Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(leliux @ 2008 01 12, 12:29)
hm... vis ruosiuos masterpiece max isbandyti. nes jau cia tokia gera reklama forume merginu padaryta  biggrin.gif

bet masterpiece max yra keliu rushiu? ar cia jau ash visai kvankt? man labai sunku susigaudyt tarp tu MF tushu blush2.gif Ash dabar turiu MF 2000 calorie dramatic look, visai patinka smile.gif

Ash irgi veida plaunu su prausikliu ir man tusas nusiplauna normaliai, nes neturedavau kantrybes tusha su pieneliu valyt, per daug vargo man ir vis tiek normaliai nenuvalydavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 12, 15:34)
o tas AA prausiklis irgitaip istirpdo tusa? nes as megstu jo prikrauti daug, tai po to vien blakstienas valau kokias 4-5 min., kai veidui uztenka 1 min. doh.gif

Tai viena iš priežasčių dėl ko AA prausiklis man patinka bigsmile.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 01 12, 15:36)
bet masterpiece max yra keliu rushiu? ar cia jau ash visai kvankt? man labai sunku susigaudyt tarp tu MF tushu  blush2.gif Ash dabar turiu MF 2000 calorie dramatic look, visai patinka smile.gif

Ash irgi veida plaunu su prausikliu ir man tusas nusiplauna normaliai, nes neturedavau kantrybes tusha su pieneliu valyt, per daug vargo man ir vis tiek normaliai nenuvalydavau  schmoll.gif

Yra Masterpiece (jis būna auksinėje pakuotėje) ir Masterpiece Max (juodoje pakuotėje), daugiau jokių masterpysų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Na va jau savaitę naudoju savo DiorShow BlackOut, tai nižinau nižinau g.gif nelabai man jis, skystas toks, gal kad šviežias labai g.gif
Ir dar... labai sunkiai nusivalo ax.gif

O dėl valymo, nuplauti prausiklių akių negaliu, nes jautrokos pas mane jos, visada valau su valikliu, esu išbandžius krūvą jų, tai man geriausi Lancome ir Uriage valikliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 10, 10:35)
Apie kuri dvipusi kalbi? g.gif ta volume shocking ar ilginanti?

F_A, as kalbu apie ta kita, ne Volume Schocking smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skruzde @ 2008 01 10, 11:13)
schmoll.gif nežinau kur jūs juos perkat unsure.gif mano Dioras su plonu šepetėliu jau visi metai kai nesutirštėjo(šiaip aš su juo mažai ir dažausi),pavasarį buvau nusipirkusi Diorą su storu šepetėliu thumbup.gif tai tik dabar jis man pradėjo tirštėti,o dažydavausi kiekvieną mielą dieną  thumbup.gif ax.gif

Perku visus tusus ne LT, bet kaip matot, tai neapsaugo nuo greito tuso isdziuvimo biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau visgi artdeco tusa, rytoj isbandysiu wub.gif Nenorejau nei maybellino, nei lumene nei nivea pirkt. Lumene beje labai sunkiai nusivalo man doh.gif
O beje labai idomiai sarmoje man buvo doh.gif
Apvaiksciojau stendus, priejo konsultante. Sakau ieskau tuso, noreciau arba is artdeco arba is isadoros kurio nors, gal ka parekomenduotumet? O ji sako tai gal is maybelline pabandykit.. (vat ir sakyk tu kad ne pagal ruba sprendzia apie zmogu biggrin.gif ) Sakau nea, nenoriu nei maybellino nei lorealio. Tai pradejo max factor siulyt. Sakau as ta naujausia turiu, bet man persti akis pasidazius unsure.gif Bet vistiek nuveda prie max factor stendo, rodo masterpiece max. Sakau sita ir turiu. Tada siulo 2000 calorie, sako 9 mililitrai, ilgam uzteks, na gali but rizika jei jau vienas alergizavo, bet gal kokiu nauju medziagu idejo i masterpiece, ir todel taip. Dar karta sakau- bet girdejau kad artdeco geri tusai ax.gif nu siaip ne taip nuejom iki artdeco stendo, ten keleta pasiule, as tik prizvelgiau kad ilgina ir purina blakstienas ir ciupau bigsmile.gif ir kaina tik 35 litai bigsmile.gif o turis 10,5ml, net daugiau negu reikia biggrin.gif
Tai va isejau taip ir nesupratus, kodel jei prasau vieno, siulo visai kita.. Isadoros visai neminejo niekaip.
O artdeco ir neprasuktas tikrai, ir bekvapis, ir jautrioms akims tinka, nu tikiuos kad nenusivilsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Nepasimetusi, tos Sarmos konsultantės kiekviena turi savo stendus, dėl to visada nori prakišti iš savų prekių kažką rolleyes.gif Vieną kartą aš pati priėjau prie konsultantės kažko paklausti, o ji man atsakė "eikit pas kitas konsultantes, nes čia ne mano stendas" doh.gif Nu šakės galvoju, tai ką man dabar per visas konsultantes eiti ir klausinėti, kurios gi čia stendas doh.gif Ir dar taip susinervino ji, toks vaizdas jai ant kaktos parašyta, apie kokias prekes ji nori pasakot, apie kokias ne doh.gif
Atsakyti
Man tai pats paciausias, galima sakyti tobulas tusas yra Lancome Hypnose. Jis tenkina visus mano poreikius ir net nenoriu ieskoti nieko kito, nes neisivaziduoju tuso, kuris padazytu dar geriau negu sis Lancome. Blakstiesnos su juo ilgos, tankios ir svarbiausia nesulipusios. Kitos pastebejau megsta, kai blakstienos buna tokios nenaturaliai storos, o man tusas yra tobulas, kuris dazo naturaliai, atskirai kiekviena plaukeli, tai vat sis Lancome pirmasis tusas, kuriam neturiu priekaistu.
Atsakyti
Nu va, dabar sėdžiu ir galvoju, negi čia aš tokia durna ir užsiciklinau ant to lancome Hypnose tušo. TAi pasiėmiau numestąjį pamirštąjį Boirjois Volume Glamour 12 mll. Kaina jo gal apie 40 lt. gal kiek daugiau.
Lancome hypnose - 6,5 mll. Kaina apie 85 lt. Lancomas jau kokius 3 mėn. atitarnavęs.

Tai va, vieną akį dažiausi su Bourjois, o kitą Hypnozu.
Abu pagal aprašymą ilginantys - storinantys.

Rezultatas:
Bourjois kai pastovėjo kokius 3 mėn. pradėjo padoriau dažyti smile.gif nes tos košės labai daug jame... tai va ir tepliojo juodai doh.gif: o dabar kaip ir iš bėdos dažytis galima. Na, pailgino ir pastorino blakstienas. Nieko ypatingo. Iš arti įsižiūrėjus blakstienos gal ir panašiai atrodo, bet va Lancome padarė jas puresnes, ir iš toli žiūrint jų atrodo daugiau. Borjois tarsi sulipdo galiukus, ne taip gerai iššukuoja. Šepetukas aišku Lancominis patogesnis man.
Ir spalva... Borjois tai tokia juoda į pilkumą, o Lancome, gal šilta juoda. ir dar blakstienos atrodo lengvesnės ir Boujois kažkaip... nežinau, jautriau akis reaguoja, TAi LAncome atrodo biški geriau smile.gif

Nesakau, kad borjoisas labai blogas, bet kad jis tikrai neprotingai padarytas.. per daug košės su šepetėliu pasisemia doh.gif:Aišku, tikriausia ilgai neuždžiūs... bet, maloniau su hypnozu dažytis ir rezultatas labiau man patinka. Šiaip tai matosi, kad ne tu opačiu tušu dažytos akys...

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 13, 21:51)
Nu va, dabar sėdžiu ir galvoju, negi čia aš tokia durna ir užsiciklinau ant to lancome Hypnose tušo. TAi pasiėmiau numestąjį pamirštąjį Boirjois Volume Glamour 12 mll. Kaina jo gal apie 40 lt. gal kiek daugiau.
Lancome hypnose - 6,5 mll. Kaina apie 85 lt. Lancomas jau kokius 3 mėn. atitarnavęs.

Tai va, vieną akį dažiausi su Bourjois, o kitą Hypnozu.
Abu pagal aprašymą ilginantys - storinantys.

Rezultatas:
Bourjois kai pastovėjo kokius 3 mėn. pradėjo padoriau dažyti smile.gif nes tos košės labai daug jame... tai va ir tepliojo juodai doh.gif: o dabar kaip ir iš bėdos dažytis galima. Na, pailgino ir pastorino blakstienas. Nieko ypatingo. Iš arti įsižiūrėjus blakstienos gal ir panašiai atrodo, bet va Lancome padarė jas puresnes, ir iš toli žiūrint jų atrodo daugiau. Borjois tarsi sulipdo galiukus, ne taip gerai iššukuoja. Šepetukas aišku Lancominis patogesnis man.
Ir spalva... Borjois tai tokia juoda į pilkumą, o Lancome, gal šilta juoda. ir dar blakstienos atrodo lengvesnės ir Boujois kažkaip... nežinau, jautriau akis reaguoja, TAi LAncome  atrodo biški geriau smile.gif

Nesakau, kad borjoisas labai blogas, bet kad jis tikrai neprotingai padarytas.. per daug košės su šepetėliu pasisemia doh.gif:Aišku, tikriausia ilgai neuždžiūs... bet, maloniau su hypnozu dažytis ir rezultatas labiau man patinka. Šiaip tai matosi, kad ne tu opačiu tušu dažytos akys...

kaip issamiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 14, 10:35)
kaip issamiai  bigsmile.gif

smile.gif aij smile.gif

Dabar dar apie YSL Faux Cils galiu papasakot ax.gif
va nepatiko smile.gif Na vienintelis geras dalykas ką jis daro: Tai pariečia blakstienas. o daugiau,,... tai nieko gero, tiesiog siūliukai ir vsio. Nežinau, bandysiu dar jį prisijaukint, bet nelabai tikiu. Aišku, pakuotė tikrai graži smile.gif
Nors... jei norisi labai dieninio varianto ir vos vos padažytų blakstienų tai gal ir tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 14, 09:40)
smile.gif aij smile.gif

Dabar dar apie YSL Faux Cils galiu papasakot ax.gif
va nepatiko smile.gif Na vienintelis geras dalykas ką jis daro: Tai pariečia blakstienas. o daugiau,,... tai nieko gero, tiesiog siūliukai ir vsio. Nežinau, bandysiu dar jį prisijaukint, bet nelabai tikiu. Aišku, pakuotė tikrai graži smile.gif
Nors... jei norisi labai dieninio varianto ir vos vos padažytų blakstienų tai gal ir tinka smile.gif

O vadinasi Faux Cils doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 14, 10:50)
O vadinasi Faux Cils  doh.gif  biggrin.gif

Bet nėr to blogo, kas neiįeitų į gerą smile.gif
Pa su Faux cils pasidažau, nes jis pariečia blakstienas, o ant viršaus tepu Hypnose. Tai va su šituo derinuku ir gaunasi FAUX CILS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 14 sausio 2008 - 10:23