Šian bendradarbis apie manuosius Wazamba pareiškė: kvepi, kaip Paryžiaus katedra. Manau, reik suprast kaip komplimentą...
QUOTE(straige @ 2010 04 13, 15:16)
kvepi, kaip Paryžiaus katedra.
ou džizes, užsižvengiau garsiai

Reikėtų temos "Ar tai komplimentas?" Man vakar pasakė, kad saldainiais kvepiu
Man
Saldainiais
Apie musytes (Feminite du Bois)
Bet pasakyta buvo giriamąja intonacija. Tai beveik naktį nemiegojau susipergyvenus ir šiandien užsivariau Harissa. Apie saldainius nieko neišgirdau. Išvis nieko neišgirdau

QUOTE(biologė @ 2010 04 13, 20:44)
Reikėtų temos "Ar tai komplimentas?" Man vakar pasakė, kad saldainiais kvepiu
Man
Saldainiais
Apie musytes (Feminite du Bois)
Bet pasakyta buvo giriamąja intonacija. Tai beveik naktį nemiegojau susipergyvenus ir šiandien užsivariau Harissa. Apie saldainius nieko neišgirdau. Išvis nieko neišgirdau 

Oj, Biologe, saldainis saldainiui nelygu. NepergyvEnk

QUOTE(Essential @ 2010 03 27, 16:39)
na šitie kvepalai tai man vaistais kvepia nors tu ką

Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 30, 22:02)
Na va, pasirodo kiek vyrų tiek ir nuomonių...man teko kaip tik pasikvėpinus Coco mademoiselle sulaukti antikomplimento
Draugas išsireiškė, kad jam tas kvapas tiesiog riečia nosį...ir dar drėbtelėjo - "kvepi kaip pagyvenusi moteris..kvepalai tiktų nebent mano močiutei"

nu skaniai kvepia tie kvepalai

QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 13:35)

Nėra kvepalų amžiaus grupėms, yra asmeninis kiekvieno žmogaus konkrečių kvepalų pojūtis. Coco Mademoiselle man asmeniškai yra visiškas kompotas, dovanojau juos savo draugės dukrai 19metų proga. Panelė buvo tiesiog sužavėta.

QUOTE(Smauglius @ 2010 04 16, 18:13)

Nėra kvepalų amžiaus grupėms, yra asmeninis kiekvieno žmogaus konkrečių kvepalų pojūtis. Coco Mademoiselle man asmeniškai yra visiškas kompotas, dovanojau juos savo draugės dukrai 19metų proga. Panelė buvo tiesiog sužavėta.

QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 17:13)

Na, jei pavadinimas būtų "Coco madamme", visiškai galima būtų sutikti, kad jie skirti "pagyvenusioms" tetoms, bet kad mamzelė turėtų būti 40-metė, nelabai įtikinama...
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 18:13)

Mėta - Jums pats pavadinimas Coco Mademoiselle nieko nesako?

Jau matau Straige pirma isreiske mano minti.

QUOTE(straige @ 2010 04 16, 19:17)
Na, jei pavadinimas būtų "Coco madamme", visiškai galima būtų sutikti, kad jie skirti "pagyvenusioms" tetoms, bet kad mamzelė turėtų būti 40-metė, nelabai įtikinama...
jėtus

QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 18:22)
Tai kad taip ir darom.

Pastaruoju metu kvepinuosi CD Addict. Siandien bendradarbe pasake, kad as kvepiu smilkalais, cituoju 'kvapas kaip baznycioj'.
Supratau, kad jai nelabai...