti, bet man atrodo, kad oro vedavimas ranka pries nosi tikrai nereiskia susizavejimo blush2.gif

Kodel nuemiai nuo manes rozinius akinius? lotuliukas.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(MissGift @ 2007 12 16, 19:30)
Nuomone is mano varpines ir patirties 4u.gif

tie vyrai tai kaip mazi vaikai (gal jiems cia kaip afrodiziakai veikia). man kazkaip saldumas iskart asocijuojasi su saldumynais, todel puikiai sueina, kai norisi ko nors saldaus uzkast biggrin.gif bet nuolat kvepet 'valgomu' dalyku... blush2.gif schmoll.gif kazkaip man kvepalai turi kvepet maloniai, o ne skaniai. be to, su saldziais, matyt, sunkesnis variantas, kai 'padaugini', negu su lengvesniais, tai didesne rizika:] nors, aisku, kievienam savo
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2007 12 16, 19:30)
Simtus kartu sulaukiu komplimentu, kai kvepinuosi Chanel Coco Medemoiselle. Ypac is vyru! ax.gif  Kvepinuos toliau ir dzin man, kad jais kvepinas kas antra.. mirksiukas.gif panasiai yra su Chanel Chance.

O maniskis nekarta sake, jog po coco m. ant jo drabuziu lieka kazkosk alkoholio kvapas blink.gif Jam patinka Chance, o man nebe, maniau labai teisinga "pamaina" tai kur tau biggrin.gif
O siaip, kaip ir minijau, del coco begalo daug komplimentu, tas tiesa
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2007 12 16, 18:30)
Taip pat ipatingo demeso nesulauke ir armani mania bei guucci 2.
Priminei biggrin.gif
kai kvepinausi Armani 'Mania', net dvi kolegės domėjosi, kokiais kvepalais kvepiu. Sakė: labai jau skanūs rolleyes.gif
Dar kelios kažkada pasiteiravo, kai YSL Cinema buvau pasikvėpinus. Viena sakė, kad jai labai tas kvapas primena Armani 'Sensi', netgi paklausė, ar aš kartais ne jais kvepiu. Bet tų tai net nesu uosčius g.gif neįsivaizduoju, kas per kvapas.
Atsakyti
Na nezinau, man tai butu galas, jei kas ofise ryte pripurkstu Agent Provocateur ar Poison'u. Vakare dar pakenciu tuos kvapus, bet ryte, kai uosle dar jautri, tai noriu ciaudeti ir paskausta nuo ju galva. ph34r.gif
Atsakyti
vyras gyre siandien visa ryta, kad skaniai kvepiu (bvlgari omnia crystalline), nors dazniausiai jam pa barabanam mano kvepalai. o sisyk netgi paklause, kurie cia lotuliukas.gif paradoksas - man jie maziausiai emociju kelia is visu turimu
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 28, 22:13)
vyras gyre siandien visa ryta, kad skaniai kvepiu (bvlgari omnia crystalline), nors dazniausiai jam pa barabanam mano kvepalai. o sisyk netgi paklause, kurie cia lotuliukas.gif paradoksas - man jie maziausiai emociju kelia is visu turimu

O man jie patinka thumbup.gif
Atsakyti