Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Šian bendradarbis apie manuosius Wazamba pareiškė: kvepi, kaip Paryžiaus katedra. Manau, reik suprast kaip komplimentą...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 04 13, 15:16)
kvepi, kaip Paryžiaus katedra.

ou džizes, užsižvengiau garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikėtų temos "Ar tai komplimentas?" Man vakar pasakė, kad saldainiais kvepiu blink.gif Man doh.gif Saldainiais doh.gif Apie musytes (Feminite du Bois) doh.gif Bet pasakyta buvo giriamąja intonacija. Tai beveik naktį nemiegojau susipergyvenus ir šiandien užsivariau Harissa. Apie saldainius nieko neišgirdau. Išvis nieko neišgirdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 04 13, 20:44)
Reikėtų temos "Ar tai komplimentas?"  Man vakar pasakė, kad saldainiais kvepiu  blink.gif  Man doh.gif  Saldainiais doh.gif  Apie musytes (Feminite du Bois) doh.gif Bet pasakyta buvo giriamąja intonacija. Tai beveik naktį nemiegojau susipergyvenus ir šiandien  užsivariau Harissa. Apie saldainius nieko neišgirdau. Išvis nieko neišgirdau lotuliukas.gif

Oj, Biologe, saldainis saldainiui nelygu. NepergyvEnk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2010 03 27, 16:39)
Komplimentas uz Shiseido " Zen"  cool.gif

na šitie kvepalai tai man vaistais kvepia nors tu ką unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 30, 22:02)
Na va, pasirodo kiek vyrų tiek ir nuomonių...man teko kaip tik pasikvėpinus Coco mademoiselle sulaukti antikomplimento  verysad.gif Draugas išsireiškė, kad jam tas kvapas tiesiog riečia nosį...ir dar drėbtelėjo - "kvepi kaip pagyvenusi moteris..kvepalai tiktų nebent mano močiutei"  verysad.gif  verysad.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif

nu skaniai kvepia tie kvepalai wub.gif bet jie ir yra skirti ne jaunoms panelėms,rekomenduoajami nuo 40metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 13:35)
bet jie ir yra skirti ne jaunoms panelėms,rekomenduoajami nuo 40metų smile.gif

lotuliukas.gif Jergutėliau, nu iš kur jūs tas nesąmones pešat? Iš Kristianos "gudriagalvių" konsultančių? doh.gif
Nėra kvepalų amžiaus grupėms, yra asmeninis kiekvieno žmogaus konkrečių kvepalų pojūtis. Coco Mademoiselle man asmeniškai yra visiškas kompotas, dovanojau juos savo draugės dukrai 19metų proga. Panelė buvo tiesiog sužavėta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 04 16, 18:13)
lotuliukas.gif  Jergutėliau, nu iš kur jūs tas nesąmones pešat? Iš Kristianos "gudriagalvių" konsultančių?  doh.gif
Nėra kvepalų amžiaus grupėms, yra asmeninis kiekvieno žmogaus konkrečių kvepalų pojūtis. Coco Mademoiselle man asmeniškai yra visiškas kompotas, dovanojau juos savo draugės dukrai 19metų proga.  Panelė buvo tiesiog sužavėta.  smile.gif

lotuliukas.gif oho kaip griežtai thumbup.gif LT negyvenu ir Krisianoje nesilankau tongue.gif o yra taip,kad Chanel yra dveji panašūs kvepalai tai Chanel chance jie yra lengvesni ir skiriami jaunesnio amziaus,o Coco Mademoiselle yra sunkesni todėl jie rekomenduojami brandesnio amziaus moterims(tik jau ne 19m.vaikams) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 17:13)
lotuliukas.gif oho kaip griežtai thumbup.gif LT negyvenu ir Krisianoje nesilankau tongue.gif o yra taip,kad Chanel yra dveji panašūs kvepalai tai Chanel chance jie yra lengvesni ir skiriami jaunesnio amziaus,o Coco Mademoiselle yra sunkesni todėl jie rekomenduojami brandesnio amziaus moterims(tik jau ne 19m.vaikams) 4u.gif

Na, jei pavadinimas būtų "Coco madamme", visiškai galima būtų sutikti, kad jie skirti "pagyvenusioms" tetoms, bet kad mamzelė turėtų būti 40-metė, nelabai įtikinama...
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 18:13)

Mėta - Jums pats pavadinimas Coco Mademoiselle nieko nesako? biggrin.gif

Jau matau Straige pirma isreiske mano minti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 16 balandžio 2010 - 17:19
QUOTE(straige @ 2010 04 16, 19:17)
Na, jei pavadinimas būtų "Coco madamme", visiškai galima būtų sutikti, kad jie skirti "pagyvenusioms" tetoms, bet kad mamzelė turėtų būti 40-metė, nelabai įtikinama...

jėtus doh.gif jūs kvepinkitės kuom tik norit lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta**: 16 balandžio 2010 - 17:40
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 18:22)
jėtus  doh.gif jus kvepinkitės kuom tik norit lotuliukas.gif  irnesakyk.gif

Tai kad taip ir darom. biggrin.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu kvepinuosi CD Addict. Siandien bendradarbe pasake, kad as kvepiu smilkalais, cituoju 'kvapas kaip baznycioj'. blink.gif Supratau, kad jai nelabai...
Atsakyti