Na mano čia paveldėtos iš tėčio ir močiutės
Kai buvau maža kažkur tetas nugirdau kalbant kad jeigu plaukucius (ta prasme galvos plaukus) pakerpi tai jie atauga storesni, veslesni, o mano pluakai buvo plonoki mazos ir pavydedavau mergaitems ilgu storu kasu (kaip saknat moterys nuo mazumes nori buti gražios

) tai as maza toks kad plaukus pati su zirklem sleivai kreivai apsikarpiau i kampa nulindus tai da pagalvojau kad blakstienos turbut irgi bus ilgesnes veslesnesjeigu jas pakirpsiu.....na ir ka....nusireziau blakstienas su manikiuro zirklutem iki pat odeles

mama pakraupo pamacius savo vienturte grozio auka
Na cia Off Topic vaikystes prisiminimai, manau visos mazes kokia nors grozio saviveikla uzsiiminejo vaikysteje
O siaip buvo periodas kai ricina tepiau....gal kai 17-19 metu buvau....daugiau tai nieko nedariau

siaip sveika naudoti salto spaudimo aliejus maistui turiu omeny, ypac linu semenu aliejuka ant salotyciu uzsipilti, arba kanapiu aliejus dar labai sveikas dalykas yra, jo buna sveiko maisto parduotuvelese, teko naudoti kai ranku oda buvo nukamuota egzemos berimu

tai va, ne tik kad oda isgyde aliejus ji valgant, bet ir plaukai taip spindejo, antakiai, blakstienos labai blizget pradejo, negaliu pasakyti ar tai ir ilgi itakoja, bet jas stiprina tai tikrai, taip kad merginos naudokite salto spaudimo aliejus maistui po kelis saukstelius perdien ir oda, plaukai bus grazus
Indre, o su ricinos tepimu tai reikia atsargiai, reikia ant sepetuko kokios patept ir nusausinti servetele ir tuo likuciu kiek lieka ant sepetelio vos vos pacius galiukus patepti....nes labai nemalonu kai i akis prieina

Beje patariu naudoti tokia veido bei akiu makiazo valymo priemone is
Decleor firmos, joje yra nemazai esenciniu augaliniu aliejuku
kurie manau irgi maitina blakstienas valymo metu, na ir pakanka to, o dar va mano minetas
COLLISTAR tusas blakstienu sudetyje turi ricinu aliejaus hidrogenizuoto, tai jis maitina blakstienas kai jus sau klapsite perdien akelem