Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

cia naujiena g.gif gal kas bandet jau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 01 14, 10:26)
cia naujiena  g.gif  gal kas bandet jau
user posted image

tai kad cia ne naujiena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 14, 10:40)
smile.gif aij smile.gif

Dabar dar apie YSL Faux Cils galiu papasakot ax.gif
va nepatiko smile.gif Na vienintelis geras dalykas ką jis daro: Tai pariečia blakstienas. o daugiau,,... tai nieko gero, tiesiog siūliukai ir vsio. Nežinau, bandysiu dar jį prisijaukint, bet nelabai tikiu. Aišku, pakuotė tikrai graži smile.gif
Nors... jei norisi labai dieninio varianto ir vos vos padažytų blakstienų tai gal ir tinka smile.gif

Skaitau ir nesuprantu ar apie ta pati YSL Faux cils kalbama blink.gif Siaip YSL Faux Cils, blakstienas ypatingai storina, jas siek tiek pailgina, pariecia, bet bendras, vaizdas uztepus kelis sluoksnius gaunasi tikrai sunkus. Apie tepima ant virsaus kito tuso, net negali buti kalbos, nes tada blakstienu neatmerktum nuo svorio lotuliukas.gif Su juo gaunasi tikrai sodrus, vakarinis variantas. Tarsi netikros blakstienos. Jo minusas - greitas sudziuvimas. Ir sis minusas galetu buti tik vienintelis pateisinimas sio Jadzkos posto g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 15, 23:29)
Skaitau ir nesuprantu ar apie ta pati YSL Faux cils kalbama  blink.gif  Siaip  YSL Faux Cils, blakstienas ypatingai storina, jas siek tiek pailgina, pariecia, bet bendras, vaizdas uztepus kelis sluoksnius gaunasi tikrai sunkus. Apie tepima ant virsaus kito tuso, net negali buti kalbos, nes tada blakstienu neatmerktum nuo svorio  lotuliukas.gif Su juo gaunasi tikrai sodrus, vakarinis variantas. Tarsi netikros blakstienos. Jo minusas - greitas sudziuvimas. Ir sis minusas galetu buti tik vienintelis pateisinimas sio Jadzkos posto  g.gif  bigsmile.gif

Kalbam apie ta pati, mano blakstienu jisai storu irgi nepadaro, deja...
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 16, 00:29)
Skaitau ir nesuprantu ar apie ta pati YSL Faux cils kalbama  blink.gif  Siaip  YSL Faux Cils, blakstienas ypatingai storina, jas siek tiek pailgina, pariecia, bet bendras, vaizdas uztepus kelis sluoksnius gaunasi tikrai sunkus. Apie tepima ant virsaus kito tuso, net negali buti kalbos, nes tada blakstienu neatmerktum nuo svorio  lotuliukas.gif Su juo gaunasi tikrai sodrus, vakarinis variantas. Tarsi netikros blakstienos. Jo minusas - greitas sudziuvimas. Ir sis minusas galetu buti tik vienintelis pateisinimas sio Jadzkos posto  g.gif  bigsmile.gif

Nu tikriasuia apie tą patį... nes tikrai man jis netiko schmoll.gif:

QUOTE(F_A @ 2008 01 16, 10:08)
Kalbam apie ta pati, mano blakstienu jisai storu irgi nepadaro, deja...

drinks_cheers.gif
Bent kokiu atveju sekantis pirkinys bus Hypnose ir vsio.

Merginos, kažkaip jaučiu, kad suprastėjo mano blakstienytės smile.gif ką su jom daryt?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 16, 09:25)

Merginos, kažkaip jaučiu, kad suprastėjo mano blakstienytės smile.gif ką su jom daryt?

Gerbti ir mylėti, pabandyk kokiu ricinos aliejuku pateplioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 16, 10:27)
Gerbti ir mylėti, pabandyk kokiu ricinos aliejuku pateplioti  4u.gif

O gal kas efektyviau yra?
Kaip ten tas Dzintars balzamas?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 16, 10:43)
O gal kas efektyviau yra?
Kaip ten tas Dzintars balzamas?

Del YSL vistiek man kazkas neaisku g.gif Nes turejau du kartus, abu puikiai storino iki kol sudziuvo. Daziau ne tik savas blakstienas, bet ir draugems - tikrai visoms storino g.gif
Dzintars balzamas neblogas, as juo antakius pasukuoju, bet blakstienoms, kazkaip ricina geriau patinka, bent jau manosioms, tik kad alergizuoja doh.gif O kaip del Artdeco priemones, skaiciau kad i sudeti ieina ricina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 16 sausio 2008 - 10:52
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 16, 11:49)
Del YSL vistiek man kazkas neaisku  g.gif  Nes turejau du kartus, abu puikiai storino iki kol sudziuvo. Daziau ne tik savas blakstienas, bet ir draugems - tikrai visoms storino  g.gif
Dzintars balzamas neblogas, as juo antakius pasukuoju, bet blakstienoms, kazkaip ricina geriau patinka, bent jau manosioms, tik kad alergizuoja  doh.gif  O kaip del Artdeco priemones, skaiciau kad i sudeti ieina ricina  g.gif

Reiktų ir man panadyt tą riciną ax.gif Nu va keista, kad man nestorina... nors... Matai, jei 20 kartų šukuočiau blaksitenas, tai gal ir padažytų.... Bet šiaip tai geresnis efektas Lancome Hypnose'o.

Tiksliau ricinos turiu, ale.... nenoriu teptis su ja....
Atsakyti
man visi tusai ka tik nupirkti nedazo graziai. Paguli pas mane 1-2 men., tada jau ima dazyti super thumbup.gif -sutirsteja siek tiek. Na, ir per kokius 8-9 men. damusu jau biggrin.gif Man kitaip nei daugeliui - niekad tuso nesu ismetusi jo nepabaigusi. Tai vat. YSL pas mane jau geras menuo, jau ima geriau dazyti biggrin.gif
O Loreal architect siandien pabandziau - tai jau galima naudoti. Tik du k. perbraukiau, o blakstienos kaip dirbtines. O planavau darytis tik naturalu makiaza. Vel draugas atvaziaves sakys, kad "ne i baliu einame":D
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 16, 23:26)
pastebėjau, kad ant Mary Kay kosmetikos pasinešus  mirksiukas.gif  Per visas temas  rolleyes.gif

aga..ar tik nebus platintoja..? g.gif
Atsakyti
aha, as taip pat pastebejau, kad kiekvienoj temoj jos pasisakymai apie Mary Kay produktus ir kokie jie nuostabus lotuliukas.gif turbut, kad platintoja, juk pelnas nuo kiekvieno parduoto produkto 40 proc., o si kosmetika tikrai nepigi cool.gif
Atsakyti