Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

Na cia paziurek, matosi spalva, bet gali buti ne visai tamsi ruda, galu gale nueik i Kristiana ar Sarma ir rasi ta spalva ir bus aisku

http://us.strawberry.......07&goChar=C

Atsakyti
baigėsi manasis YSL verysad.gif Bet dabar galvoju gal kokį kitą pabandyt..? ax.gif Gal yra YSL mėgėjų, kurioms dar ir kažkoks kitas tušas patiko? Gal žinot bent panašu jūsų nuomone tušą į YSL? 4u.gif
Atsakyti
man i YSL panasus MF mastrepriece
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit tušą biggrin.gif

Dabar turiu Lancome Hypnose. DAr patiko Dior Maximeys ir Lancome Fenicils rodos taip parašiau.

Noriu, kad storintų, ilgintų ir gal parietų kiek (bet nebūtinai) ir svarbiausia NESULIPDYTŲ. KAd blakstienos minštos ir purios atrodytų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 03, 20:27)
Merginos, rekomenduokit tušą  biggrin.gif

Dabar turiu Lancome Hypnose. DAr patiko Dior Maximeys ir Lancome Fenicils rodos taip parašiau.

Noriu, kad storintų, ilgintų ir gal parietų kiek (bet nebūtinai) ir svarbiausia NESULIPDYTŲ. KAd blakstienos minštos ir purios atrodytų  bigsmile.gif

As irgi po "Lancome Hypnose" kazko geriau ieskojau, bet nepavyko, todel grizau vel prie jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 18:29)
As irgi po "Lancome Hypnose" kazko geriau ieskojau, bet nepavyko, todel grizau vel prie jo  bigsmile.gif

Man diorshow labiau nei hypnose patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 03, 20:31)
Man diorshow labiau nei hypnose patiko  4u.gif

O as jau bijojau toliau eksperimentuot, nes kiek bandziau, nieko uz "Hypnose" mano blakstienoms geriau nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 19:35)
O as jau bijojau toliau eksperimentuot, nes kiek bandziau, nieko uz "Hypnose" mano blakstienoms geriau nebuvo  bigsmile.gif

Man dar YSL ir Shisheido įdomūs.... Ir Este Lauder g.gif: O kaip Chanel tušai?
O gal kas nors MAC kokį bandė tušą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 03 sausio 2008 - 18:52
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 01:29)
baigėsi manasis YSL  verysad.gif Bet dabar galvoju gal kokį kitą pabandyt..?  ax.gif Gal yra YSL mėgėjų, kurioms dar ir kažkoks kitas tušas patiko?  Gal žinot bent panašu jūsų nuomone tušą į YSL? 4u.gif

MF 2000 Calorie Dramatic Look smile.gif

jadzka, YSL rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 03, 20:51)
Man dar YSL ir Shisheido įdomūs.... Ir Este Lauder g.gif: O kaip Chanel tušai?
O gal kas nors MAC kokį bandė tušą?

'Chanel Inimatable" meginuka turejau - labai patiko, ypac, kai apdziuvo pats tusas kiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 19:06)
'Chanel Inimatable" meginuka turejau - labai patiko, ypac, kai apdziuvo pats tusas kiek  bigsmile.gif

as turiu inimitable ir esu juo patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 03, 20:03)
MF 2000 Calorie Dramatic Look  smile.gif

jadzka, YSL rekomenduoju  bigsmile.gif

Kurį YSL'o ?
Vieans yra su tokiu siauru guminiu šepetuku, tai tą bandžius esu kartą....
Atsakyti