Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(F_A @ 2008 01 02, 12:30)
Matyt tiesiog netinka rolleyes.gif As savuoju Diorshow kolkas patenkinta, tik pastebiu kad ima gana greit tirstet g.gif

tai gerai - dazys dar ispudingiau, nes tankins labiau bigsmile.gif
Atsakyti
Bitute32 kad tavosios blakstienos toookios ilgos, kad ir papigiai tusa uzsitepus jos trodys kad su paciu geriusiu patepta, tikrai baltai pavydziu tokiu blakstienu blush2.gif
Atsakyti
Na vistiek žiūriu tušą, nes popigiai būna kad nubėga, galiukai nutrupa tada nekaip atrodo... ačiukas už komplimentą Indre blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 12:50)
Na vistiek žiūriu tušą, nes popigiai būna kad nubėga, galiukai nutrupa tada nekaip atrodo... ačiukas už komplimentą Indre  blush2.gif

na taip tusa visada maloniau tepti gera, bet cia tik taip sakau kad blakstienos idealios, jos pas tave nuo mazens tokios ilgos?
Ir ar ka tepi, kad pamaitintum jas? as nusipirkau ricinu alieju, jau sakiau tikrai tepsiu, deja... uzmirstu, o beto ir tas riebalas ant akiu man nelabai malonus... schmoll.gif
Atsakyti
Na mano čia paveldėtos iš tėčio ir močiutės ax.gif

Kai buvau maža kažkur tetas nugirdau kalbant kad jeigu plaukucius (ta prasme galvos plaukus) pakerpi tai jie atauga storesni, veslesni, o mano pluakai buvo plonoki mazos ir pavydedavau mergaitems ilgu storu kasu (kaip saknat moterys nuo mazumes nori buti gražios lotuliukas.gif ) tai as maza toks kad plaukus pati su zirklem sleivai kreivai apsikarpiau i kampa nulindus tai da pagalvojau kad blakstienos turbut irgi bus ilgesnes veslesnesjeigu jas pakirpsiu.....na ir ka....nusireziau blakstienas su manikiuro zirklutem iki pat odeles doh.gif lotuliukas.gif mama pakraupo pamacius savo vienturte grozio auka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na cia Off Topic vaikystes prisiminimai, manau visos mazes kokia nors grozio saviveikla uzsiiminejo vaikysteje lotuliukas.gif

O siaip buvo periodas kai ricina tepiau....gal kai 17-19 metu buvau....daugiau tai nieko nedariau rolleyes.gif siaip sveika naudoti salto spaudimo aliejus maistui turiu omeny, ypac linu semenu aliejuka ant salotyciu uzsipilti, arba kanapiu aliejus dar labai sveikas dalykas yra, jo buna sveiko maisto parduotuvelese, teko naudoti kai ranku oda buvo nukamuota egzemos berimu doh.gif tai va, ne tik kad oda isgyde aliejus ji valgant, bet ir plaukai taip spindejo, antakiai, blakstienos labai blizget pradejo, negaliu pasakyti ar tai ir ilgi itakoja, bet jas stiprina tai tikrai, taip kad merginos naudokite salto spaudimo aliejus maistui po kelis saukstelius perdien ir oda, plaukai bus grazus thumbup.gif

Indre, o su ricinos tepimu tai reikia atsargiai, reikia ant sepetuko kokios patept ir nusausinti servetele ir tuo likuciu kiek lieka ant sepetelio vos vos pacius galiukus patepti....nes labai nemalonu kai i akis prieina doh.gif

Beje patariu naudoti tokia veido bei akiu makiazo valymo priemone is Decleor firmos, joje yra nemazai esenciniu augaliniu aliejuku
kurie manau irgi maitina blakstienas valymo metu, na ir pakanka to, o dar va mano minetas COLLISTAR tusas blakstienu sudetyje turi ricinu aliejaus hidrogenizuoto, tai jis maitina blakstienas kai jus sau klapsite perdien akelem bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 02 sausio 2008 - 13:30
lotuliukas.gif cia tai geras lotuliukas.gif ko nepadarysi del grozio lotuliukas.gif bet kad blakstienas nusikirpti, tai neteko girdeti biggrin.gif bet ir ataugo, tikrai tikros grazuoles biggrin.gif

O to aliejus kur buna pirkti, taip ir buna uzrasyta salto spaudimo g.gif reiks tada butinai isigyti smile.gif
o su ricina, tai i akytes nepataikiau, tik tas riebalas toks uzteptas nelabai malonus, bet gal reiktu prisiversti, gal ka padetu smile.gif g.gif
Papildyta:
O kur galima isigyti Decleor ta makiazo valikli? ir kokia jo kaina? Nes tikrai tada jo noriu noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, tiek kanapiu, tiek linu semenu aliejuko galite rasti Totoriu gatveje, ten toks maziukas sulciu bariukas Sanga yra, tik reikia atidziai ziureti kad nepraeitumet, ten ir buna, o dar linu aliejuko rasit Operos vaistineje rodos, perku lietuviska, is prekybos centru pirktas cekiskas ar vokiskas linu aliejukas ne toks skanus schmoll.gif

Papildyta:
Decleor valiklis apie 70 litu, bet ilgam pakanka, jo buna Sarmoje ir Kristianoje, dar gerakaina yra braskese thumbup.gif
Atsakyti
Mano tetos klasiokė mokykloj irgi buvo nusirėžusi blakstienas - po to porą mėnesių paslapčiom per pamokas su ricinos aliejum tepliodavosi pirštu, kad greičiau ataugtų biggrin.gif
Atsakyti
Nukirpus blakstienas jos auga 2-3 menesius, nukirptoji neaitauga o iskrenta ir vietoj jos auga nauja iki tiek kiek genuose uzkoduota, taciau vistik tepamos priemones padeda, jos pasidaro storesnes, zvilgancios ir tusas graziau tepasi, mano viena drauge kuri labai ilgai tepe tikrai tai pajuto , pats plaukelis kokybiskesnis, tada ir tiek tankinti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 02, 10:30)
Matyt tiesiog netinka rolleyes.gif As savuoju Diorshow kolkas patenkinta, tik pastebiu kad ima gana greit tirstet g.gif

Kur pirkot ta tusa?Kaip tik ji dabar noriu uzsisakyti,nezinau kas per spalva Chesnut ir ar normalu pirkti uz 28dolerius?
Atsakyti
Nors ne manęs klausei, ale Chesnut kažkas rudo bigsmile.gif
o čū USD už tą tušą normali kaina, Krsitutėje ar Sarmutėje būtų brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 20:31)
Nors ne manęs klausei, ale Chesnut kažkas rudo bigsmile.gif
o čū USD už tą tušą normali kaina, Krsitutėje ar Sarmutėje būtų brangiau doh.gif

Va as ir zinau,kad kazkas rudo,bet galvojau,gal kas turi ta spalva,ar normali ruda,kad nebutu kokia ryza biggrin.gif O taip atsiliepimai apie ji geri,ar ne?Nes Lancome isbandzius vos ne visus esu,ir nei vienas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti