Nusipirkau visgi artdeco tusa, rytoj isbandysiu

Nenorejau nei maybellino, nei lumene nei nivea pirkt. Lumene beje labai sunkiai nusivalo man
O beje labai idomiai sarmoje man buvo
Apvaiksciojau stendus, priejo konsultante. Sakau ieskau tuso, noreciau arba is artdeco arba is isadoros kurio nors, gal ka parekomenduotumet? O ji sako tai gal is maybelline pabandykit.. (vat ir sakyk tu kad ne pagal ruba sprendzia apie zmogu

) Sakau nea, nenoriu nei maybellino nei lorealio. Tai pradejo max factor siulyt. Sakau as ta naujausia turiu, bet man persti akis pasidazius

Bet vistiek nuveda prie max factor stendo, rodo masterpiece max. Sakau sita ir turiu. Tada siulo 2000 calorie, sako 9 mililitrai, ilgam uzteks, na gali but rizika jei jau vienas alergizavo, bet gal kokiu nauju medziagu idejo i masterpiece, ir todel taip. Dar karta sakau- bet girdejau kad artdeco geri tusai

nu siaip ne taip nuejom iki artdeco stendo, ten keleta pasiule, as tik prizvelgiau kad ilgina ir purina blakstienas ir ciupau

ir kaina tik 35 litai

o turis 10,5ml, net daugiau negu reikia
Tai va isejau taip ir nesupratus, kodel jei prasau vieno, siulo visai kita.. Isadoros visai neminejo niekaip.
O artdeco ir neprasuktas tikrai, ir bekvapis, ir jautrioms akims tinka, nu tikiuos kad nenusivilsiu