Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Malena @ 2007 12 14, 14:27)
O mano kolega siandien iejo i kabineta mojuodamas pries save ranka,sakau "kas yra?" o jis "moteriski kvepalai" blush2.gif
tai čia jau kvepalai kažkieno jam nepatiko? Kokie, nežinai? biggrin.gif

Aš retokai susilaukiu komplimentų dėl kvepalų, maniškiui tai beveik visi mano kvepalai smirda biggrin.gif Tai jau iš jo išgirst pagyrų net nebesitikiu. Nebent kai nusipirksiu Dior midnight poison, nes tie tai jam patiko.
O kažkada iš vieno vyro esu susilaukus komplimentų dėl CK Euphorios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 12 15, 00:24)
nes tie tai jam patiko.

šitie geruliai ax.gif jau laukiu nesulaukiu ax.gif (tikiuosi, neprasidės jų masinis naudojimas doh.gif ) beje, vyras turbūt linkęs į gaivesnius, ane, jeigu jam šie patiko rolleyes.gif
Atsakyti
labai nemazai komplimentu sulaukiau pasikvepinus L'occitane white tea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 12 15, 10:35)
labai nemazai komplimentu sulaukiau pasikvepinus L'occitane white tea rolleyes.gif

Labai malonus, gaivus kvapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 12 15, 00:24)
tai čia jau kvepalai kažkieno jam nepatiko?  Kokie, nežinai? biggrin.gif

Mano blush2.gif Na as ten vienintele moteris kabinete ir minute pries jam ieinant buvau prie duru isjungti sviesos nes jau buvo sviesu.Kvepiu Jesus del Pozo "Halloween" rolleyes.gif
Gal tiesiog as ju padauginau,nes pati net neuzuodziau blush2.gif
Atsakyti
as daug komplimentu susilaukdavau kazkada kai kvepindavausi escada magnetism... nut ikras magnetas vyriskai uoslei buvo....o dabar daziausia su chanel chnce komplimentu girdziu, sake ne vienas kad skanus ir seksualus kvapas......
bet nei kart nesusilaukiau reakcijos pvz su champs elysees...negi jie tokie neiskirtiniai
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 15, 14:30)
as daug komplimentu susilaukdavau kazkada kai kvepindavausi escada magnetism... nut ikras magnetas vyriskai uoslei buvo....o dabar daziausia su chanel chnce komplimentu girdziu, sake ne vienas kad skanus ir seksualus kvapas......
bet nei kart nesusilaukiau reakcijos pvz su champs elysees...negi jie tokie neiskirtiniai

Isskirtiniai isskirtiniai, ka tie vyrai supranta? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 15, 20:45)
Isskirtiniai isskirtiniai, ka tie vyrai supranta? cool.gif

nieko turbut schmoll.gif
vyrai turbut guerlaino nesupranta dauguma
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 15, 22:33)
nieko turbut schmoll.gif
vyrai turbut guerlaino nesupranta dauguma

Is mano turimu Guerlain'u MB patinka tik Jardins de Bagatelle smile.gif I kitus reaguoja neutraliai smile.gif Bet ir nepeikia smile.gif
Atsakyti
o ka ten suprast:) man champs elysees irgi galetinai elementarus neissiskiriantis kvapas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 15, 21:54)
o ka ten suprast:) man champs elysees irgi galetinai elementarus neissiskiriantis kvapas blush2.gif

na nera sitas kvapas rekiantis ar erzinantis, paprastas svelnus ir lengvas......
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 15, 01:57)
šitie geruliai ax.gif jau laukiu nesulaukiu ax.gif (tikiuosi, neprasidės jų masinis naudojimas doh.gif ) beje, vyras turbūt linkęs į gaivesnius, ane, jeigu jam šie patiko rolleyes.gif
jooo, jis labai netgi į gaivesnius linkęs biggrin.gif
O midnight poison prie lengvesnių? mastau.gif Man jie tokie posunkiai, saldūs pasirodė.
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 13:18)
Mano blush2.gif  Na as ten vienintele moteris kabinete ir minute pries jam ieinant buvau prie duru isjungti sviesos nes jau buvo sviesu.Kvepiu Jesus del Pozo "Halloween" rolleyes.gif
Gal tiesiog as ju padauginau,nes pati net neuzuodziau blush2.gif
Čia tai geras biggrin.gif
O vieną sykį ir aš apturėjau panašų atvejį. Atėjau į darbą, atsirakinau kabinetą, ir prisiminiau, kad pamiršau pasikvėpint ryte. Tai išsitraukiau bonką savo Agent provocateur ir pasipurškiau, dar debesėlį pasidariau hihihi.gif ir už minutės į kabinetą įlekia kolega (vyras), pasisveikino, padėjo man ant stalo papkę ir išėjo. Nieko nepasakė, aišku, bet jau nujaučiu, ką pagalvojo biggrin.gif
Atsakyti