Na cia paziurek, matosi spalva, bet gali buti ne visai tamsi ruda, galu gale nueik i Kristiana ar Sarma ir rasi ta spalva ir bus aisku
http://us.strawberry.......07&goChar=C
baigėsi manasis YSL
Bet dabar galvoju gal kokį kitą pabandyt..?
Gal yra YSL mėgėjų, kurioms dar ir kažkoks kitas tušas patiko? Gal žinot bent panašu jūsų nuomone tušą į YSL?

QUOTE(jadzka @ 2008 01 03, 20:27)
Merginos, rekomenduokit tušą
Dabar turiu Lancome Hypnose. DAr patiko Dior Maximeys ir Lancome Fenicils rodos taip parašiau.
Noriu, kad storintų, ilgintų ir gal parietų kiek (bet nebūtinai) ir svarbiausia NESULIPDYTŲ. KAd blakstienos minštos ir purios atrodytų

Dabar turiu Lancome Hypnose. DAr patiko Dior Maximeys ir Lancome Fenicils rodos taip parašiau.
Noriu, kad storintų, ilgintų ir gal parietų kiek (bet nebūtinai) ir svarbiausia NESULIPDYTŲ. KAd blakstienos minštos ir purios atrodytų

As irgi po "Lancome Hypnose" kazko geriau ieskojau, bet nepavyko, todel grizau vel prie jo

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 18:29)
As irgi po "Lancome Hypnose" kazko geriau ieskojau, bet nepavyko, todel grizau vel prie jo 

Man diorshow labiau nei hypnose patiko

QUOTE(Ferrari @ 2008 01 03, 20:31)
O as jau bijojau toliau eksperimentuot, nes kiek bandziau, nieko uz "Hypnose" mano blakstienoms geriau nebuvo

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 19:35)
O as jau bijojau toliau eksperimentuot, nes kiek bandziau, nieko uz "Hypnose" mano blakstienoms geriau nebuvo 

Man dar YSL ir Shisheido įdomūs.... Ir Este Lauder

O gal kas nors MAC kokį bandė tušą?
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 01:29)
baigėsi manasis YSL
Bet dabar galvoju gal kokį kitą pabandyt..?
Gal yra YSL mėgėjų, kurioms dar ir kažkoks kitas tušas patiko? Gal žinot bent panašu jūsų nuomone tušą į YSL? 

MF 2000 Calorie Dramatic Look

jadzka, YSL rekomenduoju

QUOTE(jadzka @ 2008 01 03, 20:51)
Man dar YSL ir Shisheido įdomūs.... Ir Este Lauder
: O kaip Chanel tušai?

'Chanel Inimatable" meginuka turejau - labai patiko, ypac, kai apdziuvo pats tusas kiek

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 03, 19:06)
'Chanel Inimatable" meginuka turejau - labai patiko, ypac, kai apdziuvo pats tusas kiek 

as turiu inimitable ir esu juo patenkinta

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 03, 20:03)
Kurį YSL'o ?
Vieans yra su tokiu siauru guminiu šepetuku, tai tą bandžius esu kartą....