Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

Nemanau kad cia bus originalai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherykris @ 2008 01 01, 19:04)
as dirbu su kosmetika is duty free ir pati naudoju LANCOME HYPNOSE tusa. Labai geras tusas. ir nusiplauna gerai, netepa paakiu.
Papildyta:
Ir LANCOME HYPNOS tuso kaina patraukli 29 litai.  smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 01, 19:49)

Taigi ir sakau, man vyras duty free už 90 Lt pirko. Pas mus aišku parfume exprese galima už tiek pat nupirkti, bet man iš ten patikimiau ax.gif
O čia matot už 29 Lt blink.gif parduoda, tai vadinasi pirko dar pigiau blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 01, 19:54)
Taigi ir sakau, man vyras duty free už 90 Lt pirko. Pas mus aišku parfume exprese galima už tiek pat nupirkti, bet man iš ten patikimiau  ax.gif
O čia matot už 29 Lt  blink.gif parduoda, tai vadinasi pirko dar pigiau  blink.gif  blink.gif

kad ir duty free, ten vistiek nera jau taip baisiai pigu, kad galima butu perpardavinet lancome tusha uz tokia kaina.
tik nereikia cia forume kvaileliu ieskot tarp merginu. negrazu, fee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 31, 21:04)
Nusipirkau šiandien tušą COLLISTAR Supermascara Tridimensionale
Niekada negirdėjau atsiliepimų anei pati naudojau, bet rezultatai
geri. Jis storina, ilgina, riečia  wub.gif 

user posted image

user posted image

gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu naure blush2.gif
Atsakyti
Taigi, isbandziau Lancome toki tusa dvipusi unsure.gif Sarmoje, testeris atrode
sviezias, nenuterliotas bigsmile.gif taijauo TOOOOKS efektas jau tokio ilgio blakstienos
kad net kadienai netinka, pernelyg prabangiai atrodo, ilgos siaubingai, bet jau grazumelis, temasi visai normaliai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 09:30)
Taigi, isbandziau Lancome toki tusa dvipusi unsure.gif Sarmoje, testeris atrode
sviezias, nenuterliotas bigsmile.gif taijauo TOOOOKS efektas jau tokio ilgio blakstienos
kad net kadienai netinka, pernelyg prabangiai atrodo, ilgos siaubingai, bet jau grazumelis, temasi visai normaliai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

user posted image

O foto nebus? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherykris @ 2008 01 01, 19:04)
as dirbu su kosmetika is duty free ir pati naudoju LANCOME HYPNOSE tusa. Labai geras tusas. ir nusiplauna gerai, netepa paakiu.
Papildyta:
Ir LANCOME HYPNOS tuso kaina patraukli 29 litai.  smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 01, 19:06)
O kaip suprasti "dirbu su kosmetika is duty free"  blink.gif  ir kas
ten per tusas Hypnose uz tokia maza kaina? g.gif

Nugi ir raso, kad ne Hypnose, o Hypnos, kur kioskeliuose buna lotuliukas.gif O is tikruju tai idomu is kur TOKIOS kainos (nebent tikrai kioskiniai) blink.gif
Atsakyti
Foto nebus su tuo Lancome tušu, nes parduotuvėje pasidažiau vakare nusivaliau rolleyes.gif dar nepirkau cool.gif

Na o ten mano veizolai su COLLISTAR tušu įdėti aukščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 10:12)
Foto nebus su tuo Lancome tušu, nes parduotuvėje pasidažiau vakare nusivaliau rolleyes.gif dar nepirkau cool.gif

Na o ten mano veizolai su COLLISTAR tušu įdėti aukščiau  ax.gif

Aga, maciau, bet pas tave ir taip grazios blakstienos, manau bet koks tusas graziai ant ju atrodo blush2.gif
Atsakyti
Ačiukas blush2.gif ale va dar pribaiginėju Guerlain tušą tai truputį kukliau atrodo, beje jis ir linkęs nubėgti ir nutrupėti nors visai naujas duty free pirktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 10:26)
Ačiukas  blush2.gif ale va dar pribaiginėju Guerlain tušą tai truputį kukliau atrodo, beje jis ir linkęs nubėgti ir nutrupėti nors visai naujas duty free pirktas  doh.gif

Matyt tiesiog netinka rolleyes.gif As savuoju Diorshow kolkas patenkinta, tik pastebiu kad ima gana greit tirstet g.gif
Atsakyti