Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Apvalute @ 2008 01 10, 15:36)
... O del pabodimo - tai man taip nebuna, jeii tinka - tai su malonumu ir naudoju ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif geras daiktas man niekada nepabosta schmoll.gif biggrin.gif o jei jau netinka ir nepatinka tai ir nenaudoju schmoll.gif taip kaip ir patogus rūbas,kad išlyst negali... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2008 01 09, 22:41)
Tarkim Diorshow blakstienos atrodo taip pat labai graziai, priduoda jis daugiau tankumo nei ilgio, taciau nepadaro tokiu juodu ir ryskiu akiu kaip Virtuose.

Pritariu, Diorshow pirmasis tusas, kuris kaip mat pasidare tirstas, pradejo dziuti... Praktiskai galima sakyt, kad normaliai daziausi 2 sav...

o man taip tik diorshow lb graziai ilgina, ir tankina bigsmile.gif virtuose siek tiek palipina blakstienas unsure.gif ir tikrai maziau ilgina nei diorshow.
ziuresiu, kada jis man prades tirstet unsure.gif jei ne taip greit, kaip Jus cia visos pranasaujat, tada jis bus man vienas is geriausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 11, 16:55)
o man taip tik diorshow lb graziai ilgina, ir tankina  bigsmile.gif

man nei ilgina, nei tankina. Na, dažo, kažkaip, neblogai, bet už tokią kainą... užtai ant viršaus pasidažius MF masterpiece max vaizdas visai kitoks, ištankina blakstienas, gražu wub.gif Vienas geriausių mano turėtų tušų, tik kad džiūsta greitai.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 11, 17:55)
o man taip tik diorshow lb graziai ilgina, ir tankina  bigsmile.gif virtuose siek tiek palipina blakstienas  unsure.gif ir tikrai maziau ilgina nei diorshow.
ziuresiu, kada jis man prades tirstet  unsure.gif jei ne taip greit, kaip Jus cia visos pranasaujat, tada jis bus man vienas is geriausiu  rolleyes.gif

esu turejusi diorshow tai patiko daze pakankamai graziai tik ryskumo truko, na o dziuti pradejo gal po kokiu 2-3 menesiu... siaip greiciausiai sudziuvo is mano turetu tusu HR lash queen kazkur po 1.5 savaites, jauciu ant pasenusio uztaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 11, 17:08)
Na, dažo, kažkaip, neblogai, bet už tokią kainą... užtai ant viršaus pasidažius MF masterpiece max vaizdas visai kitoks, ištankina blakstienas, gražu  wub.gif  Vienas geriausių mano turėtų tušų, tik kad džiūsta greitai.

hm... vis ruosiuos masterpiece max isbandyti. nes jau cia tokia gera reklama forume merginu padaryta biggrin.gif
Atsakyti
Baigiasi mano masterpiece max, bet kito tokio nenoriu, dabar pastebejau kad pasidazius man truputi persti akis kuri laika.. Gal kad tusas sensta as kas cia..
O ka galetumet pasiulyt? Is tikro net nejauku kai visos tik YSL, Dior ar Lancome naudoja.. doh.gif kol kas kazko truputi pigiau ieskau, 50-60litu galetu buti ax.gif Norisi kad neteptu ir nesunkiai nusivalytu. Radau isparduotuveje clinique high impact mascara, kazin kaip jis?
Man labiausiai reiketu, kad pailgintu ir pariestu tusas, bet galetu ir gal naturaliai atrodyti, nebutinas didelis ryskumas ax.gif
O isadora tusai? kiek forume radau tai susidariau ispudi kad jie nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 12, 14:18)
Baigiasi mano masterpiece max, bet kito tokio nenoriu, dabar pastebejau kad pasidazius man truputi persti akis kuri laika.. Gal kad tusas sensta as kas cia..
O ka galetumet pasiulyt? Is tikro net nejauku kai visos tik YSL, Dior ar Lancome naudoja..  doh.gif kol kas kazko truputi pigiau ieskau, 50-60litu galetu buti  ax.gif Norisi kad neteptu ir nesunkiai nusivalytu. Radau isparduotuveje clinique high impact mascara, kazin kaip jis?
Man labiausiai reiketu, kad pailgintu ir pariestu tusas, bet galetu ir gal naturaliai atrodyti, nebutinas didelis ryskumas  ax.gif
O isadora tusai? kiek forume radau tai susidariau ispudi kad jie nelabai  unsure.gif

Turėjau prieš tai Masterpiece Max, dabar turiu Maybelline Lash Stylist, kur su šukytėm, tai labiau patinka už Max, nes geriau pariečia ir lengviau išsišukuoja blakstienos. Iš pradžių atrodo, kad daug košės užsineša ant blakstienų, bet kelis kartus pašukavus šukytės lieka švarios ir labai gražiai atsiria. Dar patiko, kad lengviau padažyti prie pat šaknų bigsmile.gif Kol kas netepa, ko nepasakyčiau apie Max schmoll.gif Dėl nusivalymo nežinau, nes aš su veido prausikliu nuplaunu, tai tikrai problemų nesukelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 12, 16:31)
Turėjau prieš tai Masterpiece Max, dabar turiu Maybelline Lash Stylist, kur su šukytėm, tai labiau patinka už Max, nes geriau pariečia ir lengviau išsišukuoja blakstienos. Iš pradžių atrodo, kad daug košės užsineša ant blakstienų, bet kelis kartus pašukavus šukytės lieka švarios ir labai gražiai atsiria. Dar patiko, kad lengviau padažyti prie pat šaknų  bigsmile.gif  Kol kas netepa, ko nepasakyčiau apie Max  schmoll.gif  Dėl nusivalymo nežinau, nes aš su veido prausikliu nuplaunu, tai tikrai problemų nesukelia  ax.gif

O man Lash stylist nepatiko schmoll.gif Vos sunaudojau idejusi kita sepeteli i tutele.

Cia offtopic, bet kaip jus sugebate su veido valikliu nuplauti tusa? taigi visas veidas nubega tusu, patenka i akis, grauzia, su pirstais blakstienas trinate? as niekaip sito nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 12, 14:45)
O man Lash stylist nepatiko schmoll.gif  Vos sunaudojau idejusi kita sepeteli i tutele.

Cia offtopic, bet kaip jus sugebate su veido valikliu nuplauti tusa? taigi visas veidas nubega tusu, patenka i akis, grauzia, su pirstais blakstienas trinate? as niekaip sito nesuprantu doh.gif

Aš irgi bijojau to šepetėlio, dėl to tik dabar pirmą kartą nusipirkau biggrin.gif Bet va sugebėjau pasidažyt bigsmile.gif

Plaunant prausikliu tikrai visas veidas nenubėga tušu tongue.gif Aš pirmiausiai numuiluoju visą veidą, o paskui pamuiluoju akis, blakstienas labai švelniai su pirštais patrinu ir puikiai nusiplauna bigsmile.gif Akių negraužia, nes užsimerkusi būnu biggrin.gif Tiesa, ne visi prausikliai gerai nuplauna tušą, bet plaunant su prausikliu man reikia mažiau vargti ir tampyti odą aplink akis, nei valant su specialiu valikliu ir vata. Kad ir kiek to valiklio ant vatos pilčiau, kad ir kiek laikyčiau, vis tiek tenka trinti, o trinti aš nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 12 sausio 2008 - 15:17
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 12, 15:17)
[color=yellow]Plaunant prausikliu tikrai visas veidas nenubėga tušu  tongue.gif

Ar aš viena čia veidą ir akis valau ir tam ir skirtu pieneliu? g.gif Nusiperku už 5lt rusišką pienelį, nei man akių graužia, o ir veidą puikiai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 12, 15:27)
Ar aš viena čia veidą ir akis valau ir tam ir skirtu pieneliu?  g.gif  Nusiperku už 5lt rusišką pienelį, nei man akių graužia, o ir veidą puikiai nuvalo  smile.gif

Mano oda ir taip riebi, tai visai nupuštų nuo pienelio doh.gif Pienelis akių ir man negraužia, tik zulinti paakius tenka, nuo ko ir raukšlės anksčiau aplanko rolleyes.gif Nu bet kiekvienam savi prioritetai ax.gif
Atsakyti
o tas AA prausiklis irgitaip istirpdo tusa? nes as megstu jo prikrauti daug, tai po to vien blakstienas valau kokias 4-5 min., kai veidui uztenka 1 min. doh.gif
Atsakyti