Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia "lupti" vaiką?

vat esu ir per žandą gavus - nuo mamos - bet pati išprovokavau, sutino snukys, net į muzikalkę nevažiavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei man taip dukra pasakytų, tai tikriausiai reakcija būtų tokia pati blush2.gif
o vyras kiek suprantu irgi gerai gaudavo, ir spec diržiuką tam reikalui mama turėjo, bet anas brudas pasiutęs buvo, tai mamai ir nervų daug kainavo - nu bet užtai pagarba ir meilė ir rūpestis ir draugystė dabar.
Atsakyti
Labai juokinga tema, jūs tik pagalvokit : "Ar reikia lupti vaiką" biggrin.gif Reikia, reikia ir kuo daugiau. Kuo daugiau lupsit, tuo geresni bus vaikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, kad lupti. Mušti, spardyti, daužyti. Kuo daugiau, tuo geriau, nes kuo daugiau gaus, tuo geresnis vaikas bus. O jei netyčia užmuši, tai nieko tokio - nu toks tėvų auklėjimas. Ir išvis, kam mėtyt pinigus bokso kriaušei ar sporto salei, jei galima visą pyktį ir jėgą ant vaikų išliet...
Atsakyti
Manau, kad mušti vaikus negalima, ir tai turėtų tapti nediskutuotina. Juk jei gatvėje supikdys kokia nors mergina, niekas negali jos imti ir prilupti, jau vien dėl to, kad ją saugo įstatymai. Tai kuo nuosavas vaikas prastesnis už kažkokią nepažįstama praeivę? blink.gif Nebent norima vaikui įskiepyti "muša reikšia myli"...
Atsakyti
keisti komentarai g.gif blink.gif as apie Nuodemes pasisakymus.
Jei chebryte i tokias nuoruodas ziuri su pagieza, tai gal galima igeriau kitur pasireksti (ne mamu forume), nes manau kad daugeliui cia susirinkusiu mamu kantrybele tiesiog ant ribos ir cia tiesiog bando surast paguoda, pasiaiskinima, pasidalinima patirtimi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 12 02, 14:29)
Aišku, kad lupti. Mušti, spardyti, daužyti. Kuo daugiau, tuo geriau, nes kuo daugiau gaus, tuo geresnis vaikas bus. O jei netyčia užmuši, tai nieko tokio - nu toks tėvų auklėjimas. Ir išvis, kam mėtyt pinigus bokso kriaušei ar sporto salei, jei galima visą pyktį ir jėgą ant vaikų išliet...

Joo, juodas jumoras blink.gif bigsmile.gif Bet gal kai ką privers susimąstyt...
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2005 12 03, 19:29)
keisti komentarai g.gif  blink.gif  as apie Nuodemes pasisakymus.

Čia paprastas sarkazmas, manau, daugelis jau prpratę prie nuodėmės postų. Bent jau manęs nebešokiruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nihile @ 2005 12 03, 21:13)
Joo, juodas jumoras  blink.gif  bigsmile.gif Bet gal kai ką privers susimąstyt...

Vat butent mirksiukas.gif koks buvo Ryzulios postas, toks Nuodemes atsakas... smile.gif
Pritariu Ewitai: MUSTI VAIKU NEGALIMA IR TAI NEDISKUTUOTINA ax.gif Taigi... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ryžulia,2005 11 30, 16:07]
Labai juokinga tema, jūs tik pagalvokit : "Ar reikia lupti vaiką" biggrin.gif Reikia, reikia ir kuo daugiau. Kuo daugiau lupsit, tuo geresni bus vaikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote

Aha, uz koju ir i siena... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2005 11 08, 08:12)
hehe del kritimo parduotuveje, kazkur skaiciau vienas tetis panaudojo prijoma irgi krito ant zemes ir eme voliotis su vaiku. Tai vaikas  blink.gif nustebes atsistojo ir klausia: teti ka darai? O tetis, klausia, o tu ka darai?  thumbup.gif ir situacija pasibaige, daugioau nesikartojo..tik aisku, gal neuztektu man drasos taip daryti, laimei is viso tokiu dalyku vaikas nedare, nors kartais pasioziuoja parduotuveje, bet nesluoja grindu rekdamas.

Nereikia jokiu prijomu. Kai vaikas krinta ant zemes, reikia tiesiog iseiti is to kambario, kur jis yra, o jeigu tai ivyksta parduotuveje - tai tiesiog paeiti toliau ir apsimesti,kad nematot, apziurineti prekes ar kalbeti su kuo nors. Kai vaikas pamatys, kad nebera pries ka vaidinti - t.y. raitytis ant zemes ir klykti, tai ir nustos taip daryt. As jau dabar, kai mano spirga uzsikaprizija, pvz. kad neimu jos ant ranku, gulasi ant zemes ant pilvo ir ima verkti. Tai as tiesiog iseinu is to kambario. Uz keliu sekundziu verksmas liaujasi ir besisypsanti dukra ateina i ta kambari, kur as esu. Pabandykit - pamatysit.
Atsakyti
suprantu nuodemes pasisakymus
bet manau kad tas linkas gal tiesiog neteisingai ivardintas, visos vienareiksmiskai atsakytumes kad nereikia, tai gal geriau persivadinam-
"Kaip nelupti vaiko?" mirksiukas.gif
tada visos cia susirinkusios ismintes dalinsis patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikas labai neklauso tai kartais gauna per uzpakali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 04 gruodžio 2005 - 22:05