Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Parveze man Chanel Nr5 kvepalu, man tas kvapas toks skanu! O mano draugas pasake - o nee, kvepiniesi mano mociutes kvepalais!! (ANtikomplimentas manau g.gif )
As aisku neketiniu cia jam ipatingai pataikauti, kvepinsiuos toliau, bet is tikro - negi chanel nr5 asocijuojasi su pagyvenusiom moterimis?? Ar cia tik vienetiniai atvejai tokie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fieber @ 2010 03 09, 11:31)
Parveze man Chanel Nr5 kvepalu, man tas kvapas toks skanu! O mano draugas pasake - o nee, kvepiniesi mano mociutes kvepalais!! (ANtikomplimentas manau  g.gif )
As aisku neketiniu cia jam ipatingai pataikauti, kvepinsiuos toliau, bet is tikro - negi chanel nr5 asocijuojasi su pagyvenusiom moterimis?? Ar cia tik vienetiniai atvejai tokie? biggrin.gif

Na tokia jau visuomenės nuomonė, kad No5 brandžių moterų kvepalai, bet aš manau svarbiausia pačiai gerai jautis jais pasikvėpinus wub.gif

Žinoma, neįsivaizduoju šiuo kvapu kvepiančios merginos/ moters su sportiniais bateliais ir treningais, jiems turi būti atitinkama, klasikinė apranga rolleyes.gif
Atsakyti
Nilo sodai sulauke komplimento, sako "na kokie geri kvepalai tavo siandien" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 12 21, 23:07)
Sian kirpykloje sulaukiau komplimento  thumbup.gif  kvepejau 1881  wub.gif

kai tik pas MB mociute atvaziuojam, jei bunu pasikvepinus 1881, tai ji ima taip raukytis, lyg as s... smirdeciau blink.gif
Atsakyti
Parveze man Chanel Nr5 kvepalu, man tas kvapas toks skanu! O mano draugas pasake - o nee, kvepiniesi mano mociutes kvepalais!! (ANtikomplimentas manau  g.gif )

Bet jei jo močiutė tikrai chanel 5 kvėpinasi ir susirodė žmogui nei šos nei tas - na tipo jo močiutė sena, tu jauna , o kvepiat vienodai tongue.gif Gal tai pačios tikriausios asmeninės jo asociacijos, nes šiaip Chanel 5 absoliučiai universalūs kvepalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 16 kovo 2010 - 00:07

Man - tikrai taip biggrin.gif
Pamenu kai buvau kokių 6-7metų - senelis iš Chabarovsko parvežė Nr5 močiutei, tai jos buvo mėgstamiausi.... O ir šiaip man jie primena tuos pigius, rušiškus kvepalus iš kioskiuko kur kainuodavo kapeikas, kurių kvapai būdavo gėliniai (pakalnutės, lelijos, jazminai, rožės ir t.t.)
nesakau kad jie neskanūs, labai savotiški, tokie subtilūs ir moteriški. Jaunos panelės nelabai įsivaizduoju kvepiančios tuo kvapu... schmoll.gif Mano manymu - vyresnio amžiaus moteriškei - pats tas.
Sau tokių nepirkčiau, bet užuodus kitą asmenį - nesibjaurėčiau...

Aš komplimentų sulaukiau kvepėdama šiais (ir ne vieno komplimento)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 16, 15:22)
. O ir šiaip man jie primena tuos pigius, rušiškus kvepalus iš kioskiuko kur kainuodavo kapeikas...

Nu jau ne schmoll.gif . Chanel yra turtingi. Jiems reik pribrest biggrin.gif O pigus - fufliai pilstomi. Va jie smirdi pigiai.
Atsakyti
O as laaaaabai daug komplimentu susilaukiu, kai pasikvepinu La Prairie Midnight Rain wub.gif

user posted image
Atsakyti
grrrr... vakar testavau ant odos Histoires de parfums tuberose 3 animale (dievinu nisinius kvapus, populiariu nemegstu), o mama raukiasi ir klausia: kas cia taip vaistais kvepia?! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Nemazai demesio sulauke Thierry Muglier "Alien", sako veikia hipnotizuojanciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 03 16, 23:33)
Nu jau ne schmoll.gif . Chanel yra turtingi. Jiems reik pribrest  biggrin.gif O pigus - fufliai pilstomi. Va jie smirdi pigiai.

Bręsk kiek nori, jei nepatinka tai nepatiks amžinai schmoll.gif
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 17, 13:07)
O as laaaaabai daug komplimentu susilaukiu, kai pasikvepinu La Prairie Midnight Rain  wub.gif

user posted image

Man irgi jie wub.gif Labai noriu kūno losjono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 18, 17:14)
Man irgi jie  wub.gif  Labai noriu kūno losjono  ax.gif

O yra losjonas? g.gif
Atsakyti